עבור לתוכן

מ"צ והוראות בטיחות

Featured Replies

פורסם

קורה ולא התגלחתי בוקר אחד..קורה ויש לי שיער קצת ארוך שום דבר שיוצא מגדר פרופורציה או מראה את צה"ל באור רע , שום דבר שפוגע באחידות המחורבנת שלא הבנתי מעולם..

קורה שחייל בלי דיסקית ,בלי כומתה אני לא מצדיק צריך משמעת , אבל באיזה מחיר?

אם חייל החליט לעצור בסדר גמור אבל אם החליט לברוח הרי שמרדף אחריו עלול להיגרר לתוך תנועה סוערת בכביש או מכשול אחר שייפגע בו , ולא סתם הגו את ההוראה הזאת .

זה שלא התגלחת מילא, אבל הרבה יותר חמור מזה זה שאתה בורח ממ"צ.. (לא שזה כל כך קשה להתגלח כל בוקר, אחרי כמה זמן זה "מנהג" ברור מאליו..)

בכל מקרה כאמור לא אמורים לרדוף ולהגיע למצב של סכנה כלשהי.

תכלס לא כל המ"צ חארות

תפסו אותי פעם אחת בהכנס באמצע תחנה מרכזית ושחררו אותי

תכלס זה כנראה בגלל שכבר היה לי דרגות והיו מלא צעירים לידי אז הוא הסיק שהם החיילים שלי

מעניין איך תפסו אותי רק פעם אחת הייתי יוצא ככה קבוע הביתה

חבל ששחררו אותך.. כל כך קשה להוציא מחסנית מהנשק כשאתה באמצע ת"א (או איפה שהיית) ?!

• תגובות 37
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמו שנאמר המערכת האזרחית מתנהלת הרבה יותר טוב מהצבאית גם בלי כל החוקים האלה של גילוח ותספורת.

אני למשל לא אוהב להתגלח, לא מבין למה זה טוב להתגלח כל יום סתם פצעים. כמה טוב שיש את מערכת הפטורים.

המ"צ אוהבים להטפל בכללי, טוב שלא ראיתי שוטר צבאי עוצר חייל שעולה לאוטובוס..

גיל , נוב' 06

פורסם

די עם הבולשיט... אם תבוא כמו שלופמר לראיון עבודה רוב הסיכויים שיתרשמו ממך כלא רציני ולא יקבלו אותך.

כל העניין של המדים וההופעה האחידדה שזה כדי להראות מאוחדים, מאורגנים ורציניים. לא המון חסר מוח ופיקוד אלא גוף רציני. זה המינימום של לוחמה פסיכולוגית...

כשאתה רואה 50 ערבים עם זקנים ובנדאנות הם נראים כמו סתם חבורה מהשכ'ונה. לעומת 50 ג'ובניקים בהופעה מסודרת שנראים יותר רציניים מהערבים- וזה עוד לפני שהם מחזיקים רובה.

פורסם

מגולחים,שנראים כמו ביצה ולובשים רב"ט :)

בנימה של צחוק :P

פורסם

לא מצחיק

פורסם

כן, גם אני שונא מ"צ, אבל בשורה התחתונה- בלעדיהם הנראות של צה"ל הייתה בקרשים.

אם תהיו מדוגמים אף אחד לא יטפל אליכם. בימי יציאה מהבסיס צריך להיות יותר סלחני לגבי שיער שקצת חורג מהמקום, כי מה לעשות שיש לוחמים שעושים 17/4 באיזה קו מחורבן ואין להם ספר. וכן גם אני שונא את ההוראה החדשה שאין יותר פטור זקן מרצון חופשי, זה פשוט מעצבן וזה חרא ואני מעדיף את המראה שלי עם זקן.

אבל חוץ מזה, כן, לדעתי צריך אותם. כי נשבר לי הזין לראות את כל הג'ובניקים המגעילים האלה עם החולצה בחוץ, בלי הגומיות בנעליים (בהנחה שאין להם נעלי נייק בצבע ורוד) וקוצים בשיער. מצידי שהמצ'וקמקים האלה יהיו כל השירות שלהם בריתוק, הם גורמים לצה"ל להראות רע מאוד.

פורסם

באיזה קו מחורבן ואין להם ספר. וכן גם אני שונא את ההוראה החדשה שאין יותר פטור זקן מרצון חופשי, זה פשוט מעצבן וזה חרא ואני מעדיף את המראה שלי עם זקן.

יש דבר כזה אבל עכשיו אתה צריך אישור מיוחד מסגן אלוף.

פורסם

זה רק אני או שהחיילים היום מפונקים כי 17\4 זאת יציאה לא רעה

לקרבי אני לא מדבר על ג'ובניקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים