פורסם 2009 במאי 3016 שנים רציתי לשאול את דעתכם איזה ספק הכי טוב ומאיזה כדאי להימנעוכן האם יש יתרון לאחת התשתיות שבוע טוב
פורסם 2009 במאי 3016 שנים תימנע מהוט, אל תתקרב ל-012 סמייל, תתרחק מנטויז'ן.בזק+אקספון/אורנג'. חרא של דבר, אל תטעה, אבל חרא איכותי יותר.חפרו על הנושא הזה בלי סוף בפורום.
פורסם 2009 במאי 3016 שנים אין שום בעיה עם אינטרנט בכבלים.מתוך 4 שנים שאני לקוח שלהם היו לי רק שלושה תקלות.
פורסם 2009 במאי 3016 שנים לי באופן אישי הייתה בעבר בעייה עם נטויז'ן שלא נפתרה לאחר ויכוחים אלא לאחר ביטול המנוי והחזרתו (הגבלת מהירות, כי עברתי 5 GB בחודש או משהו כזה) אבל הבנתי שכיום אין איתם כבר בעיות כאלה (מאוחר מידי.. הפסידו לקוח..)מבחינת תשתית, להוט יש אפשרות חיבור "ללא חייגן" שככה אתה מקבל 3 כתובות IP שונות (לכל MAC) - שימושי אם אתה רוצה לפתוח כמה שרתים על אותו פורט על IP שונים)לפי דעתי, מי שיותר זול..
פורסם 2009 במאי 3016 שנים אני גם הייתי מציע לך בשביל לחסוך המון כאב ראש לקחת תשתית של בזק + אקספון לפי מה שהבנתי.אני הייתי עם כבלים אחר כך ADSL ואחר כך בלית ברירה שוב כבלים, אבל ה ADSL לא עשה לי בעיות אף פעם.
פורסם 2009 במאי 3116 שנים מבחינת כבלים או ADSL אין הרבה הבדל בארץ. לכבלים יש יתרון של פריסה ארצית זה הבדל הגדול היחיד שבאמת שווה משהו.מבחינת ספקיות:בזק, בזמן האחרון יש בעיות.אקספון, קטנים אבל כרגע טובים וגם זולים ולא דורשים התחייבות.012SMILE, לא.אורנג', יקרים אבל טובים. בבהתחלה היו כמה בעיות אבל ניראה לי סידרו את רובן.013NETVISION, רק אם אתה מוכן לשלם על גיימר. מה שכן הם מאוד גמישים במחירים (אני משלם פחות מ 40 שקל לגיימר של 2.5M והתחייבות לחצי שנה במקום שנה אבל זה כי הייתי בשימור לקוחות משהו כמו יומיים).
פורסם 2009 במאי 3116 שנים בתור אחד שיש לו טיפה ניסיון...אל תיקח תשתית כבלים ואל תתחבר ל012לך על בזק בתור ISP וספק תשתית. אני מאוד מרוצה.
פורסם 2009 במאי 3116 שנים בתכלס, אבל בתכלס - זה תלוי בנסיון האישי שלך. אני כבר שנים עם הוט+נטוויז'ן. היית לי בעייה אחת בכל השנים האלה. אחת.
פורסם 2009 במאי 3116 שנים אני אם ADSL + בזק בינלאומי.סך הכל השירות ברמה טובה לרוב, לפעמים קצת איתיות באתרים בינלאומים אבל בדרל כלל החיבור עובד טוב.
פורסם 2009 במאי 3116 שנים אני עם אינטרנט "רימון" כבר חמישה חודשים- עד עכשיו לא היתה לי שום תקלהתמיד מוריד לי במהירות המירבית.
פורסם 2009 במאי 3116 שנים אני עם בזק ובב"ל ואין בעיותמה שכן עם נטוויזן ואינטרנט זנב לא היה אפשרי בשבילי לגלוש\טורנטים בצורה טובה.אקספון גם עבד טוב (בב"ל היתה הצעה טובה יותר זה למה חזרתי אליהם..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.