פורסם 2009 ביוני 116 שנים אוקיי דבר ראשון, אני מבין במחשבים למרות שהשאלה מפגרת.. אני מאוד מבין במחשבים אז בבקשה אל תקחו אותי כאידיוט.השאלה:יש לנו ראוטר בבית כל המחשבים מחוברים אליו.יש דרך כלשהיא לעשות שהמדפסת בבית שלנו תהיה מקושרת לשלושת המחשבים באמצעות הרשת האל חוטית?שאני, אחי, ואבי (3 מחשבים) נוכל להדפיס מאותה מדפסת המקושרת ע"י הראוטר?תודה!
פורסם 2009 ביוני 116 שנים תגדיר רשת ביתית עם שיתוף והמחשב שאליו מחוברת המדפסת בו אתה מגדיר את המדפסת משותפת.בכל מחשב אחר תוכל להוסיף מדפסת רשת ולהדפיס אליה.זאת הדרך הפשוטה.
פורסם 2009 ביוני 116 שנים מחבר תגדיר רשת ביתית עם שיתוף והמחשב שאליו מחוברת המדפסת בו אתה מגדיר את המדפסת משותפת.בכל מחשב אחר תוכל להוסיף מדפסת רשת ולהדפיס אליה.זאת הדרך הפשוטה.אוקיי תודה, אתה יכול לפרט קצת איך לעשות את זה? באינטרנט אני לא מבין... חח
פורסם 2009 ביוני 116 שנים האם קיימת במדפסת כניסת ETHERNET? האם יש לה חיבור WIRELESS?אם כן אז תוסיף מדפסת רשת Network Printerאחרת.. תחבר אותה לאחד המחשבים תשתף אותה (Right Click ותחפש Sharing)
פורסם 2009 ביוני 116 שנים אני לא מאמין שיש לה חיובר רשת כלשהו (חוטי או אל-חוטי), אחרת הוא לא היה שואל.כדי לשתף את המדפסת (ראה ערך: שיתוף משאבים ברשת ביתית), אתה צריך לחבר אותה למחשב בודד, להגדיר שיתוף (כפתור ימני על המדפסת - > מאפינים - > שיתוף) ופשוט לגשת אליה מהרשת, כמו כל שיתוף רגיל.
פורסם 2009 ביוני 216 שנים לאחר ששיתפתי את המדפסת.. ויש ציור של יד על האיקון של המדפסת..מה עושים כדי להדפיס בה ממחשב נייד שנמצא בבית?
פורסם 2009 ביוני 216 שנים אתה נכנס ללוח הבקרה - > מדפסות ופקסים, ומוסיף מדפסת רשת.אחרי ההוספה, יש לך אפשרות להדפיס דרכה דרך Word ושות'
פורסם 2009 ביוני 216 שנים יותר קל:במחשב המרוחק לך להפעל -> תרשום IP_ADDRESS\\ (תחליף את הIP_ADDRESS בכתובת IP של המחשב עם המדפסת, למשל 192.168.1.3\\) -> בחלון שנפתח כנס ל"מדפסות ופקסים" -> קליק ימני על המדפסת ותבחר "התחבר".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.