עבור לתוכן

אנא מחקו דיון זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול בבקשה על השאלות שלי ממקודם?

פורסם

אסור להקפיץ דיון לפני שעברו 24 שעות מפתיחתו/מההודעה האחרונה שלך בו.

אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעבור עליהם שוב בעתיד.

(זה שהוא הגיב לפניך אומר שאתה לא ביצעת Double Post ולא שלא הקפצת את הדיון. תכלית התגובה שלך אינה שונה מהתכלית של התגובה "UP".)

לעניין-

0. אולי אני חולם אבל לא ציינת את השימושים במערכת. אם אתה מחפש רק אוברקלוק ללא שום מטרה אז תקבל אחוזים גבוהים יותר עם מעבדים כמו E5200.

1. לא חסרות חנויות.

2. ישנם סוגים של קירורים, קירור מים הוא אחד מהם. אתה יכול לקרר כמעט כל רכיב במערכת בשיטה הזו, אך ככל שתקרר יותר רכיבים תצטרך לבנות יותר מחזורים/לופים של מעברי המים, דבר שייקר את מערכת הקירור. בד"כ אנשים מקררים את המעבד ובנוסף לו את כרטיס המסך או לוח האם (למשל מחזור אחד למעבד ומחזור נוסף ללוח האם ולכרטיס המסך.)

באותו עניין של קירור מים, אתה צריך להבין שלקנות ערכת קירור מים זה לא משתלם, ערכות שכאלו יספקו רמת קירור של קירור האוויר הטוב ביותר ובקושי יהיו טובות יותר. לרוב מערכות הקירור הללו אפילו יהיו פחות טובות. משתמשי אקסטרים מזמינים את החלקים מחו"ל כי מגוון המוצרים בארץ אינו גדול וגם כי המחירים של המוצרים שכן נמצאים בארץ הם דיי מופקעים. תחום קירור המים בארץ אינו "עליז" וכך זה היה זמן רב. לסיכום, זה לא משתלם כי בשביל לקבל קירור טוב תצטרך להשקיע הרבה כסף ומבחינת מגהרץ לשקלים אתה תשלם הרבה בשביל כל קפיצה של 100Mhz ובסה"כ לא תקבל הרבה קפיצות שכאלו.

3. ראש בראש ה-Q6700 עדיף כי כבר ישנם משחקים בשוק שמנצלים את הליבות הנוספות שלו, הוא עולה רק 100 שקלים יותר מה-E8400 ולמרות שהוא מתחמם יותר ומגיע לתדרים נמוכים יותר, יש לו באס נמוך יותר ומכפלה גבוהה יותר מה שאומר שלוח פשוט לא יגביל אותו. לוח P43 אינו יגביל אותו בידיוק כפי שאינו מגביל את ה-Q6600, תאורטית יספיק בשביל להגיע ל-4000Mhz (בחלומות שלך). ה-E8400 זול יותר ויגיע לתדרים גבוהים יותר (אך עם לוח שיעלה מעט יותר), הוא יהיה מעט טוב יותר במשחקים שלא מנצלים יותר מ-2 ליבות אך יהיה מעט פחות טוב במשחקים שמנצלים יותר ליבות.

4. אכן, BE = Black Edition וזה אומר שהמכפלה של המעבד פתוחה.

ההמלצה שלי היא 720BE עם לוח זול מבוסס 780G/V כדוגמאת ה-MA74GM-S2H (740G) שבסטיקי מומלצים.

פורסם
  • מחבר

אבל הלוח שנתת כולל כ.מסך מובנה.. זאת אומרת שאני לא אוכל להשתמש ב4870 שלי? או שזה ישפר את הביצועים?

אגב, לא הקפצתי (אולי יש איזה באג שאתה רואה ככה או משהו..)

פורסם

אז תגיד אם לי אם זה באג:

כתבת הודעה אתמול בשעה 22:20:44

Guy950 הגיב לאחר מכן

ואחר כך כתבת עוד תגובה, אתמול בשעה 23:03:32

וזה לא משנה שיש לו כרטיס מסך מובנה. גם לוח מבוסס 770 יעשה את העבודה ואולי אפילו יתאים לך טוב יותר. תקרא מפרטים של לוחות ותראה מה מתאים לדרישות שלך.

פורסם
  • מחבר

אממ.. להקפיץ זה לא לכתוב 2 הודעות ברצף?

אגב, אני לא ממש יודע להסתכל על מפרטים של לוחות אם, יש לזה איזה מדריך או משהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים