עבור לתוכן

מחפש המלצה למעבד QUAD+לוח+זכרונות לO.C תקציב פתוח

Featured Replies

פורסם

אני כרגע מתלבט בין קניית מערכת מבוססת I7 לקניית מערכת CORE 2 QUAD משתלמת (יחסית). אני מחפש המלצה לשלושת הרכיבים הנ"ל.

המחשב יעבור O.C. , אני מעוניין בזכרונות DDR3 וכמובן מעבד QUAD.אין שום צורך בCF\SLI. אשמח להמלצות.

פורסם
  • מחבר

איך השילוב הזה?

Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB

ASUS P5Q3

2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel

פורסם

מה השימושים? מה שאר המפרט המתוכנן?

אין דבר כזה "תקציב פתוח". חייב להיות לך גבול כלשהו, אני מניח... כדאי שתגיד לנו מה המקסימום שאתה מתכנן להוציא.

פורסם
  • מחבר

למחשב שאינו מבוסס I7 - כ3500 ש"ח. אפשר לחרוג אם יש צורך או להוריד אם אין שיפור ביצועים משמעותי.

פורסם

אינטרנט, קצת תוכנות, בעיקר משחקים ואוברקלוק עד כמה שאפשר. אלו השימושים במערכת?

איזה קירור תקנה למעבד? או לפחות- באיזה תקציב?

פורסם
  • מחבר

לאחר דיונים בפורום מפרטים צימצמתי כנראה לQ6700 ולDFI P45-T2RS. אני עדיין מחפש המלצה לזכרונות וקירור למעבד. אם יש המלצות (או

הסתיגויות מהמעבד ולוח האם) אשמח לשמוע. הגדרות השימוש שלך למערכת די מדויקות.

פורסם

אם כבר אז 720BE עם לוח פשוט מבוסס 770 או 780 יעשה את העבודה במחיר זול יותר.

אם להשוות את הביצועים של השילוב שאתה רשמת לשילוב הזה אז אני יכול לומר בכיף שהביצועים יהיו שווי ערך גם בברירת מחדל וגם באוברקלוק. לפיכך ששניהם יתאימו, מאידך אין לך הרבה לאן לשדרג מה-Q6700 (גם יקר יותר) להבדיל מה-720BE.

פורסם
  • מחבר

אפשר הסבר מפורט יותר? (אפשר גם אלטרנטיבות)

פורסם

חבל..פתחת דיון ארוך בפורום מפרטים ופה לא יודעים מה היה שם..

תבקש שיאחדו לך את הדיון, ממש חבל ומבלבל.

פורסם
  • מחבר

את האמת הדיון הזה נפתח לC2Q בעוד בפורום מפרטים דיברתי על I7. עכשיו באמת כבר פחות מתאים 2 דיונים שונים. בכ"מ אני אשמח גם

לתגובה של נייק. בכלל לא חשבתי לכיוון AMD.

פורסם

אוקיי בין ה-720BE ל-Q6700

זה התחיל כאן

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=406248.0

והמשיך שם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=409323.0

ב-IQPC יש לוח 790 של Biostar שאיתו אפשר לפתוח את הליבה הרביעית במידה ותיפול על ליבה נעולה שהיא תקינה.

מבחינת שדרוג, ישנם כמה מעבדים שאמורים לצאת ל-LGA775 אבל לא רלוונטיים למי שקונה מעבד חזק, אולי רלוונטיים למי שיקנה E5200. בצד של AMD כבר כיום יש לאן לשדרג וסביר מאוד להניח שיצאו עוד כמה מעבדים עד שיעברו ל-AM3.

פורסם
  • מחבר

אני אחשוב על זה. אם היתה אפשרות להבטיח שישהיה אפשר לפתוח את הליבה הרביעית אז הייתי יותר נלהב. מה עם זכרונות וקירור למעבד?

עריכה:

ה720EB תומך בVT?

פורסם

בקישורים שהבאתי ישנם דיונים על שני המעבדים כשנתון של-720BE ישנן שלוש ליבות, לא יותר מזה. הליבה הרביעית תספק יתרון מסוים בישומים מתאימים. בלי הליבה הרביעית הם שווי ערך והמחיר הוא לטובת ה-720BE.

לגבי VT, חיובי.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שמתחיל להסתמן יתרון לריבוי ליבות, יתרון שרק גובר. זה לא אמור להוות שיקול? מעבר לזה - אשמח מאוד להמלצה על זכרונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים