עבור לתוכן

קינוחים עם אורחים כנסו...

Featured Replies

פורסם

מכירים את זה שאתם מזמינים אורחים הביתה לארוחה והם שואלים מה להביא, אז אתה רב איתם, ובסוף יוצא שאתה אומר להם להביא את הקינוחים...........

קיצר, היום זה קרה לי.

באו אורחים הם הביאו עוגה והיא היתה פשוט נוראית, פשוט נוראית בחיים לא טעמתי משהו יותר רע מזה לא היה לה טעם לא היה בה כלום.

קיצר אורחים שאנחנו אוהבים, ואני פשוט לא הצלחתי לשקר כולם כזה "העוגה בסדר לא מדהימה אבל בסדר" (לא נורא שאפילו לדפים של העיתון היה טעם יותר טוב, מניסיון, אבל זה ספור אחר) אז אמרתי "מה אתם כולם מתחסדים זה הדבר הכי מגעיל שטעמתי בכל ימי חיי זה פשוט נוראי".

העינין הוא שאבא שלי הוא שף ואני מבשל ממש טוב (ביחוד איתו),ואני אוכל טוב מאוד כל יום ואני אוהב אוכל אז ממש קשה לי לשקר על אוכל כי בכל מקום שאני אוכל אני נותן ביקורת ישר בפרצוף, כי ככה אני אני לא מתחסד, בהרבה מאוד מסעדות שישבתי בהם האוכל שאני מכין לבד יותר טוב מהמנות שלהם ואני מתכוון מסעדות שף.

אז קיצר בלי חפירה מיותרת, אני אמרתי את זה וכולם היו המומים והאנשים שהביאו את העוגה ממש נפגעו וחצי שעה אחרי זה הם הלכו הביתה ואני לא יודע מה לעשות יש רעיונות להתחמקויות? יש לזכור גם ההורים שלי לא יודעים מה לעשות + זה שהם אמרו שהם חושבים בדיוק כמוני אחרי שהאורחים הלכו (הם אוהבים את העוגות והקינוחים שלי חחח). נו אז יש רעיונות? אם כן תגיבו אם לא סתם תצחקו על חבר הפורום הנכה שלכם שלא יודע לשקר.

עריכה: ניקוד.

פורסם

אחרי שתפסק אני אקרא את זה.

פורסם

גמרת עלי חחחחחחחחחח הטעם של העיתון יותר טעים

פורסם

גמרת עלי חחחחחחחחחח הטעם של העיתון יותר טעים

:o :o :o

פורסם
:lol:
פורסם
  • מחבר

שוקו, אפילו שפיך אני בטוח היה יותר טעים מהעוגה הזאת (ובזה אין לי ניסיון למרות שאכלתי הרבה דברים מוזרים שלא נפרט כאן).

עוד משהו, העוגה הזאת (כמעט שלמה) נמצאת כרגע על השיש שלי יש רעיונות מה לעשות איתה? (אני לא רוצה לזרוק) לאבי יש רעיון של הכנת כדורי שוקולד ממנה (תבינו עוגת שוקלד בלי שוקולד) היא כנראה תהווה את הפירורים ונוסיף לה שוקולד מריר 70%, איך יצא (עידכון על כך בהמשך..............).

פורסם

:-X

צריך פה לינק של FAIL

חחחח :lol: :lol: :lol:

תאמין לי שוקו אתה קולט הכל אתה

amitshental מה לקחת קשה?? כולה עוגה?? זרוק אותה מהחלון או שתעשה איתה כדורים ותעיף על הילדים של השכנים

פורסם
  • מחבר

חלפינו לא לקחתי קשה אני צוחק על הסיטואציה ואין לי איך להתחמק מלראות אותם שוב בשישי ואני גר בבית קרקע אין לי איך לזרוק על ילדים מהשכונה כי זאת לא בדיוק שכונה (גר ברעות).

פורסם

:P

יש לך כלב?

פורסם
  • מחבר

לא לצערי אין לי כלב כיום, היה לי לפני 3 שנים והוא נפטר ומאז אני לא מביא כלב כי אני לא ישרוד מוות של עוד אחד (קראו לו ברק והיה כמו בן משפחה).

למה השאלה?

פורסם

אם הם נעלבו מזה עד כדי כך שהם הלכו בגלל זה הם אנשים עלובים ואין שום טעם להתחרט על העניין.

פורסם

לא לצערי אין לי כלב כיום, היה לי לפני 3 שנים והוא נפטר ומאז אני לא מביא כלב כי אני לא ישרוד מוות של עוד אחד (קראו לו ברק והיה כמו בן משפחה).

למה השאלה?

היית מרווה את רעבתנותו.

השכנים הלכו בגלל שנעלבו??? חחחחחח...איזה הזויים..אם אני יגיד לשכן שלי שהעוגה לא טעימה הוא יתעצבן עלי ויכין אחת אצל איזה סו-שף כדי להראות לי שהוא הצליח ולא ילך

או שהוא יזרוק עלי אבנים (מרוקאי)

פורסם
  • מחבר

חלפינו, אני בטוח ב-100% שגם הוא לא היה אוכל את זה אולי איזה חתול מגעיל היה כן אוכל את זה טבול בהמון חלב כדי שלא יחנק כי אני כמעט נחנקתי אחרי זה ואני אכלתי כולה ביס זה הספיק.

The Avatar, הם לא הלכו מיד אחרי הם היו צריכים ללכת בכל מקרה אבל הם נראו נפגעים והרגישו לא נעים אחרי זה.

עריכה: איך הסקתם שהם שכנים? אני לא ציינתי את זה, בכל מקרה לא שכנים אבל גם לא גרים רחוק (הם גרים בישוב שלנו)

פורסם

קיצר, תבקש סליחה ותגיד שלא התכוונת לפגוע בריגשותיהם. אתה פשוט לא מסוגל לשקר, ולפעמים קורה לך שאתה מנפץ לאנשים את האמת ישר לפרצוף. :xyxthumbs:

פורסם

בפעם הבאה שתבוא אליהם תביא גם משהו ממש ממש מגעיל ואז הם יאכלו ויגידו לך שזה מגעיל וכביכול תשתוו ואז תצחקו על זה "אתם זוכרים שאז הבאתם אליי הביתה את העוגה הממש ממש מגעילה ההיא? חה חה"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים