פורסם 2009 ביוני 516 שנים הייאני חייל משוחרר כבר חצי שנה ואני רוצה לטוס לטייל בעיקר בדרום אמריקה הייתי שמח לשמוע הצעות או חבילות שנתקלתם או אתם מכירים!בין שבועיים לחודש! תקציב 10-12 אלף שקל
פורסם 2009 ביוני 516 שנים זה קצת לא קשור. אבל לפני שאתה מטייל בחו"ל אני הייתי ממליץ לך קודם כל לטייל בארץ (שביל ישראל/שביל הגולן ודומיו)זה יכניס אותך לאווירה של טיול ואוליי גם תתרגל ללכת עם תרמיל כבד על הגב.
פורסם 2009 ביוני 516 שנים עם עשרת אלפים שקל אתה מביא טיול לא מהעולם הזה, יעני ממש פינוק בלי סרטים של כסף. תשקול לטוס לארגנטינה/ הודו, אני אישית לפני צבא ועושה טיול של חודש לנפאל ואיי אנדמן, אם אתה בקטע של טרקים ..בעקרון הדרך האידיאלית זה פשוט לרדת את דרום אמריקה
פורסם 2009 ביוני 516 שנים מחבר אחינו טיילתי מספיק בארץ סמוך עלי אני מכיר את מדבר יהודה כמו תעיר שלי חחחחחבא לי משו דרום אמריקאי אנרגטינה ברזיל אקוודור משו עם ים נקי אי יפה משו בסגנון לא בהכרח חייבים ללכת מסע כומתה עם תרמיל ענק בחום 40 מעלות במדבר כמו אצלנו[br]פורסם בתאריך: 5.06.2009 בשעה 19:52:23חח נו תביאו לי לינקים של הצעות אני יודע אני כבר קיבלתי כאב ראש מהאינטנרט עם למישו יש הצעות להראות לי ככה בכייף אני אשמח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.