עבור לתוכן

סקר ספקי אינטרנט

Featured Replies

פורסם

מנסיון עם ברק 013- היו לי לאגים בפאקינג מירק...!

תתרחק

אני כבר שנה+ עם בזק בין לאומי (ADSL) - מאוד מרוצה

פורסם

תשתית בזק

וספק אקספון (מלפני שבועיים)

בזק לא עשו לי אף פעם בעיות אז אני ממליץ

ומאז שעברתי לאקספון מבזק ביןלאומי היו 3 פעמים שהאינטרנט לא עבד במשך בסביבות השעה, מכיוון שלא הייתי בבית באותו זמן לא יכולתי לנתר אם זה בעיה עקב ספק או תשתית, אז אני לא יכול להאשים את אקספון סתם. אבל ההגיון מתבקש שזה הם (אחרי שנה וחצי בבזק ביןלאומי שלא היו לי בעיות בכלל, עזבתי עקב חוסר רצון להתחייב אז המחיר של אקספון קרץ לי)

פורסם

תשתית ADSL והיו לי המון בעיות גם בדירה הקודמת וגם בדירה הזאת. הפסיקו הבעיות כששלחו אלי טכנאי רציני שסידר את הבעיה (התקשרתי אליהם ושאלתי כמה יעלה לי להתנתק) אחרי שהוא חיווט את הנקודה מחדש והבעיה לא נעלמה (היה משהו בחיווט בבניין).

ספק שירות : 014 עם חשבון גיימר מהיום שהם התחילו עם זה. למשחק שאני משחק (infantry online ) יש שרתים בחוף המערבי של ארה"ב ואני מקבל פינג יציב של בין 230-260 . לפעמים יש תקלות אבל אין לי הרבה אופציות אחרות. לא ראיתי שום הגבלת רוחב פס אבל אני לא מוריד הרבה קבצים גדולים מהאינטרנט אז אני לא קנה מידה טוב .

אני יודע שהפינגים גם בחשבונות הרגילים של 014 די טובים אבל יש מדי פעם וריאציה שלא מאפשרת משחק חלק. בגלל שבמשחק שאני משחק לעוף לspectator לרוב אומר שצריך לחכות בתור ( 5-10 במקרה הטוב 25-30 במקרה הרע ) להכנס בחזרה אני לא לוקח את הסיכון הזה כי זמן המשחק שלי מאוד מוגבל ובלתי צפוי.

פורסם

מה כולם ממליצים להתרחק מנטויז'ן?

אני איתם כבר הרבה זמן וכלום...

:xyxthumbs: גם אני עם נטויז'ן כבר כמה שנים טובות ואני לא יכול להצביע על בעיות בגלישה. למעשה כל מי שאני מכיר אומר שאין הבדלים עם הספקיות ומה שקובע זה המחיר
פורסם

נטויז'ן, יום אחד החליטו לתת לי רוחב פס של 25% לטורנטים.

מאותו הרגע לא עזר לי כלום, שיחות לתמיכה, תומך בכיר, תומך על. נאדה.

למזלי הייתי בסיום החבילה אז הודעתי להם שאני מסיים.

מאותו הרגע התחיל מבול של טלפונים שמנסה לשכנע אותי להשאר והשיא היה כשפתאום הודיעו לי שאני בהתחייבות עוד שנה.

אחרי שצעקתי הודו שזו טעות אבל המבול של הטלפונים לא הפסיק עד 10 בלילה.

אחרי שהודעתי להם שאני מכין כתבה על הנסיונות הכושלים שלי להתנתק מהם. ויתרו.

את החוויה המזעזעת הזו לא שוכח.

פורסם

אני בבזק ובבזק בינלאומי ואני בעיקרון מרוצה.

היו תקופות לא משהו אבל כמובן השירות שלהם היו יעיל, אני לא חושב שהשאר היו מספקים אותי בצורה כזאת.

פורסם

נטויז'ן, יום אחד החליטו לתת לי רוחב פס של 25% לטורנטים.

מאותו הרגע לא עזר לי כלום, שיחות לתמיכה, תומך בכיר, תומך על. נאדה.

למזלי הייתי בסיום החבילה אז הודעתי להם שאני מסיים.

מאותו הרגע התחיל מבול של טלפונים שמנסה לשכנע אותי להשאר והשיא היה כשפתאום הודיעו לי שאני בהתחייבות עוד שנה.

אחרי שצעקתי הודו שזו טעות אבל המבול של הטלפונים לא הפסיק עד 10 בלילה.

אחרי שהודעתי להם שאני מכין כתבה על הנסיונות הכושלים שלי להתנתק מהם. ויתרו.

את החוויה המזעזעת הזו לא שוכח.

אני בהחלט מבין אותך, גם לי היה סיפור דומה אבל אני לא טיפוס סלחן כל כך (ככה גילית על עצמי כשמרמים אותי)

ולכן עפתי משם + חיובי כספים שאני לא מבין מאיפה הגיעו אבל זה כבר סיפור אחר.

לגבי 012 זה באמת סיפור ..מה זה סיפור ,אגדה..

יש אתרים בחו"ל שרושמים בבירור שהם יודעים שהם לא מאפשרים גישה אליהם או שהם מאוד בעיתיים (לא שזה מזיז ל012 כל כך).

יש לי עוד הרבה מה להגיב עליהם אבל בשורה התחתונה - יש ספקיות טובות יותר.

לגבי תשתית,

נכון שיש כאלו שממש טוב להם בהוט אבל לצערי הרוב סובלים מבעיות והם יודעים מזה.

לא רק זה אלא הם גם דיי שקרנים, ותפסתי אותם לא פעם ולא 5 פעמים על שקר בפנים על איכות התשתית!

מה גם שיש לי מספר חברים שעבדים בספק אינטרנט ורוב השיחות שהם מקבלים זה מבעלי תשתית הוט(תקלות), יכול להיות שזה מקרי אבל אולי לא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים