פורסם 2009 ביוני 516 שנים היייש לי קצת ארטיפקטים במשחקים עם ה9600GT שלי(גירסת OC של CLUB3D)מופיעים לי בעיקר בGTA IV לא בדקתי טמפרטורה שלו בעת המשחק אבל במנוחה הוא עומד על 38-40 אני מאמין שבמאמץזה יהיה בערך 60 או אולי פי 2 בגלל שיש לו קירור מאוד לא רציני,ממש מאוורר קטנצ'יק אני מניח שמפה נובעת לי הבעיה אני מחפש אולי למכור אותו ולקנות משהו חדש יותר מבית ATI מסדרת 4000(אולי את ה4890)
פורסם 2009 ביוני 516 שנים אז אין לי ממש מה להגיד לך אלא לעשות את זה בצורה החוקית והנכונה של מימוש אחריות בחנות.
פורסם 2009 ביוני 516 שנים קרה גם אצלי,פתאום כל המסך נהיה מלא נקודות אפילו שאתה יוצא מן המשחק, מופיעים גם על ה DESKTOP?אם כן אולי זו בעיה בדרייברים כי אף משחק לא עשה לי את זה חוץ מה GTA IV...זה במקרה ויש לך אותה הבעיה.רק ריסטרט או יציאה LOG OFF מהיוזר סידרה לי את זה...
פורסם 2009 ביוני 516 שנים מחבר היו מופיעים לי גם על הדקסטופ שהייתי מפעיל ריענון מסך ב75 הרץ עכשיו אני עובד על 60 ואין לי ברגע שאני עובד על 75 יש לי לגבי GTA IV היו מצבים שהתמונה הייתה ממש מתחרבשת ולא הייתי מצליח לראות כלום אז הייתי יוצא מהמשחק ונכנס ואז זה היה מסתדר אבל עדיין היו לי פה ושם ארטיפקטים בעיקר אם הייתי מציג את המפה עכשיו המשחק מחוק אני צריך להתקין אותו שוב ולראות אם זה קורה כי זה היה קורה לי לפעמים ורק שמהעכשיו לדוגמה אני משחק בשליחות קטלנית החדש תוך כדי זה שאני כותב פה ואני רואה שהכרטיס רק על 40 המשחק עצמו רץ ואני כותב פהאני צריך לראות אם הטמפטורה זהה גם בGTA ובשאר המשחקים שיש לי על המחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.