עבור לתוכן

אינטרנט - ADSL

Featured Replies

פורסם

1. אתה לא הצלחת לגשת למודם דרך הראוטר מכיוון שהראוטר (ה dlink) כנראה חוסם את הגישה אליו או המודם כאשר המבשה לא מגיעה מאותה רשת, לחילופין ע"ע סעיף 2 (בעיה פיסית).

2. המודם שלך הוא ראוטר, אין כל צורך בראוטר נוסף (דוזה גם קצת מסבך פעולות כמו פתיחת פורטים וכד', פעולות שספק אם תזדקק להם לדעתי), הסיבות האפשריות שהוא לא פעל לך לדעתי הן:

א. האב לא 10/100, האלקטל הוא 10 בחצי דופלקס, אם ההאב לא תומך בזה או לחילופין לא תומך במעבר בין זה לבין הפורטים האחרים זה לא יפעל.

ב. הכבל הישר שבו חיברת למחשב מתחבר לפורט המוצלב בהאב (mdi-x) או שתזדקק לכבל מוצלב בין המודם להאב.

3. על אף סעיף 2 לעיל (החוסך לך את ה dlink) אין כל בעיה לחבר את הראוטר למודם גם כשהוא ראוטר, זה טיפשי אבל אין בעיה.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים איתך שיש לי router אבל תסכים איתי שאין לי hub מתאים, בין אם בגלל מהירויות שונות ובין אם בגלל החיבור לכבל. (כאמור ניסיתי לחבר את ה hub גם עם כבל מוצלב וגם עם כבל לא מוצלב ושום דבר לא הועיל). אני צריך איפוא לקנות hub חדש. אם באותו מחיר אני קונה router והופך את הADSL בחזרה למודם מה טיפשי בכך ? מה האלטרנטיבה ?

פורסם

האב וגם סוויץ' הרבה יותר זולים מנתב...

פורסם
  • מחבר

עלה לי 392 ש"ח כולל הובלה ומע"מ במבצע של סאקאל. כמה יותר זול יכולים hub ו switch לעלות ?

פורסם

אני את ה-Switch שלי (Dynamode, 8 Ports, 10/100, Full Duplex) קניתי ב-200 ¤.

פורסם
  • מחבר

ה hub החשוד בעיני כבלתי תקין עלה לי 300 ש"ח.

סבור הייתי ששוה לקנות במעט יותר router שיחזיר את ה ADSL למודם. נראה לי בטוח יותר אחרי כשלוני לחבר רשת ל ADSL האמור לתפקד כ ROUTER.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים