עבור לתוכן

בכמה אני יכול למכור את הפריטים האלה?

Featured Replies

פורסם

הפריטים הם [יד שנייה כמובן]:

-אוזניות SHURE SE102 [במצב מעולה - לא ניתן לזהות כי היו בשימוש]

-DVD נייד KOSS PDVD-450 [ממש כמו חדש]

-פלאפון סוני אריקסון K530I [משומש במצב סביר - המסך שרוט קצת עקב שימוש]

-קריסטלים בטכניקת צריבה [הדמויות צרובות בתלת-מימד] של: שור בגובה של כ-20 ס"מ, של דב באותו הגודל, של ציפורים בגודל של כ-10ס"מ על 10ס"מ וקרסיטל של אלוויס [אל תשאלו למה יש לי את הקריסטלים האלה, סיפור ארוך] בגודל של כ-15 ס"מ על 7ס"מ. [כמו חדשים, אולי יש עליהם 2 שקיטות בתחתית שבקושי נראות]

כמוכן אף אחד מהפריטים לא בא באריזה המקורית, אבל כל האביזרים עימם הגיע שמורים.

תודה לעונים.

פורסם

על הDVD לדעתי לא יותר מ200-250 ש"ח, לגבי השאר אין לי מושג.

פורסם

זה מאוד לא הגייני לקנות אוזניות יד שנייה ::)

פורסם

זה מאוד לא הגייני לקנות אוזניות יד שנייה ::)

האמת היא שאוזניות כאלו זה כן (כמובן שתלויי במחיר שהבן אדם יבקש ) .

אני רק יודע שחדשות עולות 99 דולר ,לכן עם תעשה יד שניה שזה הורדה של לפחות 25 אחוז אמור לצאת לך משהוא כמו 75 דולר ופחות .

פורסם

לא נראה לי שמישהו יקנה את האוזניות במחיר הזה, במיוחד שאתה יכול לקבל חדשות עם אחריות בתוספת של 25$.

בשקלים זה הפרש של ~ 100 ש"ח, ולא נראה לי שמישהו שמוציא 300 ש"ח על אוזניות היה לוקח סיכון שמחר זה כבר לא יעבוד (לא משנה כמה הם שמורות או חדשות).

פורסם

אחי..

רוקנת בית של מישהו ואין לך לאן להעיף את הסחורה?

פורסם
  • מחבר

אחי..

רוקנת בית של מישהו ואין לך לאן להעיף את הסחורה?

חחחח...ממש לא. סתם כמה דברים ששוכבים אצלי בחוסר-מעש.

בעיקרון חשבתי לקחת בסביבות ה-250 על ה-די.וי.די, 180~200 על האוזניות, 350 על הפלאפון [??] ואין לי מושג כמה על הקריסטלים. לא נראה לי שמישהו יקנה דבר כזה בכלל...

מה דעתכם?

פורסם

250 על הDVD נשמע לי סביר בהנחה שחדש עולה ~400.

אוזניות חדשות עולות 400, מדובר כאן במוצר יחסית רגיש ועוד בIEM, אני אישית לא הייתי קונה בכלל אבל אני בטוח שתמצא מישהו שלא אכפת לו.

350 על הפלאפון - יש לו אחריות? כמה יעלה להחליף את המסך השרוט? לדעתי מדובר במחיר טוב, אולי אפילו טיפונת זול.

הקריסטלים בהנחה שהם לא של איזו חברה יוקרתית או משהו - תן אותם למישהו וזהו, בשביל הכמה עשרות שקלים שתקבל עליהם לא שווה להתעסק עם זה.

פורסם
  • מחבר

250 על הDVD נשמע לי סביר בהנחה שחדש עולה ~400.

אוזניות חדשות עולות 400, מדובר כאן במוצר יחסית רגיש ועוד בIEM, אני אישית לא הייתי קונה בכלל אבל אני בטוח שתמצא מישהו שלא אכפת לו.

350 על הפלאפון - יש לו אחריות? כמה יעלה להחליף את המסך השרוט? לדעתי מדובר במחיר טוב, אולי אפילו טיפונת זול.

הקריסטלים בהנחה שהם לא של איזו חברה יוקרתית או משהו - תן אותם למישהו וזהו, בשביל הכמה עשרות שקלים שתקבל עליהם לא שווה להתעסק עם זה.

נראה לי שהאחריות על הפלאפון עומדת לפוג, היא מאורנג'. השריטות על המסך לא ממש מפריעות.

הקריסטלים כנראה ישארו בביתם העכשווי.

פורסם

www.agora.co.il

אולי יש מישהו שישמח לקבל את הקריסטלים האלה ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים