פורסם 2003 באוגוסט 1523 שנים רכשתי אתמול כונן DVD ROM חדש.הכל מזוהה לכאורה מושלם - ללא כל בעיה, אבל כל CD שאני מכניס לכונן לא ניתן לקריאה.הימור שלי כונן דפוק - מה דעתכם?
פורסם 2003 באוגוסט 1623 שנים מה איזה חברה הכונן ומה הדגם המדוייק?אני לא יודע אם זה יעזור, אבל שווה לנסות:הורד את הקושחה(FIRMWARE) החדשה ביותר באתר החברה לדגם המדוייק של הכונן שלך.
פורסם 2003 באוגוסט 1623 שנים אנשים יש לי בעיה דומה וגם קשורה לנושא...יש לי DVD בן 3.5 שנים שקורא לי עכשיו רק דיסקים רגילים ולא DVD ROM! למרות שבהתחלה הוא עבד מצויין עם DVD ROMאבל עכשיו הוא קורא כאילו הוא סידירום רגיל...איך אני מסדר שהוא יוכל לקרוא DVD שוב?
פורסם 2003 באוגוסט 1623 שנים מחבר מדובר בכונן DVD-ROM של Matsushita - Panasonic דגם SR-8588.עדכנתי לו את ה-Firmware בהצלחה, אך ללא הועיל. הכונן לא קורא כלום.יש הגדרות ב-Bios משהו שצריך או לא צריך להגדיר?אגב רק למען הסר כל ספק - הכונן מזוהה תקין לגמרי ב-Windows.
פורסם 2003 באוגוסט 1823 שנים אם הוא לא קורא תקליטורי DVD, אני מניח שזהו עניין איזורים, אבל.. הוא קורא CD-ROM או שלא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.