עבור לתוכן

HD4870, של Sapphire/Palit/Gigabyte, גרסת ה512Mb

Featured Replies

פורסם

חיפשתי באיבורי את הדגם Palit ATI Radeon HD4870 Dual Sonic Edition 512MB GDDR5 PCIe,

אבל מסתבר שהם לא מוכרים פליט, הדגמים שיש להם הם

Sapphire ATI Radeon HD4870 או Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe.

המחיר לפליט הוא 840, לספרי 925 ולגיגה בייט 1000.

אשמח אם מישו יסביר לי מה ההבדלים בין החברות(הבנתי שהבנדאלים שונים??), מה עדיף, והאם כדאי להתעקש על הפליט(כעקרון אני יכול לרכוש במקום אחר להביא להם להרכיב)

תודה לכל העוזרים

פורסם

דבר ראשון מה התקציב שלך ... ומה גודל המסך שלך ?

ולמה חשוב לך לקנות באיביי ? לא ממליץ לקנות שם אלקטרוניקה כי גם ככה רוב הסיכויים שתשלם מכס ואז זה יצא לך אותו מחיר כמו בארץ ( ולפעמים יותר ) וללא אחריות ... כמו שהביאו בקישור מעלי ... בסכום של 1000 ש"ח הכרטיס הזה הוא הכי משתלם לדעתי אם יש לך מסך 22 רחב \ 24

פורסם
  • מחבר

אייבורי לא איביי, המסך samsung 206bw(20'inc, התקציב היה 840 לפליט, אבל אין אותו בחנות, הם מציעים את הsapphire, והוא יותר יקר במאה שח לפחות,

השאלה מה ההבדלים בין החברות?? להתעקש על הפליט(אני יכול לקנות בחנות אחרת את הכרטיס ולתת לאיבורי להרכיב אותו עם שאר המחשב)

תודה על העזרה

פורסם

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=545

למסך כזה הייתי ממליץ דווקא את ה4850 GDDR V של PALIT מהחנות FOXPC.

קרוב מאוד בביצועים ל4870 (הפרש של 5%) ויכולות אוברקלוק גבוהות מאוד.

כמובן זול משמעותית אני רוכש אותו בקרוב.

שיקול שלך

פורסם

למה לא לקנות מאיבורי, אני קניתי שם את הMSI4850OC ואני מרוצה.

רוני

פורסם

שתרצה לממש אחריות אתה לא תהיה מרוצה ... ובטח הם דפקו לך מחיר ... בכל אופן ... יש מלא המלצות רעות על החברה הזו ומלא הוכחות לזה ...

נראה לי המוטו שלהם זה - פראיירים לא מתים רק מתחלפים

פורסם
  • מחבר

קודם כל לגבי אייבורי, אני לקוח שלהם 10 שנים בערך, ועד עכשיו כל פעם שהצטרכתי לממש אחריות במיידי קיבלתי חלק חדש.

אז אולי אנשים נכוו אצלהם, אבל מבחינתי בנתיים הכל בסדר איתם.

אין אצלהם את הפליט, ואני לא בטוח שהמערכת שלי תתמוך בגירסת ה1GB.

אשמח אם מישו יענה על השאלה המקורית של הת'רד...

ודה

פורסם

לגבי השאלה המקורית, ההבדל בניהם הוא באחריות ובמחיר, כל עוד מדובר בכרטיס בעל קירור הסטוק המקורי ולא בקירור מתקדם הכרטיסים האלה הם זהים ויש להתחש בגורם המחיר תחילה. לגבי להתעקש על כרטיס אחר אז כן אני עם ישראל, HD4850 GDDR5 יהיה בחירה חכמה

רק דבר אחד, מהו שאר מפרט המערכת שלך? {מעבד\ספק כח (בטח האיזיקול...)\זכרון}

פורסם
  • מחבר

למה להחליף ל4850, אפשר נימוק?

שאר המערכת: E6300, 4GB ram, לגבי ספק, עדיין לא הוכרע, בכל מקרה זה יהיה 500W ולא Ezcool, משו קצת יותר רציני, סיסוניק או טרמנטק.

ונחזור לשאלה המקורית...איך אני מוצא פרטים על מה אני מקבל מכל חברה, איזה קירור? אילו חיבורים?

תודה

פורסם

היי

אני יכול לומר לך ש SAPPHIRE ו GIGA הן חברות מוכרות אמינות ומייצרות רכיבים טובים, אני אישית מעדיף תכרטיסים של SAPPHIR על האחרים,

כבר שנים שני רוכש דגמים שלהם והם מספקים סחורה טובה . אני ממליץ לך לבדוק אם הדגם שאתה קונה בא עם קרור מיוחד- מחברה ולא משו סטנדרטי -

אני למשל קניתי את 4850 -TOXIC שהוא בא עם קרור של Zalman . ככה אתה יכול להיות רגוע שיש לך קירור טוב ומושקע ולא סתם איזה וונטה ..

* בדוק גם לגבי האחריות של 3 שנים ..

בהצלחה .

פורסם

היי

אני יכול לומר לך ש SAPPHIRE ו GIGA הן חברות מוכרות אמינות ומייצרות רכיבים טובים, אני אישית מעדיף תכרטיסים של SAPPHIR על האחרים,

כבר שנים שני רוכש דגמים שלהם והם מספקים סחורה טובה . אני ממליץ לך לבדוק אם הדגם שאתה קונה בא עם קרור מיוחד- מחברה ולא משו סטנדרטי -

אני למשל קניתי את 4850 -TOXIC שהוא בא עם קרור של Zalman . ככה אתה יכול להיות רגוע שיש לך קירור טוב ומושקע ולא סתם איזה וונטה ..

* בדוק גם לגבי האחריות של 3 שנים ..

בהצלחה .

חברת Palit לא שמה איזו "ונטה" על הכרטיסים שלהם,

הוכח המון פעמים שהרפירנס של Palit (שכמובן הונדס בעזרת ZALMAN) טוב הרבה מהסטוק אם זה מבחינת הרעש

ואם זה בכלל מבחינת יכולות הקירור.

מעבר לקירור Palit בנו את השם שלהם בכבוד כנ"ל גם INNO3D שהושמצו עד אשר נכנס עידן הGF6xxx.

אני יכול להוכיח לך ולהבטיח לך שכרטיסים לא מחזיקים מעמד 3 שנים והזמן שבו כרטיס "חי" אצל אדם בעל דרישות

שכוללות עיבוד גבוה כגון משחקים \ גרפיקה קצר מאוד כיום המצב עומד עד שנה גג.

מה שהיה בעבר נשאר בעבר כיום ההוכחות מדברות בעד עצמן.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה לא מחזיקים מעל שנה? הם פשוט מספיקים לתפקד? בשביל זה יש אחריות לא?

פורסם

PALIT באמת טובים לפי ביקורות של המון אנשים באינטרנט ובפורומים שונים בפרט(לי אישית פשוט עוד לא יצא לקנות מהם כרטיס כלשהו)

קירורי הסטוק שלהם טובים מאוד ויחסית שקטים, לא כמו SAPPHIRE שאתה צריך לשלם יותר כדי לקבל גירסת קירור נורמלית לכרטיס מסך.

שלא נדבר על האחריות של SAPPHIRE שהיא פשוט בדיחה..

לי עם SAPPHIRE היה/יש סיוט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים