פורסם 2009 ביוני 416 שנים שלוםאני מחפש "אל פסק" חזק מאוד ויציב מאוד עם ניצולת גבוהה מאוד שמגן מפני כול סוגי ההפרעות מתחלספק של 1000watt במחיר של עד 1500 ש"ח מכירים?
פורסם 2009 ביוני 616 שנים sl-1000 של adviceמדובר במכשיר שמייצר גל סינוס טהור (מתאים לספקי כוח מסוג active PFC)קיבלתי את שלי שלשום,מחוברים אליו מחשב עם ספק 625W ושני מסכי 22"והוא מראה נצילות של לא יותר מ-50%בגדול, ניתן למצוא מכשירים זולים בהרבה שלא מייצרים גל סינוס טהור,הכל תלוי בדרישות ספק הכוח שלך.ממליץ לך לכתוב ליצרן הספק שלך או להכנס לאתר שלהם ולבדוק מה ההמלצות שלהם לגבי אל-פסק (זה מה שאני עשיתי)
פורסם 2009 ביוני 716 שנים מחבר מה זה נותן ה-"גל סינוס טהור"?אני צריך "אל פסק" שיתמוך בלפחות "850W", ושיהיה מאוד איכותי וינטרל את כל סוגי ההפרעות, ויהיה בעל ניצולת חשמל גבוהה, מכירים כזה?
פורסם 2009 ביוני 716 שנים הכוונה היא לסוג גל המוצא של האל הפסק.זה כבר תלוי בדרישות הספק שלך.לגבי הספק (W), מדובר בסוגייה טכנית בלבד - אין מקום לפרשנויות.מאחר ואני לא מבין וגדול ולא רוצה להטעות אותך,ולאור העובדה שכשאני חיפשתי עזרה פה בפורום לא קיבלתי תשובה שקידמה אותי אני ממליץ לך בחום לפנות ליצרן הספק שלך ולבדוק מה ההנחיות שלהם לגבי אל פסקלאחר מכן, פנה לשירות של יצרן אל-פסק ובקש שיעזרו לך להתאים מכשיר למערכת.בהצלחה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.