פורסם 2009 ביוני 1616 שנים הכרתי אותם לראשונה דרך הפורום הזה ואז לעומק דרך ג'ון פטרוצ'י. לצערי אני לא יכול ללכת בגלל בעית מזומנים.
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים היה ממש מצויין הצלחתי במצלמה רועדת גם להקליט בוידאו את "The Spirit Carries On" למישהו יצא אולי להקליט את "הבה נגילה" ?
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים העליתי את כל 6 הסרטונים שיצא לי להקליט אני מצרף לינק לפלייליסט ביוטיוב:http://www.youtube.com/view_play_list?p=406F26C0431BDC33סרטונים 1-5 נקטעים באיזשהו שלב כי לא ממש תכננתי להקליט את כל ההופעה - באתי גם להנות אחרי הכל.העליתי אותם בכל זאת כי מספר אנשים ביקשו שאני אעלה את כל מה שצילמתי למרות שזה קטוע ובסה"כ יש שם קטעים טובים (רק שתחושת ההפתעה כשהם נקטעים באמצע החלק הטוב די מבעסת)והסאונד מאוד סביר בהם יחסית לבוטלגים מוקלטים אחרים שיצא לי לראות - אז העליתי, שיהיה לבריאות.סרטון 6 הוא השיר"The Spirit Carries On"במלואו - מתחילתו ועד סופו(כלומר אותו הוידאו שקישרתי אליו בפוסט הקודם שלי למעלה)
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים נראה שהיה ממש טוב שם וגם אחלה חבר'ה היו שם מבחינת הקריאות מצד הקהל..סה"כ אני לא מכיר את הלקה בכללי אבל הסירטון גרם לי לרצות קצת להיתעמק ולשמוע עוד קצת אז נראה אם אולי אולי בהופעה הבאה אם תהיה כזו אני אהיה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.