עבור לתוכן

crossfire X8 או X16

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא שווה את תוספת ה300 שקל ללוח של GIGABYE ל DS5?

פורסם

ממש לא.... למה שתשלם על כלום עוד?.... ובנוסף, אם אתה מתכנן OC, אז אני ממליץ לך להיזהר מ-DS5 (מנסיון)... אני קיבלתי אותו כלוח חלופי לזה שהלך... ואני מצטער שהסכמתי לקבל אותו ולא את ה-DFI המהמם שהיה (כפרע עליו...).

יותר מכך, אם אתה מתכנן OC אז DFI הוא פשוט חלום... שוב, מניסיון. לוחות פשוט חלומיים.

אם אתה עושה OC ואתה תקח את ה-DS5 אתה תשלם הרבה יותר על פחות... מגוכח.

פורסם

אין הבדל ביצועים בלוחות מבוססים P45,

PCI-E 2.0 שעובד בX8 נותן ביצועים זהים ל X16...

לא חסר סקירות ברשת על הנושא...

http://www.ocforums.com/showthread.php?t=571156

עם זוג 4870... כולל OC...

פורסם

אני חושב שהוא התכוון ל2.0 X8 ו2.0 X16.... פותח התרד, תקן אותי אם אני טועה... אם אני טועה אז תתעלם מכל מה שכתבתי.

ואם אני לא טועה, אז מה שכתבת^ לא נכון... יש הבדלים.

פורסם

יש הכל בסקירה שהבאתי... P35 כולל PCI-E X16 פשוט... קיימים לוחות CF של מבוססי P35... זה כבר יהיה מגוחך לעשות....

פורסם

מחזק את ההמלצה על לוח הX38 במחרי שצויין פה, פמחיר הזה, לא הייתי רואה כלום חוץ מהלוח הנ"ל

פורסם
  • מחבר

הטבלה הנ"ל היא בדיוק מה שהתכוונתי מערך קרוס פייר ב X8 2 ו X16 2 לפי הטבלה הנ"ל אין הרבה הבדל בביצועים.

כך שמערך קרוספייר של 4870 ב X8 2 בהחלט יספיק

:yelclap:

פורסם

ב HWZONE השתמשו בלוח מבוסס X48 מול P35... ההבדלים גדולים וזה ברור... מול P45 אין הבדל... גם לא עם זוג 4890...

ASUS Blitz Extreme = P35

ASUS Rampage Formula = X48

פורסם
  • מחבר

זו בדיוק הכוונה לוח P45 מול לוח X48 ואכן אן הבדל משמעותי,(במערך קרוספייר)

פורסם

אבל אין שם AA... (דבר שמצריך המון זיכרון - רוחב פס). AA ישפיע מאוד. אני ממליץ לקחת את X38.

פורסם

גם עם פילטרים וכל מה שתעמיס... הכרטיסים לא מספיק חזקים ( עדיין ) בשביל לגמור את הרוחב פס הזה...

הסתכלת בטבלה שהבאתי ? הם השתמשו בפילטרים וברזולוציות FULL HD...

בסקירה אחרת שראיתי מקודם הם השתמשו בפילטרים... אני יחפש אותה שוב...

אוליי זה לא מספיק, אבל אני עם P45... בדקתי המון פעמים בן X48 ( הלוח הקודם שלי ) לבן ה P45 ( הנוכחי ) ואין הבדל...

פורסם

כן, הסתכלתי. אבל אני לא מבין, איך זה שבכל כך הרבה אתרים אומרים אחרת? זה פשוט לא הגיוני... אם הטבלה באמת משקפת את המציאות אז הייתי לוקח P45.

אבל בגלל שה-X38 עולה רק 700 שקל (רק בגלל זה), הייתי בכל זאת לוקח אותו. אבל במחירים הנפוצים יותר הייתי באמת לוקח כבר P45.

עריכה: השורה האחרונה שהוספת שיכנעה אותי. תודה לך על העשרת המידע!

פורסם
  • מחבר

בהחלט שיכנע גם אותי

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

תודה רבה ידידי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים