עבור לתוכן

מ"צ והוראות בטיחות

Featured Replies

פורסם

פתחתי את הדיון הזה כדי לספר לכם על משהו מעניין שקראתי היום..

שלחו לנו בבסיס היום אי מייל לכל המחשבים שהולך להיות מבצע מלביש ב21 לחודש , האי מייל כביכול לא נועד לנו אלא לשוטרים הצבאיים , הוא כולל בתוכו יעדים ודרכי ביצוע של המבצע וכן גם מספר הוראות בטיחות .

שמתי לב לסעיף שצויין בדגש : "אין לרדוף אחרי חייל שבורח"

באותו רגע עלה לי חיוך , אבל האמת המצערת והעצובה שלא מיישמים את ההוראה הזאת ואני תוהה לעצמי מה יקרה אם אותו חייל מסכן יידרס בכביש מה יגידו אותם שוטרים שרדפו אחריו : היה לו שיער ארוך../זקן.. /חולצה בחוץ ..

הנושא הזה מאוד מקומם אותי..ואני מניח שמחר אני אצטרך לרוץ קצת אני יהיה בתל השומר ששורץ בחסרי התועלת האלה ואם אפול בשבי אני אכבול אותם על סיכון חיי אדם

• תגובות 37
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה שלא תקפיד פשוט על הכללים (ולא רק בימים שיש מ"צ)?

פורסם
  • מחבר

קורה ולא התגלחתי בוקר אחד..קורה ויש לי שיער קצת ארוך שום דבר שיוצא מגדר פרופורציה או מראה את צה"ל באור רע , שום דבר שפוגע באחידות המחורבנת שלא הבנתי מעולם..

קורה שחייל בלי דיסקית ,בלי כומתה אני לא מצדיק צריך משמעת , אבל באיזה מחיר?

אם חייל החליט לעצור בסדר גמור אבל אם החליט לברוח הרי שמרדף אחריו עלול להיגרר לתוך תנועה סוערת בכביש או מכשול אחר שייפגע בו , ולא סתם הגו את ההוראה הזאת .

אתה שוטר צבאי או משהו ? כי אם לא אתה יודע שהם יכולים לתפוס אותך על הדברים הכי קטנים שלא הקפדת ושדו"ח עבור חייל קרבי עשוי להסתכם ב30 ימי ריתוק ומעלה , חייל שמסכן את החיים שלו שצריך לסגור חודש בבסיס ולא לראות את הבית בגלל איזה אפס שמטייל בתחנות מרכזיות עם כובע נוצץ וחפיסת נייר

פורסם

בתור מצ"ח לשעבר....

בימי ראשון פשוט תהיו זהירים ותתרחקו מתחנות מרכזיות והכל טוב, לגבי אסור לרדוף... זה נכון, החוק נכתב בדם לצערנו אבל הוא לא שחור על גבי לבן אסור לרדוף לתוך תנועה בגדול בשביל לא להגיע למצב מסכן חיים.

חייל לא מדוגם יכול להיות לא מדוגם מתי שבא לו, בימי ראשון אם הוא אוהב את הבית שלו... הוא יהיה מדוגם

פורסם

POKE-HER

אם עוד פעם תעלה את הרעיון שאני שוטר צבאי, תהיה לנו אי נעימות.

לעניינינו - אם תברח, ויתפסו אותך - מצבך יהיה רע הרבה יותר. מנסיון שלי עם מ"צ - בפעמים שהכי "נטפלו" אלי ביקשו אישור זקן, אישור ב' ולראות דיסקית צוואר.

ידוע שלמ"צ יש מכסת דו"חות שהם צריכים למלא, אך לא חסר חיילים שנראים פשוט זוועה ואצלם מחפשים על מה לכתוב דו"ח.

פורסם

הנושא הזה מאוד מקומם אותי..ואני מניח שמחר אני אצטרך לרוץ קצת אני יהיה בתל השומר ששורץ בחסרי התועלת האלה ואם אפול בשבי אני אכבול אותם על סיכון חיי אדם

איפה אתה משרת?

וכן הלוואי יקח אותם אלוהים.... !!!

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מתי שירתת..ואיפה..יצא לי להיות ב2 עולמות (קרבי - ג'ובניק) כרגע ג'ובניק ומציבים מ"צ גם באמצע שבוע בכניסה לבסיס , נכון שבבסיסים קרביים לא עושים את זה כי אין הולך ובא , זה לא על בסיס יומיות .

פורסם

POKERFACE אני בחיים לא נתפסתי על ידי מ''צ גם כשהייתי בבסיס שההגעה אליו היא דרך מחנה נתן בבאר שבע וגם בצריפין (שיש שם מ''צ כמעט כל יום)

פשוט דואגים להתגלח בבוקר , דואגים להסתפר מתי שמתחיל לגדול יותר מידי , דואגים לשמור על הנעליים נקיות , מאבטחים את הכומתה עם סיכת ביטחון וחולצה בתוך המכנס וזהו ...

בכל מקרה בשניה שאני בתוך המשרד אני ישר עובר לחצי א' אז מזה משנה לדגם את עצמי ולהיות מדוגם ל10 דקות ?

פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה עם השיער..לא אוהב קצר..גם לא ארוך מי יודע מה אבל יש לי ארוך לא חוקי משהו כמו 4 סנטימטר (מותר 3 )

לא אוהב קצוץ אני נראה מפחיד אין לי חשק להסתובב ככה

פורסם

את הצבא באופן כללי אתה אוהב?

פורסם
  • מחבר

לא אוהב ולא מוכן לחתום קבע בעד שום הון בעולם..אבל מכיר בקיומו ובנחיצות שלו לקיום המדינה שלנו

פורסם

אז כמו שאתה לא אוהב את הצבא אבל בכל זאת משרת בו

אתה יכול לא לאהוב את עצמך עם שיער קצר ובכל זאת להסתפר

ואם אתה לא מצליח להבין את החשיבות של החוקים הקטנים והכביכול חסרי משמעות, כנראה אתה מהאנשים האלה שגם לא יבינו את החשיבות של החוקים הרציניים.

פורסם

^ בולשיט. המערכת האזרחית מתפקדת טוב בהרבה מהצבא, מבלי כל החוקים הקטנים והממש חסרי חשיבות.

עם זאת, כשאתה מסתובב מחוץ ליחידה, אתה מייצג את הצבא, ולמרות שהצבא נראה ומתנהל חרא, עדיין על החיילים להציג הופעה מכובדת.

פורסם

אני מרגיש שזה הולך להפוך לעוד ת'רד של ממורמרים מהמערכת הצבאית

פורסם
  • מחבר

מה לא מכובד ב4 סנטימטר מחורבנים צריך לעלות את זה ל5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים