פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים מחבר שאלוווווווווווווווווווום, מי מדבר איתי על חולניות יש רעיונות מטורפים ?
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים שאלוווווווווווווווווווום, מי מדבר איתי על חולניות יש רעיונות מטורפים ? קובי לא כל דבר שאתה רואה אתה צריך לחורר אותו. אם כל כך משעמם לך לך תחורר לעצמך קצת את הגוף... כמה פירסינגים לא יזיקו לך ;D
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים אני אצטרך לראות את הדבר הזה ב3D כדי לתפוס כיוון ...אבל זה יכול להיות מעניין . השאלה היא בשביל מה לעשות מוד לדבר הזה ?הרי תעשה לו מוד מדהים , הוא עדיין יהיה לא שימושי , אחרי איזה חודש חודשיים אף אחד לא יגע בעורך הזה . הוא יהיה בבוידם , וזהו .אם היית אומר לי לעשות מוד לאוטו , זה כבר משהו אחר , אבל לפלטה של עריכת סאונד , זה דיי לא שימושי .
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים מחבר אממ.. לא יודע, ציוד כזה הוא עובר ושב, פשוט רק עכשיו עלה לי רעיון לצלםאת זה.. נראה אולי איזה יום אני אתפוס את אחד הסאבים הרצינים שעברו אצלי, 350 וואט, משהו מטורף, שחייבים לראות...
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים אתם לא תאמינו שאני זוכר .. ממש טיפשי המיטה שבתמונה זה לא אותה מיטה שעליה הביקורת של האנרמקס?? ;D
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים אממ.. לא יודע, ציוד כזה הוא עובר ושב, פשוט רק עכשיו עלה לי רעיון לצלםאת זה.. נראה אולי איזה יום אני אתפוס את אחד הסאבים הרצינים שעברו אצלי, 350 וואט, משהו מטורף, שחייבים לראות...ומה עם זה???
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים מחבר אתם לא תאמינו שאני זוכר .. ממש טיפשי המיטה שבתמונה זה לא אותה מיטה שעליה הביקורת של האנרמקס?? ;Dגם המדפסת אם תשים לב, כן כן, היא מפורסמת...
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים זאת מיטת השיגולים המפורסמת של קובימיטה וחצי , לא ?פשש, יפה.קובי יש משהו שאתה צריך לספר לנו?
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים אממ.. לא יודע, ציוד כזה הוא עובר ושב, פשוט רק עכשיו עלה לי רעיון לצלםאת זה.. נראה אולי איזה יום אני אתפוס את אחד הסאבים הרצינים שעברו אצלי, 350 וואט, משהו מטורף, שחייבים לראות...ומה עם זה???אני חייב כזה לטיול שנתי!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.