עבור לתוכן

קינוחים עם אורחים כנסו...

Featured Replies

פורסם

בפעם הבאה שתבוא אליהם תביא גם משהו ממש ממש מגעיל ואז הם יאכלו ויגידו לך שזה מגעיל וכביכול תשתוו ואז תצחקו על זה "אתם זוכרים שאז הבאתם אליי הביתה את העוגה הממש ממש מגעילה ההיא? חה חה"

רעיון נהדר, גם להעליב וגם להיות נקמני. למה לא להפיץ כרוז בשכונה שלהם שהם הכינו את העוגה הכי נוראית בעולם המערבי(וחלקים ממזרח טימור)?

פורסם

בפעם הבאה שתבוא אליהם תביא גם משהו ממש ממש מגעיל ואז הם יאכלו ויגידו לך שזה מגעיל וכביכול תשתוו ואז תצחקו על זה "אתם זוכרים שאז הבאתם אליי הביתה את העוגה הממש ממש מגעילה ההיא? חה חה"

:funnypost:

פשוט תגיד שאתה מצטער וזה לא היה בכוונה וחשבת שזה יעבור בצחוק...

תכלס הם לא אנשים עלובים ולא כלום, גם אני הייתי נעלב. הייתי שוכח מזה אחרי יום אבל זה מעליב, תגידו מה שאתם רוצים...

פורסם
  • מחבר

Pila405 אותך קלטתי מהיום הראשון שראיתי אותך בפורום אתה אחלה גבר ודרך אגב הייתי מת לשמוע באוזניות שאתה קנית מתי הם מגיעות? (אני יודע שהם מותאמות אישית וזה בלתי אפשרי)

AIDIVN רעיון חזק אבל לא אפשרי לביצוע הדרך היחידה שאני יכין עוגה גרועה היא תצטרך להיות מבוץ + זה יהרוס לי את המוניטין

"למה לא להפיץ כרוז בשכונה שלהם שהם הכינו את העוגה הכי נוראית בעולם המערבי(וחלקים ממזרח טימור)?" חחחח אהבתי

ToMuSH זה בדיוק מה שהתכוונתי לעשות.

עריכה: הכנתי כדורי שוקולד ויצא אחלה, את העוגה טחנתי במגימיקס וזרקתי לפח (לא היה לה סיכוי) ואז השתמשתי בשוקולד ופתי בר (בלי העוגה) ויצא בן זונה חחחחחחח.

פורסם

דיון איכותי.

פורסם

תלך , תתנצל , תציע את העזרה שלך או של אבא שלך כדי שידעו לפעם הבאה לבשל יותר טוב (תגיד ברכות). ויאללה , תבואו אליהם ליום בישול , תביאו חלק מהמרכיבים , יין או בירה. בסוף היום תיהיה שיכורים שמפרקים עוגות וזהו.

פורסם

או שפשוט אל תעשה כלום ותהפוך לשכן השנוא שילדים שמים לו שקית עם קקי בכניסה לבית ומצלצלים לו בפעמון

פורסם

הגענו לזמנים קשים.

אם פעם היו כאן פליטים ....היום מדובר על מגזר שלם.

אבל אומרים שאחרי שפל, תמיד מגיע גאות, לא?

פורסם
  • מחבר

כבר אמרתי לא שכנים.......

יום בישול אהבתי.........

פורסם
an-epic-fail.jpg
פורסם

Pila405 אותך קלטתי מהיום הראשון שראיתי אותך בפורום אתה אחלה גבר ודרך אגב הייתי מת לשמוע באוזניות שאתה קנית מתי הם מגיעות? (אני יודע שהם מותאמות אישית וזה בלתי אפשרי)

עריכה: הכנתי כדורי שוקולד ויצא אחלה, את העוגה טחנתי במגימיקס וזרקתי לפח (לא היה לה סיכוי) ואז השתמשתי בשוקולד ופתי בר (בלי העוגה) ויצא בן זונה חחחחחחח.

תודה רבה על המחמאה!

האוזניות אמורות להישלח מהחנות ממנה קניתי אותן היום או מחר במשלוח של 3-5 ימי עבודה. אז אני מקווה שהן יהיו כאן ביום שלישי/רביעי הבא.

פורסם

לפני שהיית מפאר את עצמך עם הבישולים בפורום באינטרנט, ולפני שאתה אפילו מתנצל בפניהם כדי שתעבוד על תקט ו/או אינטלגנציה רגשית.

כי יש דברים שלא אומרים.

מה זה הבכיינות הזאת לגבי אוכל? לא טעים? תפסיק לאכול ותשתוק! :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים