עבור לתוכן

שווה לי להישאר בפיזיקה?

Featured Replies

פורסם

כרגע אני בכיתה י"א הרחבות פיזיקה וטכ"מ (טכ"מ אני לומד מי')

בפיזיקה הגישו אותי השנה על 60 (מכניקה) ואני לא בטוח אם כדאי לי לגשת או לא. למען האמת היינו עם מורה שעושה מבחנים מאוד קשים יחסית ובגרויות אני פותר דיי טוב ויש לי סיכוי לטוב להוציא ציון גבוה מחר ולפסול את הציון הגשה.

מעבר לזה עד כמה זה באמת יתרום לי אם אני אלמד את המקצוע הזה?

פורסם

5 יח"ל בפיזיקה מהווה תנאי קבלה לפקולטות להנדסה. במוסדות מסויימים יש תוספת קטנה של בונוס (חוץ מהבונוס שמקבלים עבור מקצוע של 5 יח"ל).

אלה הדברים שזה נותן...וגם אם אתה חסר פיזיקה תמיד אפשר לעשות מכינה,כך ששום דבר לא קריטי.

פורסם

השאלה לדעתי היא לא "מה זה יתן לי" אלא אם אתה אוהב את זה. ממש לא שווה להשאר במקצוע הזה אם אתה לא מתחבר אליו. גם הציון לא יהיה משהו וגם תסבול. אז פשוט, אם אתה לא מתחבר, אל תלך. אם כן... בהצלחה. אני עשיתי, נהנתי הרבה, היה לנו מורה איכותי... אחח הזמנים הטובים.

פורסם
  • מחבר

מה לגבי אם אני מצליח לסיים פיזיקה אבל עם ציון סופי ממוצע יחסית? (נניח 75,80)

זה בטח לא יזיק אם אני אמשיך ללמוד, לא? גם ככה למדתי כל השנה את זה ואם אני פורש כבר אין לי למה לעבור, פלוס הבנתי שזה חלק מהמסלול של טכ"מ כך שאני לא יודע איך זה יסתדר אם אני אפרוש (לא פיזיקה ספציפית, אלא מקצוע מדעי כלשהו)

לגבי אם אני אוהב את זה או לא, הייתי אומר שאני לא מתלהב מזה עד כדי כך (חוץ מכמה דברים שהם כן מעניינים, אפילו מאוד) אלא הקטע הוא שזה טיפה קשה לי. אבל זה בטח בגלל שבקושי תרגלתי השנה, אפילו את השיעורי בית משום מה לא בדיוק עשיתי כמו שצריך

פורסם

דבר אחד אני יכול להגיד לך בטוח- ציון פיזיקה 5 יח"ל, לא משנה איזה ציון העיקר לא נכשל מביא לך יתרון על אחד עם תעודת בגרות זהה אך ללא פיזיקה.

פורסם
  • מחבר

טוב תרגלתי היום ואני מרגיש הרבה יותר טוב ודיי מוכן למען האמת. :D

שיהיה לכולנו בהצלחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים