עבור לתוכן

שאלה | האם כדי לי להחליף?

Featured Replies

פורסם

שבת שלום וערב טוב..

יש לי ברשותי כרטיס מסך של LEDTEK 7900GT . כרטיס יחסית טוב..

אני רוצה לשפר את המחשב שלי בישביל ביצועים יותר טובים במשחקים ואני רוצה להשקיע עד 450 ש"ח גג השאלה אם יהיה שינוי משמעותי בביצועים?

אם כן אני מעוניין שתמליצו לי איזה כרטיס הכי שווה עד 450ש"ח .. רציתי להיתנסות בATI אבל אני חושש..

תוכלו גם לתת לי איזשהו תקציר קטן במה ATI מתמחה ובמה GEFORSE מתמחים..? ::)

פורסם

אתה תרגיש בהדל אם תעבור ל9600GT, כרטיס שעולה נכון להיום 450 שקלים.

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1101

^זה מגיע עם קירור מתקדם ואוברקלוק מהמפעל.

התמחויות? טוב בפשטות - התמחות של ATI היא הרצת HD וחיבוריות הכרטיס למערכות מולטימדיה

אצל NVIDIA זה התעסקות עם חישובים שנעשים במעבדי הכרטיס, יכולת חישוב פיזיקה - PHYSX ו-CUDA שמאפשרת עיבוד בכרטיס המסך, בדרך כלל בקידוד סרטים.

פורסם

התמחויות? טוב בפשטות - התמחות של ATI היא הרצת HD וחיבוריות הכרטיס למערכות מולטימדיה

אצל NVIDIA זה התעסקות עם חישובים שנעשים במעבדי הכרטיס, יכולת חישוב פיזיקה - PHYSX ו-CUDA שמאפשרת עיבוד בכרטיס המסך, בדרך כלל בקידוד סרטים.

איזה יתרונות יש להרצת HD וחיבוריות הכרטיס למערכת המולטימדיה?

לפי מיטב ידיעתי ל2 החברות יש בנושא הזה טכנולוגיות דומות לדוגמא : אם זה NVIDIA זה NVIDIA PureVideo HD2 ואם זה ATI זה AVIVO

פורסם

העברת קול מובנה בכרטיס\UVD ועוד טכנולוגיות רבות מכדיי שאפילו אני אזכר בהן :)

פורסם

קיצקץ, תשאר עם Nvidia, הם יותר טובים נקודה...

פורסם

אם אני לא טועה זה 3 נקודות^

ולהגיד הם יותר טוב זה כמו להגיד שסמסונג יותר טובים מLG, טענה שאין מאחוריה ביסוס רציני.

כי כשATI מביאה לך כרטיסים כמו HD4670 וHD4770, והפתרון של NVIDIA הוא... כלום :nixweiss: אז תדע למי ללכת.

פורסם

אם אני לא טועה זה 3 נקודות^

ולהגיד הם יותר טוב זה כמו להגיד שסמסונג יותר טובים מLG, טענה שאין מאחוריה ביסוס רציני.

כי כשATI מביאה לך כרטיסים כמו HD4670 וHD4770, והפתרון של NVIDIA הוא... כלום :nixweiss: אז תדע למי ללכת.

שלוש נקודות להחלטיות הנקודה ;) .

אישית, אני באמת מעדיף סמסונג אבל זה סיפור אחר ;D ...

ATI מבחינתי זה לא זה, היו לי כרטיסים שלהם בעבר (אפילו אחד ממש פה בארון X800) ותמיד היו לי בעיות איתם, אם זה דרייברים או משחקים

שצריכים פאטצ' מיוחד מהם, לא רציני...

מצד שני היו (ויש) לי גם כרטיסים של Nvidia והסיפור שונה שם, יש דרייברים לעיתים קרובות יותר וכרטיסים חזקים.

ממה שאני רואה אגב אתה באותה סירה איתי :yelclap:;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים