עבור לתוכן

שידרוג מעבד ללוח אם ASUS P5B Deluxe

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני שוקל לשדרג את המחשב שהרכבתי בעמל רב לפני כשנתיים. המעבד כרגע הוא E6600 על לוח אם ASUS P5B Deluxe.

האם מישהוא יכול לומר לי מהו המעבד המהיר ביותר שאני יכול לשים על לוח האם הזה?

בתודה,

HP

פורסם
  • מחבר

תודה...

באמת נכנסתי לשם ומצאתי רשימה ארוכה כאורך הגלות של מעבדים תואמים. אני ממש לא מבין בהם ומי הוא Dual core ומי Quad ומה באמת מומלץ היום.

אז כדי להיות ספציפי יותר, אודה על ההמלצה הבאה:

1) מהרשימה, מהו המעבד החזק ביותר ?

2) מהרשימה, מהו המעבד שנותן כיום את היחס הטוב ביותר של ביצועים/מחיר?

בתודה,

HP

פורסם

בעקרון כל מעבדי core 2 duo וגם כל core 2 quad אבל זה תלוי איזה rev הלוח שלך תבדוק לפי הטבלה שנתן לך בחור לפני[br]פורסם בתאריך: 2.06.2009 בשעה 11:31:09

אתה רוצה כפול ליבה או מרובע? אם כפול ליבה אז e8500 אם מרובע אז q9650
פורסם

אתה רוצה כפול ליבה או מרובע? אם כפול ליבה אז e8500 אם מרובע אז q9650

נכון שהוא שאל איזה מעבדים הכי חזקים הוא יכול לשים, אבל בוא נגיד שזאת לא ההמלצה האופטימלית למי שרוצה לקנות היום C2D...

בכל אופן, פותח הדיון - למה אתה מרגיש שאתה צריך לשדרג מעבד? לא בטוח שהמעבד הוא מה שמגביל אותך, E6600 הוא לא בדיוק מה שהייתי קורא לו עגלה.

מה השימושים שלך במחשב? מה שאר המפרט?

פורסם

נכון שהוא שאל איזה מעבדים הכי חזקים הוא יכול לשים, אבל בוא נגיד שזאת לא ההמלצה האופטימלית למי שרוצה לקנות היום C2D...

בכל אופן, פותח הדיון - למה אתה מרגיש שאתה צריך לשדרג מעבד? לא בטוח שהמעבד הוא מה שמגביל אותך, E6600 הוא לא בדיוק מה שהייתי קורא לו עגלה.

שמעת על כפתור "מפרט מחשב" :lol: :lol:

לעניות הדעתי, הכ.מסך מגביל אותו.

פורסם
  • מחבר

שאלה טובה. המיפרט הוא:

כ. מסך: 8800GTS 320MB

זכרון: 2MB 800MHZ

מעבד: E6600

לוח אם : ASUS P5B Deluxe

מארז: Gigabyte Aurora 570

ספק: Antec Neo HE 550W

קירור למעבד: Zalman CNPS9500 92MM Fan

והשימוש העיקרי שלשמו אני מחפש שידרוג הוא FSX (Microsoft Flight Simulator. זהו סימולטור טיסה שממש צורך את כל משאבי המחשב גם מהמערכות החזקות ביותר. מפורומים בנושא הבנתי שהסימולטור הוא בעיקר CPU sensitive.

בברכה,

HP

פורסם

FSX הוא בהחלט משחק שטוחן את המחשב, במיוחד את המעבד.

למשחק הזה מומלץ לקנות מעבד עם 4 ליבות, ובגלל שאתה מוגבל רק לאינטל - הייתי הולך על Q6700.

http://www.skypc.co.il/pl_product~IQ6700ay~3~0.htm

הייתי מוסיף גם עוד 2GB ראם וככה יהיה לך מחשב חזק משמעותית.

פורסם
  • מחבר

FSX הוא בהחלט משחק שטוחן את המחשב, במיוחד את המעבד.

למשחק הזה מומלץ לקנות מעבד עם 4 ליבות, ובגלל שאתה מוגבל רק לאינטל - הייתי הולך על Q6700.

http://www.skypc.co.il/pl_product~IQ6700ay~3~0.htm

הייתי מוסיף גם עוד 2GB ראם וככה יהיה לך מחשב חזק משמעותית.

תודה :)

לגבי הזכרונות... האם אראה שיפור משמעותי אם אלך על סט חדש 4MB של זכרונות מהירים יותר (1066) לעומת תוספת של עוד 2GB במהירות של 800Hz

פורסם

לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים