פורסם 2009 ביוני 116 שנים שלום יש לי firefox 3.0 בעברית ויש לי בעיה יש אתרים שכשאני נכנס אליהם הוא עושה לי כתובת לא נמצא ולפני כן הוא אמר לי שקובץ לא נמצא משהו כזה..עכשיו חברים שלי כן מצליחים להיכנס לאתרים אלו וגם להם יש firefox 3.0 בעברית. אני יודע שזו בעיה טיפשית אבל אם למישהו יש פיתרון לבעיה זו אשמח מאוד.
פורסם 2009 ביוני 116 שנים המידע שאתה נותן הוא בגדר סיפור..קשה מאוד להבין מה הבעיהאו שתצטט את השגיאות במדוייק...או שתשים תמונת מסךותסביר על איזה אתרים מדובר..ולא בסיפור .
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר אתרים הבנויים על phpתמונה http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1113199891.jpgבנוסף גם ניסיתי עם אקספלורר 7 ו8 firefox 3.5 וכלום לא עוזר..זה ממש מתסכלנ.ב מה זה הDNS?
פורסם 2009 ביוני 216 שנים איזה אנטי ווירוס/פיירוול יש לך? יכול להיות שהוא מסנן אתרים מהסוג שאתה מנסה להיכנס וחוסם אותם מראש...
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר avg 8 ופירוול של הwindows xp יכול להיות כי הavg לא חוקי ובזמן האחרון הוא מעלה לי הודעות עם האינטרנט שהוא לא חוקי הוא שזה לא הגיוני?תודה.
פורסם 2009 ביוני 216 שנים avg 8 ופירוול של הwindows xp יכול להיות כי הavg לא חוקי ובזמן האחרון הוא מעלה לי הודעות עם האינטרנט שהוא לא חוקי הוא שזה לא הגיוני?תודה.לא יודע איזה הודעות הוא רושם לך וזה בטח לא הפורום לדבר על דברים לא חוקיים , בכל מקרה , נראה לי שהפיירוול שלך חוסם אתרים מהסוג שצויין קודם...
פורסם 2009 ביוני 216 שנים תודה אם מישהו רואה ויש לו פיתרון בטוח אנא כתב כאן אותואתה יכול להוסיף את האתר בהגדרות הרשת של הפיירוול/אנטי ווירוס - זה נקרא Exceptions
פורסם 2009 ביוני 216 שנים וכדי לבדוק אם זה באמת הפיירוול אתה יכול לכבות אותו ולנסות להכנס לאחד האתרים.
פורסם 2009 ביוני 216 שנים אמ..אם זה לא הפיירוול כמו שהחבר'ה פה הציעותבדוק במידה ואתה רשום דרך הספק שלך לסינון תכנים כזה או אחר..אולי האתר הזה חסום..
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר תודה רבה אתם אחלה[br]פורסם בתאריך: 2.06.2009 בשעה 21:35:06מחקתי את האנטי וירוס נטרלתי את הפירוול וזה עדיין לא עובד...2!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.