פורסם 2009 ביוני 616 שנים ליאור ,אתה יכול להסביר לי מה זה קושי היסתגלות ? מה זה הדברים האלה שכל אחד ממציא על עצמו .
פורסם 2009 ביוני 616 שנים תנסה לשלוח פקס ללשכת הגיוס, תפרט את המצב שלךותסביר שיש לך ניסיון בתכנות, כי לדעתי גאמא זה רחוקמלהיות המקום היחיד בצה"ל שיכולים להביא את הקישוריםשלך לידי ביטוי(כל זה כמובן בלי יותר מדי ציפיות, אבל לנסות תמיד שווה).
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר ליאור ,אתה יכול להסביר לי מה זה קושי היסתגלות ? מה זה הדברים האלה שכל אחד ממציא על עצמו . כמו שכתבתי, הזמינו אותי מסיבה לא ברורה לקבן אחרי הצו ראשון.. היא ניסתה למצוא לי כל מני בעיות אבל כנראה שלא מצאה משהו מיוחד, ואז היא שאלה אם אני חושב שיהיו לי קשיים בגיוס אז אמרתי בצורה פשוטה ש"אני רק לא רוצה להיות קרבי או משהו כזה"... וקיבלתי את זה
פורסם 2009 ביוני 716 שנים הגאמא הזה דפק אותי, עשיתי איזה מליון ראיונות וכבר הייתי בטוח שאני מתקבל, ובסוף לא. חחח אנחנו באותה סירה, רק שלי פתאום לא אכפת להיות קרביהבעיה היא, כשמילאתי את המנילה (קרבית, פרופיל 97) סתם זרקתי העדפות (אם כי עם מחשבה מסויימת... למשל בלי תותחנים או שריון) - עד כמה זה באמת משפיע?יש לי איזה ראיון עם קצין המיון ביום הגיוס או שסתם יזרקו אותי מראש לאיפה שצריך?
פורסם 2009 ביוני 716 שנים אני חייב לציין שבלי קשר למה אתה הולך לעשות בצבא אתה חייב להתחיל לעבוד על הגוף שלך בן 18 שלא מסוגל לרוץ חצי קילומטר זה עצוב, באמת
פורסם 2009 ביוני 716 שנים חחח אנחנו באותה סירה, רק שלי פתאום לא אכפת להיות קרביהבעיה היא, כשמילאתי את המנילה (קרבית, פרופיל 97) סתם זרקתי העדפות (אם כי עם מחשבה מסויימת... למשל בלי תותחנים או שריון) - עד כמה זה באמת משפיע?יש לי איזה ראיון עם קצין המיון ביום הגיוס או שסתם יזרקו אותי מראש לאיפה שצריך?כל חייל רואה קצין מין ביום הגיוס הקצין אומר לך לאן אתה הולך , כנראה שתכנס והוא יגיד לך למשל - אתה הולך לגבעתי אתה יכול תמיד להתעקש ולסרב להתפנות מהבקו''ם עד שתקבל את היחידה שרצית (הם יאיימו עליך בעונשים מפחידים) אבל אחרי יום - יומיים במעצר בבקו''ם (במקרה הכי רע) אתה תקבל את היחידה שרצית (לא התנדבותית ומצריכה מיון כלשהו כמובן) לפותח הת'רד , רוב הסיכויים שאחרי שתעשה טירונות 02 (אם כמובן לא תסכים להתפנות ל03\05) תראה קצין מיון שיעביר אותך למערך הטכני של חיל האוויר\חימוש - המקומות הכי מגעילים בצבא (למרות שיש שם כמה תפקידים טובים)
פורסם 2009 ביוני 816 שנים כי הם טכנים ומגעילים , זה תלוי בעיקר בבן אדם ואני מאמין שרוב בני האדם לא ירצו להיות מכונאים שכל היום עובדים קשה ומתמלאים בשמן מה גם שזה ממש משעמם ואין יציאות טובות במיוחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.