עבור לתוכן

Project Natal (ל XBOX360) "אתה הקונטרולר"

Featured Replies

פורסם

יש על זה דיון בדיון על E3

חוץ מזה כניראה יצא רק עוד שנה וחצי

פורסם

הדיון E3 מבולגן ולא יועד מלכתיכלה לדון בבהכרזות עצמם. אפשר להמשיך את הדיון פה.

חוץ מזה כניראה יצא רק עוד שנה וחצי

על מה בדיוק אתה מבסס את המספר הזה של שנה וחצי לעזאזל?

פורסם

הדיון E3 מבולגן ולא יועד מלכתיכלה לדון בבהכרזות עצמם. אפשר להמשיך את הדיון פה.

על מה בדיוק אתה מבסס את המספר הזה של שנה וחצי לעזאזל?

יש שמועה כזאת ברשת -לא זוכר באיזה אתר אבל יש

2-הם אמרו שהם רק שלחו את זה למפתחות כרגע

3-אין תאריך יציאה

4-אין מחיר

בקיצור צריך משחקים? פרסום? יצור? איכסון ושיווק ואובלה ? -זה לא יוצא מחר

דרך אגב אולי MS תנסה למנף את זה במקום להוציא את הXBOX720 שלי זה ניראה מגוכך למרות שנינטנדו בערך הצליחו אם אותו הדבר בWII

נינטנדו כן הייתה חיבת להשיק את הWII אם כמה שידרוגים \שם אחר \עיצוב אחר \והשליטה החדשה הייתה ישר בקופסה

מה גם שהWII מבודדת יחסית מיתר השוק ה360 לא

, Xbox boss Don Mattrick stated: This takes us into the new era of interactive entertainment without releasing a new console.

http://www.mcvuk.com/news/34527/MICROSOFT-This-is-why-there-will-be-no-Xbox-720

עכשיו לצורך הדיון נגיד שעוד שנה וחצי ה360 יגיע ל50 מיליון -כל אחד מה50 מיליון האלו יהיה בלי המצלמה

ועכשיו לך תמכור לאנשים שחלקם גם ככה חולי גרפיקה מוצר בנגיד 100$ וזה עוד זול למוצר כזה

ותצפה שרובם יקנו את זה ועוד הרבה אחרים שעד אז ידברו כבר על הסופר WII

הPS3 בטח ימכר בזול מאוד ויוקטן והPC יציג גרפיקה שקונסולות הHD יכולות לחלום אליה

וגם מפתחות ל360 יהיו מוגבלות בגלל הDVD-DL והחוסר בארד דיסק בכל גירסה וזה בזמן שחלק עוד יותר גדול של השוק יחזיק בטלוויזיות HD וירצה סירטוני מעבר במשחקים ב1080P [br]פורסם בתאריך: 3.06.2009 בשעה 16:33:01

עדכון -

זמן תה אולי לטוני יש את האינטרסים שלו אבל בכל זאת -

We actually tried to get [Tony Hawk Ride] running with a camera, but it wasnt accurate enough. Plus you cant really do ollies, grabs and flips when youre just standing on nothing.

אבל תאמין לטרילרים של MS

גם אני האמנתי בזמנו לטרילר של נינטנדו אם החץ וקשת ובסוף זה יהיה אפשרי רק אם המושאן פלוס

פורסם

תפסיק לקרוא לזה XBOX 720!

פורסם

ככה קוראים לXBOX העתידי ברשת זה סטנדרט כל עוד אין שם אחר

פורסם

אני מהמר על נובמבר כתאריך יציאה. להזכירך המצב של ה360 והפס3 היה די דומה למצב של נאטאל בE3 שלפני השחרור שלהם. תתפלא מה כסף יכול לעשות בחצי שנה, ביחוד שכנראה העסקה הזו התבשלה הרבה זמן (מוליניו אמר שהיה להם את נאטאל כמה חודשים לפני) אל תשכח גם שהטכנולוגיה עצמה מפותחת כבר הרבה זמן. עכשיו זה רק עניין של להביא את זה למפתחים.

לדעתי התמחור של זה יהיה אגרסיבי מאד, וכבר אמרו שכשזה יצא הוא יהיה בבאנדל של כל 360. הימור שלי 40-50 דולר, או 70 דולר עם שנה של לייב.

והשלט של הטוני הוק פשוט נראה מגוחך. איך בדיוק אפשר לקפוץ איתו, לעשות סלטות וכו? אפילו לתפוס אותו זה די מגוחך, כי צריך להתכופף די נמוך בשביל זה (בניגוד לסקייטבורד אמיתי שאתה עושה את זה בזמן קפיצה)

פורסם

תמכור של 50 $ אם מנוי של LIVE זהב ? אתה לוקח כדורים ?

נובמבר ? לא תקבל משחק קור שבאמת משתמש בזה בנובמבר (אני לא מדבר על החלפת כפתורים בזיהוי תנועה שאפשר לעשות אם המון משחקים

אני מדבר על משחקים שבנוים לזה כמו ראד סטיל 2 לדוגמה

וזה עוד הוכחה שזה לא יצא בקרוב ראד סטיל 2 תאורטית היה יכול למכור הרבה על ה360 אם נטל היה מספיק נפוץ

אבל הוא כמו הרבה משחקים מבוססי תנועה אחרים הוכרז רק לWII

מה אם פורטים מהWII ל360 ? למה לא הוכרזו איזה מיליון משחקים שאין סיבה חוץ משליטה שהם יהיו בילעדים ?

תראה לדוגמה את המשחק כושר של EA למה לחברה כמו EA שזונת מולטיפלטפורם לעשות כותר בלעדי ?

שנטל יהיה קרוב מספיק תצפה להרבה הכרזות משחקים -אבל הוא לא קרוב מספיק בטח לא לנובמבר אם הם רוצים תוכן לזה

גם טוני אומר שזה לא יצא כניראה לפני 2010

התוסף של סוני שניראה הרבה יותר פשוט לישום מתוכנן רק לאביב

פורסם

MS מכרו את המצלמה הרגילה, הד סט, 200 נקודות, שני משחקי XBLA ושנה של לייב ב80 דולר. אני משוכנע שיהיה באנדל דומה לנאטל.

אתה לא מבין, הטכנולוגיה של סוני עוד לא קיימת, היא עדיין בפיתוח. בשביל נאטאל הם קנו חברה וטכנולוגיה סופית.

פורסם

הם קנו 2 חברות אם כבר

אבל אתה שוכח שהמצלמה הזאת הרבה יותר מפותחת ממצלמה סטנדרטית

לפי התמונה זה ניראה בכלל אם 2 מצלמות ולא אחת

בנוסף יש זיהוי קול שאין ברגילה

ויש בעיות תאורתיות לדוגמה מי עושה את החישובים ?

בWII אין כמות חישובים גדולה

הפוינטר בטכנולוגיה פשוטה מאוד וגם הזיהוי תנועה -זה פועל אבל בלי לאמץ את המעבד

בנטל מדובר על סריקה בזמן אמת \זיהוי פנים \זיהוי של כל הגוף בתלת מימד וזה בלי מכשור שאתה מחזיק

אתה חייב לעבד את כל המידע ולך תידע אם הכניסו יחידת עיבוד למצלמה או משתמשים בעיבוד מה360 עצמו

ואם העיבוד ב360 כמה כוח חישוב זה לוקח ?

זה מצוין שזה קיים וזה קפיצה טכנולוגית אבל מבחינת השוק לא חושב שיהיה קל למכור את זה

במיוחד שיש אחוז גבוה מאוד של שחקני קור ב360 שצריכים משחקי קור שמחיבים את נטל לקנות את זה

פורסם

אוקיי, פיטר הקשקשן כנראה החלק הכי מעניין בדמו, לא בגלל השטויות שהוא מקשקש כל פעם על החוויה המגוכחת שהוא הולך לייצר, אלא בגלל שרואים XBOX בSKU מאוד מוזר, במקום הדיסק הקשיח מחובר התקן אחר, בעובי של משהו כמו 3 דיסקים קשיחים.

NATAL זה כנראה הרבה מעבר למצלמה ומיקרופון מתחת למסך, עיבודי התמונה כנראה מתבצעים ביחידה נפרדת, זה מסביר איך הם מגיעים לכאלה ביצועים בזמן אמת. מה שיותר מעניין שאם זה כך, אז להתאים את זה ברמה בסיסית לכל משחק כמעט כנראה יהיה אפשרי.

ומהדיווחים האחרונים זה כנראה המצב.

פורסם

נו ואתה באמת חושב שזה יעלה 50$ ויצא בנובמבר ?

אני יזכיר לך את הבדיחה הזאתי

"מדענים אמריקאים אמרו למדענים רוסים שהם פיתחו עט שאפשר לכתוב בה אפוך והיא יקרה עבל פועלת

המדנים מרוסיה אמרו להם למה ? לא יותר זול לכתוב אם עיפרון ?

במקרה הזה לנינטנדו וסוני יש את העיפרון וזה פועל

לנינטנדו כבר יש את זה שנים בשוק

פורסם

אני יזכיר לך את הבדיחה הזאתי

"מדענים אמריקאים אמרו למדענים רוסים שהם פיתחו עט שאפשר לכתוב בה אפוך והיא יקרה עבל פועלת

המדנים מרוסיה אמרו להם למה ? לא יותר זול לכתוב אם עיפרון ?

אתה הבנת מה ניסית לכתוב כאן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים