עבור לתוכן

טיול לארה"ב עם המשפחה- המלצות לאתרים(אזור קליפורניה)

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני טס עם השפוחה בחופש הגדול ל22 יום לארה"ב-לוס אנג'לס,סן פרנסיסקו,סאן דיאגו,לאס ואגס וניויורק.

רציתי לדעת איזה מקומות ממלצים.

איזה מ4 קניונים הכי ממלצים. (אנחנו רוצים לעשות רק 2 גראנד קניון ועוד אחד).

יש חופים ממלצים? סטייל לגונה ביץ'.

פארק שעשועים חוץ מהדיסנילנד יש?

ובכלל איזה אתרים ממולצים יש במדינות האלו?

תנקס'

פורסם

הבנתי שבסאן דייאגו גן חיות שאומרים ששווה לבקר בו

לאס וגאס זה בעיקר להסתובב על הסטריפ

אישית אני הייתי גם בסאקויה פארק שהייתי ממליץ

בלוס אנג'לס יש לך את יוניברסל

פורסם

ליד לוס אנגלס יש לך את מגי'ק מאונטין של סיסק פלאגס זה פארק שעשועים אדיר

פורסם

פארק יוסמיטי- פארק שגודלו לא רחוק מגודל מדינת ישראל.

אפשר לעשות שם טיולים של שעות בודדות ועד כמה ימים.

פורסם

שמעתי מאנשים שהגן חיות סאן-דייגו בהחלט שווה ביקור...

ותזהר שלא תחזור עם שפעת החזירים חחח :xyxthumbs:

פורסם

ארצות הברית מציעה הכל מהכל, השאלה היא מה אתה מחפש.

אם זה טבע ונופים יש לך באיזור של וגאס את הגרנד קניון, סכר הובר ועוד כמה מקומות, כמו שאחר ציין כאן יש לך את ילוסטון ויוסמיטי שאלו שניים מהפארקים היותר יפים שיש למדינה להציע.

בילויים זה כבר עסק אחר, אם זה פארקי שעשועים אז יש לך את יוניברסל ואת six flags שאת שניהם אסור פשוט לפספס. אם יש לך מספיק זמן בניו יורק הייתי ממליץ לך לנסוע ל-six flags שבג'רזי, אם לא אז יש לך אחד בקליפורניה.

על הדיסני אני באופן אישי הייתי מוותר, ביחוד אם כבר היית באחד מהפארקים של דיסני, זה נחמד והכל אבל יותר לילדים ואת המתקנים היותר "חזקים" לא תמצא שם אם זה מה שאתה מחפש.

בחופים לא יצא לי להיות בארצות הברית אבל אני מניח שלא חסרים כאלה ב-L.A.

בסן דייגו אני חושב שיש את גן החיות הכי גדול בעולם(או עם הכי הרבה מינים, לא סגור על זה) ככה שאם אתה אוהב חיות זה מקום חובה בשבילך.

וגאס זה וגאס.

מסיבות בריכה, מסיבות כל לילה, הסטריפ מציע לך כל מה שאתה רק רוצה, אם זה קניות, הופעות, אלכוהול, בחורות או כל דבר אחר שתעלה על הדעת. קח בחשבון שהסופ"ש הרבה יותר טוב מאמצע שבוע אך המחיר בהתאם, ובכללי וגאס יקרה בטירוף כמו כל מקום תיירותי.

על ניו יורק אני מאמין שלא צריך להרחיב יותר מדי, יקרה, עמוסה וצפופה, ויש לך כל מה שאתה רק רוצה שם.

פורסם

ההורים שלי גרים בסאן דיאגו וגם גרתי שם שנה. בסך הכל יצא לי להיות ברוב האטרקציות שם למרות שאני לא כלכך אוהב טיולים.

- san diego zoo כן - זה מקום די גדול כדאי לבוא מוקדם יש שם הרבה מאוד חיות והמון צמחים שונים מכל העולם יש שם גם תחבורה פנימית בגן אני לא זוכר איך זה עובד. המיצג הכי "מעניין" שם זה דובי הפנדה וכשהייתי שם לאחרונה לא היה תור בכלל. את תשאל אותי הדבר הכי מעניין בגני חיות הם קופי האדם כי הם לפחות עושים משהו.

- wild animal park - אל תלך לשם בקיצור אין שם שום דבר מעניין . זה כמו הספרי שלנו מוגדל פי 5 רק בלי לנסוע עם האוטו. שם יש רכבת עושים סיבוב ורואים כל מני חיות במרחבים פתוחים ומגודרים . בקיצור אין שם מה לעשות או לראות.

- sea world - די נחמד יש שם הרבה אקווריומים וכל מני חיות יש גם דובי קוטב ומנטי יש שם גם הרבה "אטרקציות" שכולל גם מופע של killer whales . אם חיות ימיות מענינות אותך אולי זה שווה .

בלוס אנג'לס יש את universal studios יש שם כמה דברים מעניינים . אני ואשתי הגענו מוקדם בבוקר (אני חושב נפתח ב9 או 10) וב12 כבר היינו בחוץ. משם נסענו לGhetti שזה מוזיאון אומנות שעולה שם כסף רק להחנות את האוטו . המוזיאון הוא גדול וכולל מוצגים מכל התקופות יש בערך 4 מבנים. אני חושב שהספקנו לראות שניים וחצי מתוך 4 ב 5 שעות שהיינו שם. אם לא מעניין אותך אומנות אז אין לך בכלל סיבה ללכת לשם.

הייתי לפחות פעמים בסאן פרנסיסקו ולפי דעתי אלקטרז די משעמם. אם אני זוכר נכון הטיול במפרץ (על ספינה ) יותר מעניין. אם אני זוכר נכון אפשר לראות אריות ים בדרך לסאן פרנסיסקו .

בפארקים הגדולים לא ממש הייתי. הייתי בlas vegas כמה פעמים שזה סתם מקום מגעיל מלא במהמרים (קשה גם למצוא את היצאה מהקזינו). יש מה לראות במלונות השונים צריך לעשות טיול זה הכל. די מומלץ להגיע לcircus circus למרות שזה ממש רחוק כי יש שם הופעות קירקס וזה המקום הכי טוב לילדים קטנים. יש את האריות בMGM , מלון ונציה מאוד מרשים ויש גם דברים מעניינים בבלג'יו . אני לא זוכר ממש את הכל לרוב פשוט עושים טיול על הstrip ורואים את כל המלונות. רק שלהגיע לcircus זה קצת רחוק וצריך לנסוע במטרו אלא אם כן חיברו אותו ל TRAM שהיא חינם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים