עבור לתוכן

ככה צריך להגיע משחק מחשב!

Featured Replies

פורסם

שוב, אתה צריך לזכור שמחיר המשחקים לא השתנה כמעט בכלל כבר קרוב לחמש עשרה שנה, למרות האינפלציה ועלויות הפיתוח הגבוהות. על RA1 שילמתי 200 שקל בשבוע שהוא יצא, בערך אותו סכום שילמתי על C&C3 שיצא עשר שנים אחריו. צריך לקצץ איפשהו בשביל לאפשר את זה.

פורסם

כן אבל האם גם העלויות כאלה גבוהות כמו פעם? כי אם לא...אז כמה איבוד כספי יש פה כבר?

למרות שאני נוטה לחשוב שבעלי חברות ענקיות של משחקים מחפשות את הזול ביותר באיכות הסבירה ביותר...

פורסם

ברור. אתה מכיר איזה פריצת דרך מדעית בייצור קופסאות קרטון והדפסת פוסטרים שהורידה את המחיר שלהם דראסטית?

הפקת "חבילת אספנים" יקרה למידי. ביחוד אם היא כוללת דברים אקזוטיים יותר כמו קופסאת האוכל שבאה עם פולאוט 3 או התיק והכספת שבא עם GTA. גם היא כוללת סתם ספרון ארט בוק ודיסק עם הפסקול או "מייקינג אוף" זה מעלה את המחיר משמעותית.

פורסם

לגבי התוספים האלו לא ידעתי שזה מגיע ממש בחבילת אספנים, חשבתי שזו פשוט חבילה מהודרת ויפה יותר :P

אם ככה אז בהחלט יש סיבה להעלאת המחיר...ברור לי שזה יעלה כמה יותר דולרים כשמדובר במה שהזכרת, קופסאת האוכל של FO3 חח נחמד מאוד...

פורסם

אין מה להשוואת... פעם המשחקים הגיעו עם קופסה ענקית שמלאה בדברים. הייתה ממש הנאה מהקניה.

ראיתי משחקים של PS3 שהוזמנו מחו"ל (הכותרים הטובים ביותר), הקופסה נראית פשוט עלובה, החיתוך של הציור של הקופסה לפעמים עקום.

הדיסק תמיד יוצא מהתופסן שלו, ככה שאתה מפחד שאולי בדרך הוא קיבל איזה שריטה עצבנית.

איכות המוצר על הפנים...

פורסם
  • מחבר

גילוי נאות המתבקש,

כל המשחקים חדשים דנדשים סגורים בניילון ולא נפתחו מעולם.

החנות הציעה לי להחליף את גוטיק שנמעך באחד חדש.

פורסם

^

אם אתה מתייחס אל התגובה שלי ("לא בדיוק יד ראשונה מהיצרן"),כוונתי לא הייתה שהמשחק משומש,זה ברור שהוא חדש,אבל מה שכן,מדובר ב"מאגדת" של משחקים שיכלה בקלות להיאסף ע"י צד ג' כלשהו(סטייל משחקי XTREME המוזלים הנמכרים בארץ),והם בעצם אלה שהיו אחראים על ה"עטיפה" ואיכותה...

פורסם
  • מחבר

אה לא אין קשר. דווקא משחקי XTREME למיניהם מגיעים רק עם דיסק.

במקרה זה מדובר במארז המקורי מהיצרן המקורי בלי הצד ג'. בד"כ אם זה XTREME אז כתוב בחנות.

פורסם

לא הבנת אותי.

מה שניסיתי להגיד הוא שלרוב,כאשר האריזה היא על הפנים כמו במקרה שלך,מדובר באריזת צד ג' וסוג ג' ולא באריזה המקורית שהמפיצה..אממ..מפיצה =]

פורסם

עזבו סטאר קראפט שבא עם ספר עלילה של לפני המשחק של מעל 100 עמודים וגם הגודל של האריזה היה ענק היו באמת מלא דברים פוסטרים מדריכים איפה הקופסאות האלה שכאשר היית פותח אותן היית מתרגש ומתלהב מכל הדברים שבפנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים