עבור לתוכן

הסדרות LAGUNA BEACH ו THE HILLS זה באמת ריאלטי?

Featured Replies

פורסם

אני כבר כמה חודשים צופה בשטויות האלה ואני לא מפסיק לשאול את עצמי ''זה באמת החיים שלהם? זה לא מבוים?''

כי פשוט זה לא יאמן איזה חיים מושלמים יש לאנשים האלה, אם היה אפשר הייתי מוותר על גן עדן ומבקש לקבל את החיים שלהם במקום.

פורסם

לא חסר להם כסף

תעבור לשם זה יותר קל מלהגיע לגן עדן

;)

פורסם
  • מחבר

אם זה היה כל כך פשוט כבר הייתי שם ;)

פורסם

למה אחי כרטיס טיסה ולפגוש כמה ישראלים שיסדרו אותך

פורסם

זה ריאליטי מבויים.

אבל מבחינת צורת החיים, אז כן ככה הם חיים.

ככה זה כשנודלים להורים עשירים :nixweiss: [באמת עשירים ולא בכאילו כמו בישראל שאוהבים שמתלהבים שקנו מזדה 3 או משהו בסגנון :lol: ]

פורסם
  • מחבר

זה ריאליטי מבויים.

אבל מבחינת צורת החיים, אז כן ככה הם חיים.

ככה זה כשנודלים להורים עשירים :nixweiss: [באמת עשירים ולא בכאילו כמו בישראל שאוהבים שמתלהבים שקנו מזדה 3 או משהו בסגנון :lol: ]

היה שם איזה קטע שאחת מהכוסיות שם בכתה לחברה שלה על איזה שטות ופתאום רואים אותה נכנסת לקאדילק אסקלייד 2008 חדשה

האוטו הזה עולה פאקינג 70 אלף דולר שם!

בארץ הוא עולה מעל 600 אלף שקל!!!!

אנשים צריכים לעבוד קשה לפחות 20-25 שנה בשביל ללהרשות לעצמם דבר כזה בארץ

והכוסית מהסדרה רק בת 22

פורסם

זה סידרת זונות ,שמלמדת ילדות קטנות לשאוף להיות זונות כמוהן ,אתה לא מבין כמה שאני מיתעצבן שאחותי רואה את החרא הזה ,זה לא רק לא מלמד כלום ,זה מעוות את טפיסת המציאות של ילדה קטנה ומפגרת שלא יכולה להבין שהעולם האמיתי הרבה יותר גרוע ,ושיש בעייות יותר חשובות מבאיזה צבע הלק שלי ועם זה מתאים לאוטו .

פורסם

צודק

פורסם
  • מחבר

זה סידרת זונות ,שמלמדת ילדות קטנות לשאוף להיות זונות כמוהן ,אתה לא מבין כמה שאני מיתעצבן שאחותי רואה את החרא הזה ,זה לא רק לא מלמד כלום ,זה מעוות את טפיסת המציאות של ילדה קטנה ומפגרת שלא יכולה להבין שהעולם האמיתי הרבה יותר גרוע ,ושיש בעייות יותר חשובות מבאיזה צבע הלק שלי ועם זה מתאים לאוטו .

דווקא הבנות בסדרות האלה ממש לא כמו שאתה מתאר

מכל העונות שראיתי לא שמעתי אותם אפילו פעם אחות אומרות מילה גסה (THE F WORD)

אפילו היה שם איזה קטע שאיזה אחד בגד בחברה שלו ושהיא סיפרה את זה לחברה שלה היא אמרה

he's a sucky person

אבל אם אתה רוצה לראות סדרה של באמת זונות אמיתיות אז יש סדרה בMTV על הבנות של משפחת קארדישן, הם זונות ברמה לא הגיוניות.

אין פרק אחד שלא בורח לאחת מהם הציצי בזמן שהיא מדברת למצלמה, וכמובן שMTV מתשתשים את זה

אפילו לאמא שלהם זה קרה פעם אחת

אהה וסתם לידע כללי, אבא של שלהם זה העורך דין שהוציא את או ג'י סימפסון זכאי במשפט רצח שהיה לו, אז אתה רק יכול לדמיין כמה שהן עשירות[br]פורסם בתאריך: 1.06.2009 בשעה 23:19:05

ככה זה דווקא האנשים הזבל שלא מעריכים כלום בחיים שלהם יש להם הכל.

ולסיכום יש פתגם חכם שכל יום אני מגלה מחדש כמה שהוא נכון

ה' נותן אגוזים למי שאין שינים

פורסם

דווקא הבנות בסדרות האלה ממש לא כמו שאתה מתאר

מכל העונות שראיתי לא שמעתי אותם אפילו פעם אחות אומרות מילה גסה (THE F WORD)

אפילו היה שם איזה קטע שאיזה אחד בגד בחברה שלו ושהיא סיפרה את זה לחברה שלה היא אמרה

he's a sucky person

קללות זה לא בהכרח דבר רע ,ובהחלט זה לא משהוא שיעשה סידרה לגרועה או לא חינוכית .

אבל אני חייב להגיד שהסידרה הזות משנה טפיסת עולם של ילדות קטנות (וגדולות) ,וזו הבעייה הגדולה .

פורסם

ה' נותן אגוזים למי שאין שינים

העיקר שיתנו אותי למישהו נמאס לי לשבת במזווה הזה

+1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים