עבור לתוכן

crossfire X8 או X16

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

ברשותי כ. מסך 4870 1 גיגה אני מעונין להחליף לוח אם לחדש יותר שתהיה לי בו האפשרות של לבצע קרוס פייר,השאלה היא האם X8 מיותר או שזה מספיק וכמו כן האם X16 שווה את המחיר שלו?

מה דעתכם בנושא

תודה לכולם על התשובות

:)

פורסם

CF של X8 ושל X8 ייתן לך לא פחות מאשר אותם הביצועים מאשר X16 ו-X16.

האם הביצועים שמספק לך כרטיס בודד לא מספיקים לך או משהו? איזה מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

אני עומד לשדרג למסך 24,ולא הייתי רוצה להתפשר על איכויות המשחקים שכן זהו השימוש העיקרי החשוב לי,אם כבר אני משדרג לוח אם,אז שתהיה לי האפשרות להוסיף כ. מסך

:xyxthumbs:

פורסם

דבר ראשון אני ממליץ לך עוד לפני השיקול של קניית כרטיס חדש, קודם תנסה עם כרטיס אחד על המסך 24''

ברזולוצייה הזאת החוזק של הכרטיס צריך לבוא ליידי ביטוי והביצועים שתקבל יהיו מעולים. רק במידה וזה לא יספק אותך (משהו שקשה לי להאמין שיקרה) אתה יכול לחשוב על שדרוג, מה דעתך?

פורסם

dj-ElectriC, אל תגזים. יש הבדל. לפעמים אפסי ולפעמים כ-10% במערך שני 4850. אז במערך שני 4870 (שמן הסתם דורשים יותר רוחב פס) יהיה לפעמים הבדל אפסי (דיי נדיר) ולפעמים 15%....

שיש לך אפשרות לקנות את זה:

http://www.skypc.co.il/pl_product~4711079392021~10~0.htm

X38 ב-700 שקל... לא הייתי מסתכל לאף כיוון אחר.

דבר ראשון אני ממליץ לך עוד לפני השיקול של קניית כרטיס חדש, קודם תנסה עם כרטיס אחד על המסך 24''

ברזולוצייה הזאת החוזק של הכרטיס צריך לבוא ליידי ביטוי והביצועים שתקבל יהיו מעולים. רק במידה וזה לא יספק אותך (משהו שקשה לי להאמין שיקרה) אתה יכול לחשוב על שדרוג, מה דעתך?

^מחזק.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אני מבין שיש הבדל משמעותי,אז שווה לקנות לוח שתומך X16 מלא.

כמובן שאנסה עם מערך של כ. מסך בודד קודם כול ולאחר מכן אשקול את הנושא

תודה לכולם

:yelclap:

פורסם

ההבדלים שנבדקו באתר מאוד קיצוניים לעומת בדיקות אחרות רבות. לדעתי הייתה לכם טעות... אם אני לא טועה (בבקשה תקנו אותי אם כן) אתם בדקתם באתר 16X 1.0 מול 8X 1.0.... כל שזה ממש לא מקשף.

הבדיקות שDJ הביא אפילו עוד יותר לא משקפות כי הם לא בוקדים את הכרטיסים החדשים (שבהם אנו דנים ובהם התחילה בכלל הבעיה של ירידת הביצועים ב-8X).

ראיתי מבחני ביצועים באיזה אתר שההבדלים היו פחות או יותר כמו שאמרתי... אבל אני לא מצליח להיזכר מה שמו....

פורסם
  • מחבר

מחזק^

האם אם כך עדיין רלוונטי להשקיע סכום של קרוב ל1000 ש"ח שכל מה שחשוב מהלוח זה התמיכה X16 בצורה מלאה?

פורסם

700.... שווה כל שקל. אבל אני חושב שכדאי לפני זה לבדוק את המחיר עם החנות כי זה נראה לי ממש הזוי...

פורסם
  • מחבר

מצאתי לוחות X48 רק בסביבות ה1000 ש"ח אלא אם ישנם חדשים שלא נתקלתי בהם

:jump:

פורסם

אם המספר 48 עושה לך את זה, בסדר. אבל שתדע שאין אף(!!) הבדר בין X38 ל-X48. תרגיש לגמרי בנוח לקנות את ה-X38 שהצעתי.

פורסם
  • מחבר

חוץ מזכרונות ותדר מעבד

:hi:

פורסם

זה בולשיט.... רק על הנייר זה נכון, מבחינה טכנית, הם שווים בדיוק - אותו שבב.

אם נגיד X38 לא תומך ב-1200MHZ לזיכרונות (אני רק נותן דוגמה... אני לא זוכר אם זה נכון), וX48 כן, אז תהיה בטוח שאתה יכול לעשות ב-X38 אוברקלוק לזיכרונות ללא חשש ודאגה שהוא לא יצליח. כנ"ל לתדר מעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים