עבור לתוכן

ספק OCZ 520W ן-GTX285

Featured Replies

פורסם

ברשותי ספק כח של OCZ 520W תומך SLI ברצוני לרכוש GTX285. באתר היצרן של NVIDIA רשום ספק כח עם לפחות 550W. מכמה חישובים שערכתי וחקרתי הGTX285 צורך במקסימום 340 וואט+מעבד(4 ליבות שאני מתכנן גם לרכוש) שצורך לא יותר מ90 וואט במקסימום HDD + זכרונות+מאווררים לא יותר מ15 וואט,יוצא סך הכל 445 וואט וזה שכל המערכת עובדת על מקסימום....אז מישהו יכול לומר לי מדוע NVIDIA ממליצים על 550 וואט לפחות? או שאולי הם מתכוונים לספק שמוציא פיק של 550 וואט?

אשמח לקבל תשובות אני די רוצה לרכוש אחד.

בתודה מראש שגב שטובי.

• תגובות 31
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה שהספק תומך או לא תומך SLI זה לא משנה.

כמו כן רכיבים שונים צורכים הספק ממסילות שונות ולכן אי אפשר לעשות חשבון מול ההספק הכללי.

לא הצלחתי למצוא את הספק הספציפי שלך באתר.

תבדוק כמה רשום לו במסילות ה 12V , וכמה watt המסילות האלה מספקות combined.

תכל'ס הספקים של OCZ לא מדהימים, ולכן כדאי לבדוק את העניין למרות שאני לא חושב שתהיה לך בעייה.

פורסם

ועוד משהו, רכישת GTX285 כשלעצמה היא אחד הדברים המבוזבזים והלא חכמים ביותר שאפשר לעשות.

(לצורך העניין אני לא דוגמא כי אני בזמנו לא שילמתי כל כך הרבה על הכרטיס שלי)

למעשה, אפילו אם יהיה מדובר במסך 30'' בעל רזולוציית 2560X1600 עדיין אין שום הצדקה ברכישת GTX285 כשיש פתרונות יותר זולים יותר חסחוניים בכסף בחשמל ובביצועים ממנו.

פורסם

אז מה כן? GTX260 לא יחזיק. SLI גם בזבזני ופחות יציב מהמצב הנפשי של אוזי אוסבורן.

HD4870 גם עם ג'יגה ראם לדעתי לא יחזיק כזאת רזולוציה...

נשאר GTX275?

פורסם

אז מה כן? GTX260 לא יחזיק. SLI גם בזבזני ופחות יציב מהמצב הנפשי של אוזי אוסבורן.

HD4870 גם עם ג'יגה ראם לדעתי לא יחזיק כזאת רזולוציה...

נשאר GTX275?

אהמ אהמ...

1 - קשה לי להאמין שמדובר במסך מחשב 30'' נכון? יפה... במידה ואפילו מדובר ב26'' @ 1920X1200 אז GTX260 יעשה עבודה כמו בובה

2 - SLI גם בזבזני... השאלה היא במה כי הוא עולה כמו GTX285 בודד ומפיק רמת ביצועים פשוט מעולה, יציבות? ROCK SOLID ובקשר לצריכת חשמל אז כן אין מה לעשות זה יצרוך קצת יותר.

ו-3.. - GTX275? אמממ למה לא? כיום המחיר שלו ירד אפילו יותר וסוף סוף הוא מתחיל לראות סימני השתלמות, יש לו את רכיבים חזקים מאוד וההבדל בינו לבין GTX285 הוא פחות או יותר זניח לגמריי.

פורסם
  • מחבר

יש משהו בדבריך אני ישקול זאת...

פשוט אני מאוד מאוד רוצה למשוך את המערכת שלי לקצה היכולת שלה מבחינת ביצועים לאורך כמה שנים נוספות ולא להשקיע כל פעם על מערכת חדשה...

מדובר בשידרוג של כרטיס מסך ומעבר למעבד 4 ליבות....

כמו כן גם המחיר בין ה275 ל285 הוא זניח...וראית ש285 של XFX XXX עולה כיום סך הכל 1700 ש"ח שזנ מחיר הוגן לכרטיס החד ליבתי החזק ביותר בשוק.

(לעומת ה8800ULTRA-שעלה בזמנו 4 אלף).

אז בעיקרון לא אמורה להיות לי בעיה?????

פורסם

תבדוק כמה רשום לו במסילות ה 12V , וכמה watt המסילות האלה מספקות combined.

תכל'ס הספקים של OCZ לא מדהימים, ולכן כדאי לבדוק את העניין למרות שאני לא חושב שתהיה לך בעייה.

פורסם

4890 מביא אותם ביצועים כמו 275 ועולה 1150 בקיאיספי\איבורי. הוא גם אוברקלוקר מדהים ואחרי המהרה הוא עוקף ת285

פורסם

4890 מביא אותם ביצועים כמו 275 ועולה 1150 בקיאיספי\איבורי. הוא גם אוברקלוקר מדהים ואחרי המהרה הוא עוקף ת285

אותו דבר בדיוק ניתן לומר על ה275 והוא אוברקלוקר מדהים גם כן...

המחירים של שניהם יחסית דומים....

פורסם
  • מחבר

dj-ElectriC - אני מכבד את הצעות היפות שלך וההשקעה אבל אני בנאדם שרוצה את הכי חזק אני אגואיסט כזה...אני תמיד יודע שיש הבדל בין הכרטיס הכי חזק לבין השני הכי חזק במיוחד מבחינת הזיכרונות ששמים עליו והדרייברים שהוא מקבל....לצורך המחשה ה8800 אולטרה שעד לפני חצי שנה היה החד ליבתי החזק ביותר בשוק במשך כמעט שנתיים...

ATI=קריסות מערכת ומסכים כחולים....יש להם כל כך הרבה חומרה על הכרטיסים שהם שכחו להוציא גם דרייברים שיפעילו אותם כמו שצריך....

בגדול אני יכול לחבר 285 על הלוח עם מעבד 4 ליבות לא מסדרת האקסטרים?

רק שמישהו יאשר לי פה סופית ואני מביא את הכרטיס בלי לחשוב הרבה.

הנה נתונים על הספק שלי שם גם רשום כמה הספק המסילות של ה12 מוציאות....:

http://www.legitreviews.com/article/151/1/

פורסם

טוב בחירה שלך אנחנו בסך הכל מייעצים

ואגב 8800ULRA? שלט בדיוק כמה חודשים עד HD3870X2 שאחריו הגיע ה9800GX2, הכל בחודשים שאפשר לספור על יד אחת.

בקשר לATI לדעתי אצת קצת מגזים פה, רק לפני כמה חודשים היה לי HD4850 במשך כחצי שנה, מסכים כחולים? לא 1, ארטיפקטים? לא 1. קריסות מערכת? לא1.

הספק שלך לא ממש איכותי או יותר נכון ממש לא, אם אתה מוכן לשים משהו כמו GTX285 במערכת שלך ועוד עם מרובע, תעשה לעצמך טובה ותשים את המינימום של 400-450 שקלים לספק איכותי שיוכל לעשות את העבודה.

וברור לך שהרזולוציה שלך יחסית נמוכה כך שיכולות מכרטיס המסך קצת יסתמו על ידי המעבד.

פורסם
  • מחבר

טוב בחירה שלך אנחנו בסך הכל מייעצים

ואגב 8800ULRA? שלט בדיוק כמה חודשים עד HD3870X2 שאחריו הגיע ה9800GX2, הכל בחודשים שאפשר לספור על יד אחת.

בקשר לATI לדעתי אצת קצת מגזים פה, רק לפני כמה חודשים היה לי HD4850 במשך כחצי שנה, מסכים כחולים? לא 1, ארטיפקטים? לא 1. קריסות מערכת? לא1.

הספק שלך לא ממש איכותי או יותר נכון ממש לא, אם אתה מוכן לשים משהו כמו GTX285 במערכת שלך ועוד עם מרובע, תעשה לעצמך טובה ותשים את המינימום של 400-450 שקלים לספק איכותי שיוכל לעשות את העבודה.

וברור לך שהרזולוציה שלך יחסית נמוכה כך שיכולות מכרטיס המסך קצת יסתמו על ידי המעבד.

תשים לב מה אמרתי על האולטרה...:"...לצורך המחשה ה8800 אולטרה שעד לפני חצי שנה היה החד ליבתי החזק ביותר בשוק במשך כמעט שנתיים..."(דיברתי על חד ליבתי).בנוגע ל-ATI נכנסתי לפורומים בחול וראיתי מספיק אנשים שמתלוננים על קריסות וחוסר יציבות.

ודרך אגב גם היום יש לו נתונים מרשימים-לא רחוק מה275 מבחינת נתונים.אוקיי אני החליף גם ספק.... יש איזה ספק מומלץ???(עד 500 ש"ח)

פורסם

כן בקשר להספק זה מספיק ,לי יש ספק של אנרמקס 525W

[בקשר לספק איכותי מספיק או לא לא יצא לי לעבוד עם ספקים של OCZ אבל מה שאני יודע בזיכרונות הם מאוד טובים]

עם כרטיס מסך GTX285 מעבד Q9450 באוברקלוק לרוב 3.2 לפעמים 3.8

4סטיקים של זיכרון 1X2 ו 2X2

דיסק קשיח אחד [זה לא שתהיה בעיה לחבר עוד אחד ]

פורסם

[בקשר לספק איכותי מספיק או לא לא יצא לי לעבוד עם ספקים של OCZ אבל מה שאני יודע בזיכרונות הם מאוד טובים]

ברור לך שזה לא אומר כלום נכון?

זה שחברה X טובה בסוג מוצרים זה לא משליך על שאר המוצרים.

יש להם ספקים יותר טובים ויש להם ספקים פחות טובים.

OCZ הם הבעלים של PCP&P ומהמותג הזה יוצאים כמה מהספקים הטובים שלהם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים