עבור לתוכן

האם שמתם לב לשינוי במשחקים החדשים? גימרים תכנסו!

Featured Replies

פורסם

היה כיף ולא היו לא בעיות איתו :nixweiss:

• תגובות 88
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באובליביון היו חסרים מלא מלא דברים שיכלו להיות עד כדי כך שאני חושב שבתסדה יכולים להעסיק מלא מודרים מהפורומים שלהם

קודם כל שלמשחק הבא יכניסו מערכת קרב כמו של דארק מסייח- מכות מכיוונים שונים, התקפה עם מגן וכל מיני דברים כאלה ולא וואי בואו נחזיק את צד ימין ולחיצה בעכבר והופה עשיתי עוד איזה סתם מכה דפוקה

אה והם שיקרו ולא שמו את הAI שהם הבטיחו

פורסם

זו הבעיה שלך עם אובליוויון?

אם היו שמים את הAI ההוא אתה יודע כמה מחשבים היו יכולים להריץ את זה? 0.001%

איזה מעבד היה יכול להריץ את כל הגרפיקה הזאת+AI של כל התושבים בעיר

אבל כמובן כולם רוצים שכל משחק יהיה קרייסיס עם פיזיקה up the ass וגרפיקה מפוצצת ואז מתלוננים ש"המנוע כבד" ואף מחשב לא מריץ את זה

פורסם

אני באמת לא יודע מה כל העיניין של הקרייסיס הזה כי אף פעם לא יצא לי לשחק בו ומרוב הרעש שעשו כבר נשמע לי שזה משחק מטומטם

הסתכלתי בסרטוני HD והגרפיקה יפה אבל זה לא כזה משנה, תבינו שעד שלא תיהיה גרפיקה פוטוריאליסטית אז הכל שווה לתחת

אה ותגיד לי, אם הradiant AI לא יפעל באף מחשב, אי אז ב2006 על איזה מחשב הם הריצו אותו שהם צלמו את 6 הטריילרים? מחשב על?

פורסם

היה כיף ולא היו לא בעיות איתו :nixweiss:

אם כך אז חבל על הזמן שלנו, כך שכל מה שאני אגיד זה שלדעתי FALLOUT3 היה הרבה יותר טוב מ OBLIVION.

פורסם

נכון FALLOUT 3 היה יותר טוב מאובליביון אבל זה לא אומר שאובליביון היה משחק גרוע...

ועדיין לא ענית על השאלה מה לא גמור בFALLOUT 3

fighter-על איזה מחשבים הריצו את הטריילרים של קרייסיס בתחילת הפיתוח שלו? (אלה שמראים גרפיקה שאפשר להגיע אליה במשחק רק עם שימוש במפות מיוחדות ושינוי קבצים אינטנסיבי וגם אז מקבלים איזה 20 FPS על מערך כרטיסים חדישים)

פורסם

א.הייתה כתבה בעיתון , לא על משחקים , אלא על פלאפונים שחברות מוציאות את המוצר כשהוא לא מוגמר לחלוטין כדי להרוויח כסף !

והכוונה היא , שהחברות לא יכולות לחכות עד שהמוצר יהיה מוגמר כי עד אז הוא יהיה פג תוקף !

לכן גם במשחקים , מוציאים אותו עם ידיעה שיש באגים ומוציאים פאטצ'ים ותיקונים , אגב עיין ערך כרטיסי מסך - כל זמן מה דרייברים ?

אז מה לא תקנה כרטיס מסך כי אין דרייבר סופי ?

ובכלל כל הדיון הזה על טעם וריח - ממש מטומטם !

להגיד "זה רק מראה עד כמה הסטדנרטים שלך נמוכים" אפשר להגיד על הסטנדרטים שלך בגרפיקה בדיוק את אותו משפט !

משחקים זה כמו אוכל , אין מה להתווכח על טעם וריח.

יש אנשים שאוהבים אתגרים ורוצים AI עם יותר שכל משיש להם , ופחות אכפת להם מהגרפיקה.

ויש אנשים כמוני שרוצים הנאה , חיים קלים (עיין ערך WOLVERINE האחרון) , וחשוב לי מאוד הגרפיקה (למרות שבWOLVERINE הגרפיקה לא משהו).

בקיצור אם משחק הוא טוב שימחזרו אותו אבל שיחדשו בו , אם זה בנשקים חדשים , אם זה בגרפיקה טובה יותר , אם זה בשלבים מדליקים (עיין ערך SWAT 4 שיצא לו EXPANSION PACK - אומנם זה כולה עוד שלבים ונשקים - אבל זה מבורך ביותר !!!!!!!)

פורסם

נו אז מתי יהיה אפשר להשתמש בradiant AI?

פורסם

בעיקרון זה תלוי כמה פעולת הרכיב יכול לעשות... וכמובן על כמה אנשים אתה עושה את הAI הזה בכל זמן נתון

אם תעשה AI שכזה ל100 אנשים באותו הזמן הביצועים יפגמו

אני כמובן מדבר על AI דינאמי ולא משהו מבוסס לוח זמנים או AI מוסרט

פורסם

זו הבעיה שלך עם אובליוויון?

אם היו שמים את הAI ההוא אתה יודע כמה מחשבים היו יכולים להריץ את זה? 0.001%

איזה מעבד היה יכול להריץ את כל הגרפיקה הזאת+AI של כל התושבים בעיר

אבל כמובן כולם רוצים שכל משחק יהיה קרייסיס עם פיזיקה up the ass וגרפיקה מפוצצת ואז מתלוננים ש"המנוע כבד" ואף מחשב לא מריץ את זה

את הAI הם לא שמו כי הם פשוט לא הצליחו לגרום לזה לעבוד כמו שצריך, הם הודו בזה באין ספור ראיונות, זה לא שקשה לייצר משהו שנראה רנדומאלי לחלוטין, זה פשוט בלתי אפשרי לעשות את זה בצורה שתיהיה מספיק צפויה שתאפשר משחק נורמאלי, היו להם אין ספור באגים, דברים פשוט לא עבדו, הם צחקו על זה שבאחת מהגרסאות כל התושבים של עיר שלמה החליטו לעשות despawn במקום מרכזי בעיר "כי נמאס להם", בשאר המקרים הם סתם התהלכו באופן רנדומאלי והתגוששו באוזורים רנדומאליים בעיר, באגים כמו יותר מ3-4 אנשים במקום אחד, פתאום גורמים לכל העולם ואחותו להגיע לאותו מקום כי כנראה "יש שמה משהו מעניין" והקריסה לא איחרה לבוא, NPCים שהיו הולכים מכות, יוצאים מהאזורים המוקצים שלהם, והריסה מוחלטת של ארועי עלילה הובילו אותם לזנוח את כל המודל הראשוני.

אבל גם ככה הAI דיי דפוק במשחק הזה, התגובות פשוט לא פרופוציאונאליות, וזה תמיד נחמד לראות 3 דומויות שנראות אותו הדבר מדובבות ע"י אותו בן אדם, מדברות אחת עם השניה על הא ועל דא בכל פינה שניה...

פורסם

אתם מנסים בכוח להוציא ממני "אובליביון זה חרא משחק"?

אני לא הולך להגיד את זה כי זה פשוט לשקר

פורסם

חבר'ה אני יהיה איתכם אמיתי לגמרי.. משחק שמחשב עומד בדרישות מערכת מומלצת (לא מינימום) ובערך המערכת שלי חזקה מהדרישות (מומלצות) פי 4-5, אני רואה תקיעוווות והמשחקיות בלתי נסבלת ולא רק בגלל שיש הרבה באגים לתיקון או קראשים מידי 10-15 דקות... אלא בגלל ששינוי ב FPS ענקי מ60 שזה בערך תמיד חוץ מהנפילות ל 0 כן כן 0 וזה יכול להימשך כמה שניות טובות. (אחלה מנוע פיתחו פה) (בקיצור להנות ממנו אי אפשר).

עוד שאלה האם שמתם לב שיש חברות שפשוט בידיע על בעיות חמורות לא שמים על הלקוח ולא מוציאים אפילו פאטצ'ים לתיקון. אני מבין שיש משחקים עם בעיות חמורות במנוע שלהם. אבל חברה למה לשים מקלות בגללים שלכם???....

זה קורה לאלה שקונים מחשב "גיימרים" ולא לאלה שקונים ציוד של גיימרים

תלמד לקרוא את הדרישות המערכת:

מינימום: כשמו כן הוא, מחשב העונה על דרישת המינימום יעלה את המשחק בהצלחה.

מומלץ: כאן המשחק מתחיל להיות גם שחיק

רשימת כרטיסי מסך שהמשחק תומך בהם: הכרטיסים החלשים יריצו חלש והחזקים יריצו טוב בהתאמה.

אם יהיה לך ציוד מתאים לא תראה כמעט שום בעיה במשחק.

פורסם
  • מחבר

לכל החברה שמגיבים פה על FALLOUT 3 אני מקווה שעברתם את FALLOUT וFALLOUT 2 שהם נחשבים לאגדות RPG.

לא היו יותר טובים מהם וזאת עובדה שאי אפשר להתעלם ממנה.

וFALLOUT 3 פשוט אכזבה גדולה. משחק שאפשר לעבור אותו בכמה שעות. אין את חופש הפעולה כמו שהיה בפרקים קודמים.

בקיצור זה לא זה... הצפיה הייתה ענקית משחק הנחשק ביותר יצא משחק "זול" ולא היו חסרים באגים. ומי שאומר שהמשחק רץ אצלו חלק אפשרי בהחלט אבל באגים וקראשים לא מעט שם. והבעיה שאי אפשר לשנות את הכיוון כשאתה משחק... לדוגמא אם בפרק קודם סתם בא לך למחוק את כל הNPC היית יכול.. פה אתה לא.

אין חופש פעולה וגם עקרון המשימות חוזרות על עצמן.

ואני לא אדבר על הADD ON בשבילו עם משימות של לך תביא קבל כסף לך תביא קבל כסף... שייט... נמאס עד בחילה אחרי שעה.

יש עוד הרבה כותרים שאפשר לדבר לא מפותחים כגון GOTHIC 3... או למשל משחק שזורקים לנו בשביל להוציא נטו כסף THE GODFATHER 2 לפני שיצא MAFIA 2... וכו'...

וזה לא עניין של טעם.. אני לא מדבר בכלל על SIMS שזה בכלל מצחיק אותי בצורה בוטא הוצאת כסף מילדים.

פורסם

לכל החברה שמגיבים פה על FALLOUT 3 אני מקווה שעברתם את FALLOUT וFALLOUT 2 שהם נחשבים לאגדות RPG.

לא היו יותר טובים מהם וזאת עובדה שאי אפשר להתעלם ממנה.

וFALLOUT 3 פשוט אכזבה גדולה.

...

אם להיות כנים אז המשחק לא היה אכזבה גדולה, הוא דווקא היה הצלחה די גדולה

מבחינתנו (החברה שאהבו את FO1&2 קצת יותר מובגרים אוהבים תוכן וכו..) הוא היה אכזבה גדולה

אבל אם כל הכבוד אנחנו לא הינו קהל היעד של המשחק או במילים אחרות אף אחד לא שם עלינו

הכסף הגדול בקבוצת גיל אחרת ואנחנו נשארים עם השאריות

פורסם
  • מחבר

זה קורה לאלה שקונים מחשב "גיימרים" ולא לאלה שקונים ציוד של גיימרים

תלמד לקרוא את הדרישות המערכת:

מינימום: כשמו כן הוא, מחשב העונה על דרישת המינימום יעלה את המשחק בהצלחה.

מומלץ: כאן המשחק מתחיל להיות גם שחיק

רשימת כרטיסי מסך שהמשחק תומך בהם: הכרטיסים החלשים יריצו חלש והחזקים יריצו טוב בהתאמה.

אם יהיה לך ציוד מתאים לא תראה כמעט שום בעיה במשחק.

אולי אתה צודק בהקשר לילדים שקונים מחשב לגיימרים.

ולא במקרה שלי יש לי מספר מחשבים... מפרט החלש ביניהם מופיע עכשיו.. עוד נייח נקנה פחות מחצי שנה ע"י עזרה של הפורום הזה.

והבקשה הייתה למחשב שיריץ כל דבר על מקסימום ברזולוציה של 22 WIDE. קיבלתי הצעות.

ואני לא חושב שעל

e8400

gtx260

4giga ram

לוח אני כבר לא זוכר איזה אבל זה לא עקרוני GOTHIC אמור לקרטע על מקסימום או אל מינימום... זה מעיד על בעיות במנוע ועל זה אני מדבר.

בעיות חמורות במנוע.. משחק לא מוגמר כליל... שהחברה הפסיקה לתמוך בו וחבר'ה לא מקצועיים עשו בשבילו פאטצ'ים לבד....!!!!!!

תחשוב יותר בהגיון כשאתה אומר "גיימרים" או ציוד גיימרים.... ולא צריך ללמד אותי על דרישות מערכת אני מבין טוב מאוד מה זה אומר.

ובדרך כלל אם אין בעיות המינימום זה בשביל לעלות את המשחק.. מומלת בשביל שהוא יהיה שחיק ופה מתחילה הבעיה שאפילו על מינימום המשחק לא שחקים כהמערכת עומדת בכל הדרישות פי כמה וכמה... מה ניתן להגיד על זה????

מוצר לא גמור[br]פורסם בתאריך: 6.06.2009 בשעה 18:27:39

אם להיות כנים אז המשחק לא היה אכזבה גדולה, הוא דווקא היה הצלחה די גדולה

מבחינתנו (החברה שאהבו את FO1&2 קצת יותר מובגרים אוהבים תוכן וכו..) הוא היה אכזבה גדולה

אבל אם כל הכבוד אנחנו לא הינו קהל היעד של המשחק או במילים אחרות אף אחד לא שם עלינו

הכסף הגדול בקבוצת גיל אחרת ואנחנו נשארים עם השאריות

בגלל זה אני "בוכה" כי היום לקהל היעד מספיק אפקטים תוכן של שורה וחצי כמו שנאמר פה מקודם... איזה סיפור רקע.. לא בשביל העלילה אלא סתם שיהיה משהו...

כי במילא המשחק נגמר אחרי 4 שעות של גיימינג ברמה עלובה...(ועוד כמה שבועות נוציא עוד איזה ADD ON בלי תוכן ותכלית כי אפשר להרוויח עוד כמה שקלים).

FALLOUT 2 לדוגמא היה בלי גראפיקה או אפקטים מיוחדים... (כבר אז עשו תלת מימד) והם ויתרו על הראיון והלכו על משחק יותר מיושן אבל עם פוטנציאל ענקי.

כל משחק חדש שאתה משחק לוקח לך שבועיים-שלושה של גיימינג וכל פעם הכל שונה... אין ספור דרכים לעבור אותו.

הוא נמכר 7 שנים אחרי שהוציאו אותו.... ומה לגבי FALLOUT 3 ניתן עדיין למצוא אותו בחנויות??? אני מזה בספק שהוא יחזיק עוד חצי שנה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים