עבור לתוכן

דיון מעניין-חיילים והנסיעות בתחבורה הציבורית בחינם

Featured Replies

פורסם

משרד הביטחון ישלם כמה שצריך, כל עוד הם לא ירצו שחיילים יעלו לטרמפים בכמות גדולה ואני לא מתכוון לכמות הקטנה של מטומטמים שנשארה

ארגוני הטרור מתים על חטיפת חיילים, ולהגיד לישראל שהם הצליחו ואז לרצוח אותו כדי להוריד את המוראל

• תגובות 77
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למי שדואג לרכבת ישראל - רכבת נוסעים היא תמיד כלי שמפסיד - מנועי הדיזל הדו-פעימתיים של הקטרים שורפים סולר בעלויות אסטרונומיות. רכבת ישראל מכניסה מהסכמי המשא שלה עם החברות השונות.

אל תתחסדו ואל תדאגו לתקציבי משרד התחבורה וחברות התחב"צ.

פורסם

מה שאמרת פה לא נכון, משרד הבטחון לא משלם כרגע פר כרטיס לרכבת ישראל.

כרגע יש תעריף גלובלי, שהשנה קטן במקצת, בניסיון לגרום למשרד הביטחון החזרת חיילים ביום ראשון בשעות מאוחרות יותר, ובכך לא להעמיס על המסלולים החשובים.

בעתיד יהיה מצב שהתעריף יהיה פר חייל, וכמובן במקרה הזה, חיילים שיוכלו לנסוע בתחבורות השונות יוגבלו בכמות הנסיעות וסוג הנסיעות.

הצבא משלם לרכבת פר כרטיס. וליתר דיוק, לא הצבא משלם ולא משרד הביטחון, מי שמשלם בשורה התחתונה זה אט"ל (מובן שזה מהכסף שמגיע מהיועכ"ל שמגיע ממשרד הביטחון, אבל גם הכסף שמגיע למשרד הביטחון מגיע מהמיסים שלנו, אז אפשר להגיד שאנחנו משלמים על הכרטיסים, מה שנכון).

אין טעם שאני אמשיך לכתוב מה שכבר כתוב כאן, תקראו, זה יסיים את הדיון:

http://dover.idf.il/IDF/News_Channels/today/09/05/0301.htm

http://dover.idf.il/IDF/News_Channels/bamahana/07/issue30/3002.htm

פורסם
  • מחבר

והם עושים את זה כ"אות תודה" על המאמץ שהחיילים עושים ונוסעים לבסיסים לשמור על המדינה,או כדי לחסוך לחייל המון המון כסף על נסיעות?

פורסם

תגיד אתה בכוונה מתעלם מכל מה שעונים לך? ::)

למה אתה כל כך אטום? הרי כבר ענו לך שמשרד התחבורה והחברות הפרטיות מבקלות הון תועפות ממשרד הביטחון וזה לא על שום "הכרת תודה",

עסקים וכסף גרידא, שום דבר מעבר.

פורסם

והם עושים את זה כ"אות תודה" על המאמץ שהחיילים עושים ונוסעים לבסיסים לשמור על המדינה,או כדי לחסוך לחייל המון המון כסף על נסיעות?

:kopfpatsch:

הם עושים את זה כדי שאנשים לא ישימו זין על הצבא אם הוא לא ישלם להם נסיעות.

פורסם

לא, הם עושים את זה כדי שחיילים לא יעלו לטרמפים במכוון ואז טרורטיסטים יחטפו אותם

מה קשור לאות תודה ולהתחנפות?!

פורסם

אני מציע שחיילים גם יתחילו לשלם על המדים, הנשק ושאר הציוד הצבאי שהם משתמשים. הגיע הזמן שחיילים יפסיקו להיות אוכלי חינם עם חשבון משלם המיסים :screwy:

פורסם

אני מציע שחיילים גם יתחילו לשלם על המדים, הנשק ושאר הציוד הצבאי שהם משתמשים. הגיע הזמן שחיילים יפסיקו להיות אוכלי חינם עם חשבון משלם המיסים :screwy:

זה קורה, אותנו חייבו לשלם על מדים כ200 ש''ח.

פורסם

חברה עזבו, חבל על המאמץ שלכם, באמת...

עכשיו הבנתי.

פורסם

זה קורה, אותנו חייבו לשלם על מדים כ200 ש''ח.

מה זאת אומרת?

פורסם

וואי אני מריח רגע של pwned בגדול אדום

פורסם

במסגרת הצבא לא חסרים ימים בהם עשיתי קריות-עפולה-צאלים-עפולה ביום אחד.

גם את באר שבע-אילת הלוך חזור ביום או ללילה אחד

קשה לי להאמין שמישהו היה עושה את המרחקים הללו ללא תחבורה חינם או רכב ליסינג.

פורסם

כדאי גם להזכיר שחיילים לא יכולים לקחת אוטובוסים לאילת בחינם

אלא אם כן יש להם "כרטיס ערבה", שמקבלים מי שמשרת באזור

כדי שחיילים לא סתם יעלו על מדים וייסעו עד לאילת בחינם

כמובן, חיילים עדיין עושים את זה (למרות שלפי פקודות הצבא זה לא חוקי),

אבל פשוט לא לאילת, אלא למקומות אחרים

פורסם

לאגד המשינה משלמת חופש חודשי לכל החיילים

והרכבת זה לפי כרטיס אבל אל תשכחו שהכרטיס עולה למדינה פחות מאשר עולה לאזרח רגיל בגלל הכמות..

וחוץ מזה מי שלא שמע שהתחילו לקצץ את הנסיעות ברכבת לא מזמן ושמעתי על כמה בסיסים שעושים בעיות לחיילים שנוסעים ברכבת יותר מידי

ויש פה גם עניין של איכות הסביבה אני מאמין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים