פורסם 2009 ביוני 316 שנים שוב, אתה צריך לזכור שמחיר המשחקים לא השתנה כמעט בכלל כבר קרוב לחמש עשרה שנה, למרות האינפלציה ועלויות הפיתוח הגבוהות. על RA1 שילמתי 200 שקל בשבוע שהוא יצא, בערך אותו סכום שילמתי על C&C3 שיצא עשר שנים אחריו. צריך לקצץ איפשהו בשביל לאפשר את זה.
פורסם 2009 ביוני 316 שנים כן אבל האם גם העלויות כאלה גבוהות כמו פעם? כי אם לא...אז כמה איבוד כספי יש פה כבר?למרות שאני נוטה לחשוב שבעלי חברות ענקיות של משחקים מחפשות את הזול ביותר באיכות הסבירה ביותר...
פורסם 2009 ביוני 316 שנים ברור. אתה מכיר איזה פריצת דרך מדעית בייצור קופסאות קרטון והדפסת פוסטרים שהורידה את המחיר שלהם דראסטית? הפקת "חבילת אספנים" יקרה למידי. ביחוד אם היא כוללת דברים אקזוטיים יותר כמו קופסאת האוכל שבאה עם פולאוט 3 או התיק והכספת שבא עם GTA. גם היא כוללת סתם ספרון ארט בוק ודיסק עם הפסקול או "מייקינג אוף" זה מעלה את המחיר משמעותית.
פורסם 2009 ביוני 316 שנים לגבי התוספים האלו לא ידעתי שזה מגיע ממש בחבילת אספנים, חשבתי שזו פשוט חבילה מהודרת ויפה יותר אם ככה אז בהחלט יש סיבה להעלאת המחיר...ברור לי שזה יעלה כמה יותר דולרים כשמדובר במה שהזכרת, קופסאת האוכל של FO3 חח נחמד מאוד...
פורסם 2009 ביוני 316 שנים אין מה להשוואת... פעם המשחקים הגיעו עם קופסה ענקית שמלאה בדברים. הייתה ממש הנאה מהקניה.ראיתי משחקים של PS3 שהוזמנו מחו"ל (הכותרים הטובים ביותר), הקופסה נראית פשוט עלובה, החיתוך של הציור של הקופסה לפעמים עקום.הדיסק תמיד יוצא מהתופסן שלו, ככה שאתה מפחד שאולי בדרך הוא קיבל איזה שריטה עצבנית.איכות המוצר על הפנים...
פורסם 2009 ביוני 316 שנים מחבר גילוי נאות המתבקש,כל המשחקים חדשים דנדשים סגורים בניילון ולא נפתחו מעולם.החנות הציעה לי להחליף את גוטיק שנמעך באחד חדש.
פורסם 2009 ביוני 316 שנים ^אם אתה מתייחס אל התגובה שלי ("לא בדיוק יד ראשונה מהיצרן"),כוונתי לא הייתה שהמשחק משומש,זה ברור שהוא חדש,אבל מה שכן,מדובר ב"מאגדת" של משחקים שיכלה בקלות להיאסף ע"י צד ג' כלשהו(סטייל משחקי XTREME המוזלים הנמכרים בארץ),והם בעצם אלה שהיו אחראים על ה"עטיפה" ואיכותה...
פורסם 2009 ביוני 316 שנים מחבר אה לא אין קשר. דווקא משחקי XTREME למיניהם מגיעים רק עם דיסק.במקרה זה מדובר במארז המקורי מהיצרן המקורי בלי הצד ג'. בד"כ אם זה XTREME אז כתוב בחנות.
פורסם 2009 ביוני 316 שנים לא הבנת אותי.מה שניסיתי להגיד הוא שלרוב,כאשר האריזה היא על הפנים כמו במקרה שלך,מדובר באריזת צד ג' וסוג ג' ולא באריזה המקורית שהמפיצה..אממ..מפיצה =]
פורסם 2009 ביוני 316 שנים מחבר http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/image/943747.htmlקיבלתי את האריזה שמשמאל האמריקאית.ובינינו הרבה משחקים שהם מהמפיצה הם מגיעים גועל נפש. ראה ערך NWN2
פורסם 2009 ביוני 616 שנים עזבו סטאר קראפט שבא עם ספר עלילה של לפני המשחק של מעל 100 עמודים וגם הגודל של האריזה היה ענק היו באמת מלא דברים פוסטרים מדריכים איפה הקופסאות האלה שכאשר היית פותח אותן היית מתרגש ומתלהב מכל הדברים שבפנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.