עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת מעבד ולוח אם AMD תקציב 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני צריך עזרה בלבחור מעבד ולוח אם למחשב חדש. אני כנראה אקח:

כרטיס מסך HD4770

4GB RAM

ואני לא יודעאיזה לוח אם ומעבד לקחת.

אני מתלבט האם לקחת את הדגם המשולש ליבות של AMD 710 פנום 2 VS מעבד 4 ליבות של AMD 9550 פנום 1

אני גם צריך לוח אם תואם למעבדים האלה בסביבות ה-400 שקל.

אני רוצה מחשב למשחקים (אני לא גיימר רציני) שהמשחקים יעבדו בצורה חלקה וטובה בעיקר לטווח הארוך (שנתיים בערך). אני לא מתכנן לעשות OC לשום רכיב במפרט שלי. בערון התקציב שלי ללוח אם ומעבד הם בסביבות ה 1000-1100 שקל אז אם יש לכם הצעות אחרות (גם מעבד INTEL יהיו בסדר) הם ייתקבלו בברכה.

תודה לעוזרים

פורסם

אני צריך עזרה בלבחור מעבד ולוח אם למחשב חדש. אני כנראה אקח:

כרטיס מסך HD4770

4GB RAM

ואני לא יודעאיזה לוח אם ומעבד לקחת.

אני מתלבט האם לקחת את הדגם המשולש ליבות של AMD 710 פנום 2 VS מעבד 4 ליבות של AMD 9550 פנום 1

אני גם צריך לוח אם תואם למעבדים האלה בסביבות ה-400 שקל.

אני רוצה מחשב למשחקים (אני לא גיימר רציני) שהמשחקים יעבדו בצורה חלקה וטובה בעיקר לטווח הארוך (שנתיים בערך). אני לא מתכנן לעשות OC לשום רכיב במפרט שלי. בערון התקציב שלי ללוח אם ומעבד הם בסביבות ה 1000-1100 שקל אז אם יש לכם הצעות אחרות (גם מעבד INTEL יהיו בסדר) הם ייתקבלו בברכה.

תודה לעוזרים

אין שום לוח אם ממש טוב בסכום הזה. גם אני ניסיתי לבנות הצעה תקציבית שמבוססת על מעבד X3 720 פנום 2. כנראה ירדתי מזה.

חפש לוח 780G ותוודא שהוא תומך במעבדים החדשים. לדעתי אתה קצת עושה טעות ורצוי להשקיע בלוח טוב יותר כמו 790X מדגם עדכני. מדגיש - דגם עדכני עם גשר דרומי SB750 כי חלק עם SB700 ואפילו עם SB600

יש לוח ספציפי אחד של ASROCK שהוא יותר זול יחסית.

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש הבנתי אותך :) אני לא ממש מבין בלוחות אם דבר איתי יותר פשוט מה כדאי לי לעשות? איך הלוח הזה?

‏PI-AM2RS780V AM2+, 780V, DDR2 1066, PCI-E, HD 3100, HDAudio, GBL‎?

ושוב פעם תזכור שאני לא צריך לוח אם למשהו מיוחדפשוט שיהיה חדשני שיתאים לשיפורים עתידיים (עדיף 4 חריצים לזכרון RAM) לא צריךיותר מדי סיבוכים לא צריך שיתאים לOC או CLI או CF. אם אתה יכול להסביר את עצמך שוב פעם כי אני לא ממש הבנתי אותך.

ד"א תודה על העזרה

פורסם

שיתן לו מה בידיוק בהשוואה ללוח 780G שיהיה זול יותר בכמאה שקלים.

פורסם

שיתן לו מה בידיוק בהשוואה ללוח 780G שיהיה זול יותר בכמאה שקלים.

זה דווקא בחירה לא רעה בכלל, במיוחד אם יש לוח כרטיס מסך נפרד. זה לוח עם עם גשר דרומי SB710.

השילוב המומלץ הוא לוח אם 770 + SB710

או 790+ SB750

שני השילובים האלה תומכים בתכונת ACC שתוכננה במיוחד לפנום 2 - האצת כל ליבה בנפרד, בפתיחת ליבה נוספת עם פנום 2 בעל 3 ליבות (לא תמיד אפשרי בגלל המעבד עצמו!!!)

לרוב הלוחות 780G בשוק אין תמיכה בACC

אבל צריך לשים לב טוב טוב טוב מה מקבלים.

הלוח אם הספציפי הזה, צריך לשים לב שמקבלים אותו עם REVISION 2 אחרת באמת חבל על הכסף על REV 1

אגב, בקרוב יוצאים לוחות 785G

פורסם

כל התכונות שציינת יפות וטובות אבל זה לא יעזור לו כי הוא ממילא לא מתכנן שום OC. במקרה כזה שיקח לוח זול וזהו.

הנה משהו סביר בהחלט:

מעבד:

[..] AMD PHENOM II X3 TRIPLE CORE 710 (2.6GHz) - BOX ¤666

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤325

מחיר סופי: ¤991

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

הנה אתר היצרן לגבי הלוח:

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3062

פורסם

מעבד:

[..] AMD PHENOM II X3 TRIPLE CORE 710 (2.6GHz) - BOX ¤666

לוח אם:

[..] BIOSTAR TA790GX3 ¤441

מחיר סופי: ¤1107

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם
  • מחבר

או קיי אני רואה שכולם המליצו לי על מעבד 3 ליבות של AMD פנום 2 710 אז כנראה שאני אקח אותו. אבל בקשר ללוח אם יש לי בעיה אני עדיין לא יודע איזה לוח לקחת? אני לא צריך משהו מיוחד בלוח אם לא שיתאים לOC או CF\CLI או כל מיני דברים כאלה או אחרים. אני לא ממש מבין בכל הדברים האלה SB790 או גשר דרומי וכל הדברים האלה לוח אם יחסית פשוט ואיכותי שיעשה את העבדה ועדיף 4 חריצים של RAM בשביל שדרוג עתידי ואם אפשר דעה על הלוח שאני הבאתי בתגובה שלפני זה של SAPPHIRE.

אם אתם בוחרים לוח מסויים אם אפשר לנמק מדוע בחרתם בו ובבקשה שיתאים לצרכים שלי.

בינתיים אני חושב שהלוחות האלה בסדר (אני לא ממש מבין,פשוט לפי המחיר)

לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3

לוח אם BIOSTAR TA790GX3

לוח אם ‏PI-AM2RS780V AM2+, 780V, DDR2 1066, PCI-E, HD 3100, HDAudio, GBL‎

אם אפשר השוואה בינהם מה עדיף חסרונות\ייתרונות ומה יתאים יותר לשימושים שלי

סליחה על החפירה ותודה רבה לעוזרים

פורסם

הזול ביותר יתאים לך.

פורסם
  • מחבר

^^ מזאת אומרת? כולם עומדים בדרישות שלי? אתה יכול לפרט קצת??

תודה בכל מקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים