עבור לתוכן

משחק PAL על גבי קונסולת NTSC

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אשמח אם מישהו כאן מכיר רשימה שלל משחקי PAL שרצים על PS3 NTSC.

מצאתי את הרשימה הבאה:

http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=ps3&thread.id=1347414&view=by_date_ascending&page=1

ואם מישהו מכם התנסה בעוד משחקים - אשמח לשמוע!

תודה :xyxthumbs:

פורסם

ב PS3 אין הגבלת איזורים במשחקים - כל משחק ירוץ על כל קונסולה ללא הגבלת איזור (לי יש לא מעט משחקים שנקנו בחנות קנדית ורצים על קונסלת NTSC).

הבעייה היא שבמשחקים שאינם מאיזור ארה"ב אי אפשר להוריד DLC (תוכן/הרחבות בתשלום) כי ישראלים לא יכולים להשתמש בכרטיס אשראי ישראלי ב PSN שאינו אמריקאי, מה שאומר שאם קניתי משחק שאינו מאיזור זה לא אוכל לקנות לו הרחבות (נניח אם רכשתי LBP קנדי - לא אוכל לרכוש לו שום הרחבה בתשלום). זו הבעייה העיקרית במשחקים הנמכרים דרכך - אני כלקוח אתן להם עדיפות מאוד נמוכה אם יש להם DLC שמעניין אותי.

ד"א - הסתכלתי על לינק שנתת ומדובר שם על משחקים שהורדו מה PSN, לא על משחקים בדיסק - אבל אני אישית יכול להגיד לך שלי יש קונסולת NTSC והורדתי את ה TAKKEN מה PSN והוא עובד נפלא, ככה שהבעייה שהבחור בלינק מדבר עליה היא לא בעייה גלובלית. קראתי עוד ואני רואה שהוא בכלל מדבר על בעייה במסכי SD וזה הגיוני אם המשחקים שהוא מדבר עליהם מישמים את הגנת ה HDCP. למי שיש טלוויזית HD נתמכת HDCP (וזה רובן המכריע) לא אמורה להיות בעייה.

פורסם

מחזק את מה שהובר אמר.

רוב המשחקים שלי אמריקאים ואני עם PS3 אירופאי.

וגם המשחקי PSN שלי אמריקאים וכנ"ל גם קניתי DLC אמריקאי.

אין לזה שום משמעות מעבר למה שהוסבר פה.

ליביו

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה לכם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים