פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים זה מה שקורה אחרי התקנת האלף לייף, ושאני מנסה להפעיל את המשחק כמובן שעולים מלא ארורים ו-SHITS אחרים... עוד פרט, כאשר אני נעלה את המשחק ואני מנסה ללחוץ על משהו, אני מקבל את הארור הבא בד"כ Can't load gfx.wad
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים אחי אין לי כמעט מושג אבל אוכל לאמר לך רק לסגור את כל התוכניות , לנקות את הדיסק , אם כל זה לא עובד נסה ליצור קשר עם MICROSOFT באימייל הם כבר יתנו לך תשובות...דבר אחרון שתוכל לנסות הוא להעתיק את הדיסק לכונן... ואם לא אז תוריד את המשחק מKAZAA זה המקום הכמעט יחיד שיש אותו שם...הוא אמור לשקול בין 160 ל 170 מ"ב
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים מחבר את העניין של ההורדה מהקזאהה כדאי לך לערוך :-Xלא נראה לי שהדברים האלו יעזרו...
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים אתה לא מצליח לשחק עם הCOMPTIBILITY SETTINGS(הגדרות תאימות) בXP ולהעלות את זה?
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים סתם בולשיט של הודעה, אתה עושה CONTINUE ומתחיל לשחק. ראיתי את זה פועל על XP גם עם וודו וגם עם ג'יפורס 4 4200. אם זה לא מצליח לך חפש את העדכון של הלף לייף שכנראה יסדר לך את הבעיות (חפש בfileshack fileplanet וכו')
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים מחבר סתם בולשיט של הודעה, אתה עושה CONTINUE ומתחיל לשחק. ראיתי את זה פועל על XP גם עם וודו וגם עם ג'יפורס 4 4200. אם זה לא מצליח לך חפש את העדכון של הלף לייף שכנראה יסדר לך את הבעיות (חפש בfileshack fileplanet וכו')זה לא בולשיט של הודעה, עובדה שזה לא פועל...תוכל לכוון אותי לאיזה פאץ' בדיוק ?אתה לא מצליח לשחק עם הCOMPTIBILITY SETTINGS(הגדרות תאימות) בXP ולהעלות את זה?תוכל להסביר את עצמך בבקשה ?
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים אתה צריך את הדבר הזה - http://www.fileshack.com/file.x?fid=18באתר הנ"ל חייבים להרשם אבל אני מתאר שתוכל למצוא את הקובץ באתרים אחרים או בקאזה
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים מחבר יש לי את "הדבר" הזה...במקרה אפילו הורדתי אותו באתר הזהאני צריך את המשחק לקאונטר סטרייק אחרי הכל...
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים מה הקשר?בכל מקרה, יש בXP מצב תאימות שאמור לאפשר לך להפעיל יישומים עם תאימות לאחור.נסה אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.