עבור לתוכן

ספאם חדש בג'מייל?

Featured Replies

פורסם

בשבוע האחרון אני מקבל כמעט כל יום כמה הודעות ספאם באינבוקס בג'ימייל..

משום מה ג'ימייל לא מסנן אותם וזורק אותם לתקיית ספאם..

גם לכם זה קורה?

פורסם

יש לי כמה חשבונות של גימייל ומשום מה זה קורה לי רק באחד מהם ???

פורסם

בלי סוף אני מקבל לתיקיית SPAM כל יום בערך 20-30 הודעות, אפילו לפעמים זה מגיע ל 100 ומעלה...

אבל תכלס זה לא מפריע, פשוט ללכת לספאם ולהודות להם על הכפתור של למחוק את כל הספאם עכשיו לא כמו באימיילים אחרים.

פורסם

אני גם מקבל דיי הרבה..

תמיד משהו על כסף.. 5,000,000 USD ושטויות כאלה :x

פורסם

גם אני שמתי לב לזה הבוקר

פורסם

זה לא רק ב Gmail לאחרונה הרבה מנועי אנטי ספאם לא מצליחים להתמודד עם השיטות החדשות של הספאמרים ורואים גידול

בהודעות הספאם שעוברות, אבל חל שיפור. הייתי מקבל הרבה יותר ספאם בג'ימייל לפני שבועיים מאשר היום.

פורסם

לא מקבל שום ספאם

ןתפסיקו להשאיר אימייל באתרי פורנו כך לא יהיה לכם ספאם

http://www.guerrillamail.com/ :)

פורסם

יש לי 3 חשבונות Gmail (פעילים).

אחד מהם מיועד לדואר זבל נטו (הרשמות וכל שטות שדורשת אימות במייל, לא פורנו ::)) - זה אפילו מצויין בשם שלו (Junkmail @gmail.com ) ;D

ועוד 2, שאחד מהם משמש לדברים רציניים, והשני לפחות רציניים. אחד מהם אני מביא באתרים רציניים, ולאנשים חופרים, על השני אני שומר מכל משמר ומביא רק לאנשים חשובים ;)

במייל הראשי שלי אני לא מקבל בכלל דואר זבל, המייל המשני שלי מקבל מדי פעם (ישר לתיבת הג'אנק), ומה שמוזר זה, שהדואר זבל שלי (Junkmail) שאותו אני מפיץ כאילו הוא לא שלי - אין אפילו הודעה אחת של ספאם :screwy:

פורסם

אני מקבל מלאאאאא ספאם לאינבוקס, יש ספאם בוט חדש שקוראים לה "לאה" והיא המחנכת של אחותי הקטנה אז את רוב ההודעות אני לא יכול למחוק... גם לדווח על ספאם אני לא יכול :bash:

אני לא מבין איך אישה מבוגרת שולחת מייל בסגנון של- "אם תעביר מייל זה ל100000 חברים הכי קרובים תיהיה עשיר" :nixweiss:

פורסם

תסנן אותה, ותעביר ישר לספאם (או תמחק).

או שתתבע אותה ;D

פורסם

אני לא יכול לסנן אותה כי בין הודעות בסגנון "היום התקשר הטלפון ונאמר לי לשלוח את ההודעה הזאת לXXX אנשים כי אם לא XXX אנשים ימותו" יש הודעות שהיא שולחת אתרים לקריאה ועבודות וכל מיני חרא...

פורסם

פה נכנס המסנן :)

אתה יכול לסנן לפי כתובת, ועל-פי מילות מפתח.

פורסם

שלח לה אימייל ובקש לא לשלוח הודעות שרשרת שוב. מה הבעיה? :-*

פורסם

פשש אתם ממש נחמדים, אני עד כדי כך עילג הא?

פורסם

על כך נאמר Hooray, no spam here!

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים