עבור לתוכן

האם שמתם לב לשינוי במשחקים החדשים? גימרים תכנסו!

Featured Replies

פורסם

להתחלה אני לא אדבר על משחקים מסויימים ולא אנקוב בשמות בשביל לא לפגוע\לפרסם אותם. אך מי שמכיר והתנסה בטח יבין על מה אני מדבר.

בערך שלוש ארבע שנים האחרונות לא עקבתי אחרי משחקים, אך היום אני שם לב לזרם חדש של משחקים שפשוט לא שווה לשחק.

לדוגמא אתם מחכים לאיזה כותר משחקים גדול שאמור לצאת... פיתחו אותו מספר שנים במקרה הטוב.. וכמובן אתם מצפים שהוא יהיה יותר טוב מקודמו. (מן הסתם צריך ללמוד מהנסיון). אך כשהמשחק יוצא אתם מבינים איפה קבור הכלב, במקרה הטוב וזה באמת במקרה הטוב המשחק יהיה מלא באגים לא מפותח ולא מוגמר.

אפילו שיהיו באגים קריטיים עם קראשים זה מצויין להשווא של דוגמאות אחרות.

חבר'ה אני יהיה איתכם אמיתי לגמרי.. משחק שמחשב עומד בדרישות מערכת מומלצת (לא מינימום) ובערך המערכת שלי חזקה מהדרישות (מומלצות) פי 4-5, אני רואה תקיעוווות והמשחקיות בלתי נסבלת ולא רק בגלל שיש הרבה באגים לתיקון או קראשים מידי 10-15 דקות... אלא בגלל ששינוי ב FPS ענקי מ60 שזה בערך תמיד חוץ מהנפילות ל 0 כן כן 0 וזה יכול להימשך כמה שניות טובות. (אחלה מנוע פיתחו פה) (בקיצור להנות ממנו אי אפשר).

עוד שאלה האם שמתם לב שיש חברות שפשוט בידיע על בעיות חמורות לא שמים על הלקוח ולא מוציאים אפילו פאטצ'ים לתיקון. אני מבין שיש משחקים עם בעיות חמורות במנוע שלהם. אבל חברה למה לשים מקלות בגללים שלכם???....

מה שאני מנסה לברר אולי תסבירו מה ההגיון מאחורי מעשים כאלו חוץ מלדפוק את השם של המפתחים ומייצגים??? כמובן שרוצים להרוויח כסף אבל האם זה משתלם.??? אני רואה פה משחקים שאני לא יכול להגיד שהם שחיקים בכלל... בלי פאטצ'ים אבל כל חודש חודשיים יוצאים גרסאות ADD ON למינהם שעוד יותר גרועים מהמקור. מה נסגר עם המפתחים היום???

לסיכום אני רואה רק זרם של "בוא נעשה משחק המשך ונוציא אותו כמה שיותר מהר... ואז עוד משחק המשך כי יש לו כבר שם טוב בשוק"..

רוב המשחקים שהתנסתי היו הכזבה גם בעניין של השקעה ודימיון וגם משחקיות בלתי סבירה בגלל חוסר השקעה בפיתוח בדיקה לפני ההשקה (ובמקרים גרועים גם אי נתינת תמיכה ויצירת פאטצ'ים כלל.)

בתודה השמח לשמוע את דעתכם.

נ.ב היום יהיו הרבה יותר בטא טסטרים מאשר שהיו לפני 10 שנה אבל הרמה של משחקים לפני 10 שנים לא משתווה להיום כלל. אפילו גראפיקה טובה ואפקטים למיניהם לא שווים שהמשחק יקרוס כל כמה דקות או יהיו בו באגים חמורים. :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• תגובות 88
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק תתן לי לבוא כסנגור...

המשחקים המקוריים שאני משחק? עובדים חלק כמו היפופוטם מרוח בחמאה על משטח טפלון.

ירידות ל0 FPS נשמע לי הזוי משהו, אפילו עם חומרה הרבה יותר חלשה לא קרו לי מקרים.

פורסם

לדעתי מאז הדור שהתחיל עם הAGP משחקים התחילו בקירטועים, כמובן בהשוואה לדו מימד. ששמה קירטוע זה דבר ממש נדיר, בהמון משחקים היום יש קירטועים, OBLIVION, CRYSIS, GOTHIC, למרות שאם יש לך כרטיס מטורף ומעבד פסיכי אולי זה לעולם לא יקרטע, אבל אני ממש בספק.

כמובן שיהיה כאן אנשים שיגידו שהמחשב שלהם הוא הכי טוב בעולם והוא מעולם לא גימגם, ככה זה.

פורסם
  • מחבר

כנראה שאתה לא נתקלת באותם המשחקים שאני שיחקתי.

חשוב לציין מקוריים ונבדקו על מספר של מערכות.

במילים פשוטות אני מתוסכל מעובדה שיש הרבה מקרים שבו מוכרים מוצר לא גמור.[br]פורסם בתאריך: 6.06.2009 בשעה 03:28:00

לדעתי מאז הדור שהתחיל עם הAGP משחקים התחילו בקירטועים, כמובן בהשוואה לדו מימד. ששמה קירטוע זה דבר ממש נדיר, בהמון משחקים היום יש קירטועים, OBLIVION, CRYSIS, GOTHIC, למרות שאם יש לך כרטיס מטורף ומעבד פסיכי אולי זה לעולם לא יקרטע, אבל אני ממש בספק.

כמובן שיהיה כאן אנשים שיגידו שהמחשב שלהם הוא הכי טוב בעולם והוא מעולם לא גימגם, ככה זה.

נכון מה שאתה אומר אבל הבעיה לא רק בכרטיס כרפי מטורף היא יותר עמוקה...

תכנות לא נכון סקריפטים פגומים מנוע דפוק וכו' על דברים כאלו אני מדבר איתך.

סתם לדוגמא אני רואה עכשיו משחק Diablo 3 כפי שזכור לי העלילה כתובה המשחק מתוכנת מנוע עובד... אבל הם לא מוציאים אותו לאור... בודקים עד הפריט האחרון שהכל יעבוד קשורה. ולא כמו השאר יאללה נוציא את המשחק יהיו תלונות אולי נוציא איזה פאטצ'...

תזכרו בכותרים האחרונים של מספר שנים...

פורסם

...

אני לא יודע אולי זה כי התבגרתי קצת אבל אני זוכר שפעם כמעט כל משחק היה פשוט WOW

בזמן שהיום יש רק כמה וכמה משחקים מקורים, כל השאר הם ניסיונות ללכת על בטוח עלידי העתקה בוטה ממשחקים אחרים שהצליחו בגודל.

שמולידים כל מיני כותרים שכמו בסדרות טלויזיה סתם בשביל לנסות לסחוט עוד כמה גרושים מאיזה IP

משחקים שמתבססים על גימיקים, שנשמעים יפה בתערוכות או בסרטונים, אם פעם בבסיס של משחק היה הרעיון, העלילה, האווירה או ... היום יש לי תחושה שמפתחים משחקים לפי סקרים, כאשר בבסיס הגרפיקה, נוצצת עם סביבות שבירות או שקיעות יפות או איכות HD או לא, את זה "מצפרים" במשחק חסר אתגר, קצר, צפוי עם דיאלוג של מקסימום שורה וחצי + פיצוצים גדולים כדי שילדים שבקושי יכולים לבטא את שמו לא יתבאסו.

פורסם

כנראה שאתה לא נתקלת באותם המשחקים שאני שיחקתי.

חשוב לציין מקוריים ונבדקו על מספר של מערכות.

במילים פשוטות אני מתוסכל מעובדה שיש הרבה מקרים שבו מוכרים מוצר לא גמור.[br]פורסם בתאריך: 6.06.2009 בשעה 03:28:00

מסכים איתך לחלוטין. לדעתי זו חוצפה ויריקה בפנים מצד המפתחים. התופעה התחילה לפני מספר שנים כאשר החברות המפתחות הבינו שהן יכולות לחסוך מאות אלפי דולרים אם ישחררו לשוק משחק גמור ב-90%, יתחילו למכור ואת השאר ישלימו בעדכונים. בעבר, כאשר האינטרנט לא היה נפוץ כל כך, הם לא יכלו להרשות לעצמם להתייחס ככה לצרכנים.

לא מספיק שהיום משחקים מגיעים באריזה DVD אומללה כאילו רכשתי דיסק של יובל המבולבל ב-50 שקלים, עכשיו אנחנו מקבלים משחקים לא גמורים במחיר מלא.

פורסם

אני לא יודע אולי זה כי התבגרתי קצת אבל אני זוכר שפעם כמעט כל משחק היה פשוט WOW

בזמן שהיום יש רק כמה וכמה משחקים מקורים, כל השאר הם ניסיונות ללכת על בטוח עלידי העתקה בוטה ממשחקים אחרים שהצליחו בגודל.

שמולידים כל מיני כותרים שכמו בסדרות טלויזיה סתם בשביל לנסות לסחוט עוד כמה גרושים מאיזה IP

משחקים שמתבססים על גימיקים, שנשמעים יפה בתערוכות או בסרטונים, אם פעם בבסיס של משחק היה הרעיון, העלילה, האווירה או ... היום יש לי תחושה שמפתחים משחקים לפי סקרים, כאשר בבסיס הגרפיקה, נוצצת עם סביבות שבירות או שקיעות יפות או איכות HD או לא, את זה "מצפרים" במשחק חסר אתגר, קצר, צפוי עם דיאלוג של מקסימום שורה וחצי + פיצוצים גדולים כדי שילדים שבקושי יכולים לבטא את שמו לא יתבאסו.

אני מסכים איתך מילה ובמילה.

פורסם
  • מחבר

מסכים איתך לחלוטין. לדעתי זו חוצפה ויריקה בפנים מצד המפתחים. התופעה התחילה לפני מספר שנים כאשר החברות המפתחות הבינו שהן יכולות לחסוך מאות אלפי דולרים אם ישחררו לשוק משחק גמור ב-90%, יתחילו למכור ואת השאר ישלימו בעדכונים. בעבר, כאשר האינטרנט לא היה נפוץ כל כך, הם לא יכלו להרשות לעצמם להתייחס ככה לצרכנים.

לא מספיק שהיום משחקים מגיעים באריזה DVD אומללה כאילו רכשתי דיסק של יובל המבולבל ב-50 שקלים, עכשיו אנחנו מקבלים משחקים לא גמורים במחיר מלא.

מחזק עוד יותר... איפה הן האריזות עם ספרי הדרכה וכל מיני פיטצרים למיניהם שהיו שווים אז את ה 200 ש"ח.

היום באמת אני מעדיף לקנות דיאבלו ב29.90 מאשר איזה כותר חדש שבקושי ישרוד יום על המחשב.

פורסם

איפה ימי הדו מימד העליזים

*זהירות מתקפת נוסטלגיה*

ריימן, האחים מאריו, זלדה, קירבי, קומנדר קין, ג'יל אוף דה ג'ונגל, דיוק ניוקם, מגה מן

יאללה תמשיכו:

פורסם

CRT, נגיד לך את זה ככה:

STOP PLAYING SHITTY GAMES.

אני לא ממש נתקל בבעיות שאתה נתקל בהן, וקשה לי להגיד שחסרים לי כרגע משחקים לשחק בהם....

Fighter-

ריימן עדיין קיים, בתלת מימד, והצטרפו אליו ערנבים פסיכוטיים שהופכים את המשחק להרבה יותר משעשע.

האחים מאריו גם כן קיימים במגוון של משחקים חדשים, שחלקם פשוט מעולים, חלקם פחות.

Legend of zelda קיבל ב 3 השנים האחרונות 2 כותרים ל DS, אחד ל WII (שכל אדם על פני הפלנטה הזו שיבח, כולל אותי. משחק פשוט מעולה), ועוד אחד בדרך ל WII.

לגבי השאר- אתה כבר יודע בדיוק מה קרה איתם.

אז הדוגמאות שנתת לא הכי טובות, וזה לא בדיוק שחסר במה לשחק.... למי שטוען שאין משחקים טובים בשנים האחרונות, הנה כמה דוגמאות, מכל הקונסולות-

-המשחקים שהזכרתי למעלה.

-COD4

-Prince of presia, הגרסה שיצאה ב 2008.

-Little big planet

-Katamari

-Final fantasy XII

-Mirror's edge, שלמרות שהיה יכול להיות טוב יותר, הציג בהצלחה קונספט חדש לחלוטין

-Assassin's creed

ויש עוד הרבה, מאוד. מי שטוען שאין במה לשחק- פשוט לא יודע לפתוח את העיניים ולבחור משחקים טובים מהשוק הנוכחי. חוץ מזה שיש כמויות כאלו אדירות של משחקים שאנשים פה אפילו לא מודעים אליהם......

פורסם

אני יודע שעדיין קיים אני פשוט מאמין שכל מה שמ2 ומעלה נחשב מת בשבילי, את מאריו וזלדה הזכרתי רק בשביל התקופה, גם החדשים טובים מאוד

רק שיצאתי מניאק, כבר כמה חודשים לא המשכתי את השמירה שלי בטווילייט פרינסס בצינוק השלישי

פורסם

*זהירות מתקפת נוסטלגיה*

ריימן, האחים מאריו, זלדה, קירבי, קומנדר קין, ג'יל אוף דה ג'ונגל, דיוק ניוקם, מגה מן

יאללה תמשיכו:

זה לא קטע נוסטלגי, אין לי שום דבר נגד גרפיקת תלת מימד טובה ואפילו להפך אם אני אראה משחק עם גרפיקה ממש עלובה

סביר להניח שאני אפילו לא אחשוב עליו פעמים כי מה לעשות הסטנדרטים בימינו עלו קצת.

בדיוק כמו בתעשית הסרטים, אפשר לזהות מיד סרט עם איכות הפקה סוג ז עם אפקטים שאני יכול לעשות עם שקית קטצופ ממקדונלדס ושחקנים שכל מקבץ נדבות מתחיל יכול לעשות להם בית ספר :kopfpatsch:

אבל בין דרישות הפקה בסיסיות שאני רוצה לראות לבין סרט אפקטים של רק יריות, פיצוצים, מתים חיים, חיות, רובוטים, מכוניות עם עלילה שרק מקשרת בינהם יש מרחק גדול.

דוגמה נוספת תיהיה סדרות טלויזיה, יש סדרות טובות ויש סדרות שמעבירות לכם את הזמן ( יש זבל ויש ריאלטי :smile1:) וכולם יודעים עלמה אני מדבר

כך אני מרגיש לגבי תעשית המשחקים, קצת מידי משיקים טובים והרבה מידי משחקים שמקסימום מעבירים את הזמן :nixweiss:

פורסם

CRT, נגיד לך את זה ככה:

STOP PLAYING SHITTY GAMES.

אני לא ממש נתקל בבעיות שאתה נתקל בהן, וקשה לי להגיד שחסרים לי כרגע משחקים לשחק בהם....

Fighter-

ריימן עדיין קיים, בתלת מימד, והצטרפו אליו ערנבים פסיכוטיים שהופכים את המשחק להרבה יותר משעשע.

האחים מאריו גם כן קיימים במגוון של משחקים חדשים, שחלקם פשוט מעולים, חלקם פחות.

Legend of zelda קיבל ב 3 השנים האחרונות 2 כותרים ל DS, אחד ל WII (שכל אדם על פני הפלנטה הזו שיבח, כולל אותי. משחק פשוט מעולה), ועוד אחד בדרך ל WII.

לגבי השאר- אתה כבר יודע בדיוק מה קרה איתם.

אז הדוגמאות שנתת לא הכי טובות, וזה לא בדיוק שחסר במה לשחק.... למי שטוען שאין משחקים טובים בשנים האחרונות, הנה כמה דוגמאות, מכל הקונסולות-

-המשחקים שהזכרתי למעלה.

-COD4

-Prince of presia, הגרסה שיצאה ב 2008.

-Little big planet

-Katamari

-Final fantasy XII

-Mirror's edge, שלמרות שהיה יכול להיות טוב יותר, הציג בהצלחה קונספט חדש לחלוטין

-Assassin's creed

ויש עוד הרבה, מאוד. מי שטוען שאין במה לשחק- פשוט לא יודע לפתוח את העיניים ולבחור משחקים טובים מהשוק הנוכחי. חוץ מזה שיש כמויות כאלו אדירות של משחקים שאנשים פה אפילו לא מודעים אליהם......

חחחחח- זה רק מצביע על זה שהסטנדרטים שלך נמוכים מאוד (למעט KATAMARI - שלא יצא לPC)! יש מלא משחקים, אבל בכל השוק המשחקים שמסוקרים כטובים (כמו FALLOUT 3) - מרגיש לשחקן הותיק כמשחק משעמם ולא גמור. לצורך העיניין הקונצנזוס הוא שFALLOUT 2 היה יותר טוב בהרבה.

*זהירות מתקפת נוסטלגיה*

יאללה תמשיכו:

יאללה תמשיכו עלק ! אבל אתה צודק חלקית - בימים שלא היו רודפים אחרי אמצעים טכנולוגיים (כמו גרפיקה לדוגמא), החידוש היה בא לידי ביטוי במקוריות של המשחקים. היום כולם מנסים ליצור חיקויים למשחקים מוצלחים, אבל הם שכחו מזמן את חוק מספר 1 של הלונה-פארק : אף פעם אל תצפה לאותה חוויה בשתי נסיעות שונות. זה לא עובד ככה. מה כן ? בשנת 1990 היה גודש של משחקים לא איכותיים שהפיל 65% מחברות המשחקים. מה יצא מזה ? ORIGIN הוציאו משחקים גאוניים, ATARI שינתה חשיבה, וכל יצרני הזבל (ע"ע AVGN) עפו מהזירה. היו 6 שנים של משחקים טובים, ואף פעם לא ראית את אותו הדבר פעמיים.

stop making everything bigget and better - coz u can't/

פורסם

מה לא גמור בFALLOUT 3? כן הוא לא מושלם אבל אצלי הוא עבד FLAWLESS

פורסם

מה לא גמור בFALLOUT 3? כן הוא לא מושלם אבל אצלי הוא עבד FLAWLESS

אני יכול להגיד לך אבל קודם תגיד לי, מה דעתך על OBLIVION ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים