פורסם 2009 ביוני 116 שנים http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JW32XV550#more_infoהיא נחשבת טובה?
פורסם 2009 ביוני 116 שנים אני מציע לך לקחת מידה אחת גדולה יותראם חשבת על 32 אז תיקח 37מתרגלים מהר מאוד לגודל ואז זה נראה קטןחשוב שתהיה כניסת סקארט במכשיר אחרת לא תראה טוב מהממיר
פורסם 2009 ביוני 116 שנים מחבר יש לי חדר קטן.ההבדלים במחיר בין הדגמים הוא יחסית גדול במיוחד FHDאני שואל ספציפית לדגם הזה איך הוא?
פורסם 2009 ביוני 116 שנים רק אם אתה יושב מאוד קרוב למסך יהיה הבדל לטובת ה FHD.אם אתה יושב במרחק נורמאלי, לא יהיה הבדל. גם ב 720P סרטים יראו מצויין, אל תדאג. זה חוסך לך הרבה כסף, או לחילופין תלך על מסך יותר גדול.
פורסם 2009 ביוני 216 שנים יש לי חדר קטן.ההבדלים במחיר בין הדגמים הוא יחסית גדול במיוחד FHDאני שואל ספציפית לדגם הזה איך הוא?אף פעם לא יצא לי להתעמק במסכים של טושיבה אבל לפי ביקורות ברשת המסכים שלהם נחשבים לבינוניים אני ממליף לך לבדוק LG, סמסונג, פאנסוניק, פיליפס, סוני ושארפ
פורסם 2009 ביוני 216 שנים LG בגודל הזה לא משהו.היטצ'י ושארפ מעולים מכל הבחינות.אני ממליץ לוותר על FULL HD שכן אין הבדל בגודל הזה. לחסוך ב FULL HD ולקחת טלויזיה יותר גדולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.