עבור לתוכן

עד שיש שקט יחסי, גם זה לא מתאים להם?

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3724404,00.html

תגידו לי אתם, כן, אתם העורכים שם ב-YNET, אפילו שקט יחסי במדינה כמו שלנו, גם זה לא מתאים לכם?

אתם לא חושבים שקצת נסחפתם, כן, גם אני רואה חדשות וכל ה"תרבות\בידור" אפילו מעלה חיוך בידיעה

שאין להם משהו אחר לשדר עליו.

עריכה: מבול התגובות לא איחר להגיע, ב-Ynet, לא כאן, כאן יבש כמו מדבר.

פורסם

הנה הציטוט מסוף הכתבה ב-ynet:

"אז קברניטי המהדורות היקרים, אם אתם חפצים לחזור למסלול העשייה החדשותית הרצינית בישראל, קצרו את המהדורות - ויפה חצי שעה קודם, מה שגם משתלם כלכלית כמובן. רוצים לעשות תרבות? אולי הגיע הזמן באמת למגזין תרבות קבוע. נקווה רק שכל זה יקרה לפני המלחמה הבאה."

ובעוד שהמשפט האחרון הוא טרחני ומיותר כמו המון משפטי סיום ואפילו כתבות שלמות שחייבות להתחכם, אני מסכים שאין לחדשות הצדקה אם התוכנית הופכת למהדורת בידור, ולראיה כמובן ערוץ 1 שמראה איך אפשר להמשיך ולשדר חדשות1! מדוע הם עושים את זה? כי הם צריכים להתעסק בדברים החשובים, אבל מה לעשות, מדובר בערוצים מסחריים שכל מה שמעניין אותם זה כסף :\ ובאין דברים דחופים שמעסיקים את השיח הציבורי ...

אותי אישית זה דוחה וטוקבק אחד ב-ynet התאים ולכן אצטט אותו: " 122.תוכניות שיטחיות בדיוק כמו החברה הישראלית"

כמובן שזו הכללה רחבה אבל באופן כללי ולצערי אני מסכים :(

פורסם
  • מחבר

מלבד שזאת שגם לערוץ 11 יש מהדורת בידור קבועה,

אני לא חושב שיש משהו בארץ שבערוץ 1 אמרו ובערוץ 2 לא אמרו.

ככה שזאת אכן הכללה רחבה, כמו האימרה שכל החברה הישראלית היא שיטחית... (שגם בניהם גם אתה ומיסטר טוקבקיסט 122)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים