עבור לתוכן

אנא מחקו דיון זה.

Featured Replies

פורסם

מה המעבד הכי טוב לOC עד 900 ש"ח? תודה מראש.

פורסם

אם זה 2 ליבות E8400

אם זה 4 ליבות Q6700

פורסם

או מעבד שעדיף על שניהם מהצד של AMD, פנום 2 720BE.

פורסם

הגיע הזמן שאני אלמד על המעבדים של AMD.

מה היתרון של הפנום על המעבדים שהוצעו?

פורסם

שיש לו ליבה אחת יותר מה-E8400, שהוא מעבד חדיש שעד כמה שידוע לי מתחמם פחות מה-Q6700, הוא מציג ביצועים נהדרים ביחס למחיר שלו, והכי חשוב - הוא מפלטפורמה חדשה יחסית, ככה שבעתיד תוכל לשדרג אותו, דבר שעדיין בסימן שאלה לגבי 775 של אינטל.

פורסם

בעיקרון אני יודע שהוא משולש ליבות, אבל עניין אותי למה הוא יותר טוב לOC? בגלל מכפלה פתוחה, או פחות חום או מה?

ה775 של אינטל לדעתי ישרוד עוד שנתיים-שנה, מינימום כי היות יוצא בקרוב הI5 ואינטל תשקיע יותר בI7 וI5.

פורסם

מה הקשר ישרוד?

אתה יכול לקנות E2180 ו"לשרוד" איתו 100 שנים, אבל מה זה קשור? דיברו על התושבת, כי לא צפויים לצאת יותר מידי מעבדים מעניינים לתושבת הזו.

פורסם

בעיקרון אני יודע שהוא משולש ליבות, אבל עניין אותי למה הוא יותר טוב לOC? בגלל מכפלה פתוחה, או פחות חום או מה?

דניאל לא אמר שהוא עדיף על אינטל בהכרח בOC - הוא דיבר בכלליות.

בנוגע לשבירת שיאים בOC - אני מניח שפה אינטל עדיין בראש, אבל עם ה720BE אפשר להגיע לתוצאות יפות מאוד, גם עם קירור סטוק. 3.7GHZ עם קירור פשוט זה יפה מאוד (אפילו יותר טוב מאינטל עם קירור פשוט), וכן, הרוב טמון במכפלה הפתוחה שלו.

פורסם

מה הקשר ישרוד?

אתה יכול לקנות E2180 ו"לשרוד" איתו 100 שנים, אבל מה זה קשור? דיברו על התושבת, כי לא צפויים לצאת יותר מידי מעבדים מעניינים לתושבת הזו.

כשאמרתי ישרוד לא התכוונתי שהמעבד שלי ימות תוך שנה-שנתיים, התכוונתי שיתחילו פחות ופחות להוציא מעבדים לתושבת הזאת.

והבנתי,תודה.

פורסם
  • מחבר

שמעתי שגם הE7400 מגיע לתדרים ענקיים בלי קירור מי יודע מה (ואני מתכנן לקנות קירור מים).. זה נכון?

אה ואיך ה-Q6600 באוברקלוק? לא משהו נכון? מה ההבדל בינו לבין הQ6700?

פורסם

שניהם לא משהו, שניהם מתחממים מהר.. אבל ל-Q6700 מכפלה גבוהה יותר, משמעות הדבר היא שאין צורך להשקיע בלוח אם יקר שיספק באסים גבוהים. סיבה נוספת לכך שה-Q6600 אינו מדובר כאן לאחרונה היא שהוא אינו זמין לרכישה בחנויות, אולי תמצא אותו בחנות אחת או שתיים.

פורסם
  • מחבר

אז מה עדיף: Q6700 או E8400 (עם קירור מים)?

אגב יש לי עוד כמה שאלות:

1) האם יש איזה חנות בחו"ל שמיבאת קירור מים לארץ?

2) האם יש כמה סוגים של קירור מים? או רק למעבד?

3) איזה לוח אם+זכרונות 4GB ינצלו באופן הכי טוב שיש את היכולת המקסימלית של המעבד באוברקלוק (Q6700 או E8400??)? ז"א אני צריך לוח אם וזכרונות שלא יהוו מכשול ב-OC, אבל גם לא יבוזבזו סכומי ענק על דברים שלא צריך.

פורסם

יש חנויות שיימבאות ערכות שלמות וחלקים בודדים, אני חושב שאנשים מעדיפים להזמין מחו"'ל כי כנראה אלה חלקים יותר איכותיים או יותר זול.

ראה דוגמא:

http://www.p-see.co.il/category.asp?catcode=257&AdCat=257

פורסם
  • מחבר

הלינק שנתת מעביר לאתר ישראלי ולא מחו"ל.. וכן-מחו"ל יותר זול ולעיתים גם יותר איכותי.

עדכון:

אני מוכן לחרוג קצת בשביל מעבד ממש טוב אז.. איך המעבד Phenom II X4 940 BE? האם המכפלה שלו נעולה? או שכל הקטע של BE זה שהמכפלה פתוחה?

ואם אני אקח את המעבד הזה, איזה לוח אם לקחת (שיוציא את המירב מהמעבד)? לא מבין בלוחות אם של AMD

פורסם

אה ביקשת חנות מחו"ל, אני קראתי את זה חנות בישראל. לא משנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים