פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים לא רק שהוא קורא לאט, נפתח לאט ומקרטע כששומעים למשל מוזיקה מהדיסק, הוא גם לא מופיע באתר של ASUS. סימן שהם באמת מתביישים בו : לאיזה DVD כדאי להחליף?
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים אחי יש לי את אותו הדיוידי ואני מבין איותך זה חרא של דיוידי .עם אתה קונה כבר אז תקנה צורב דיוידי של סוני זה ממש ממש טוב ואני אישית ממליץ עליו בחום רב.
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים לי היה DVD של אסוס X12 ולא הייתה איתו שום בעיה, באיזה דגם מדובר? איך חיברת אותו? איזה מערכת הפעלה יש לך? תתן פרטים, אל תזרוק סתם שהכונן דפוק.
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים מחבר צורבי DVD עדיין יקרים ולא משתלמים...אני שוקל לקנות TOSHIBA כי יש לי נסיון מצוין עם הCD שלהם...אני מעדיף כונן איכותי מאשר מהיר למרות שASUS לא שניהם 8)יש לי את הדגם היחיד שיש להם שזה E616 שקורא כביכול במהירות X16 DVD \ X48 CDלהגיד לך משהו? הצורב שלי של HP מלפני שלוש שנים קורא יותר טוב ממנויש לי WINXP PROהוא מחובר ביחד עם הIDE של הHDD (החנות חיברה)לכן כשמעתיקים דרך הDVD להארד דיסק משחק למשל זה מאיט את כל המשחק
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים מחבר טוב מסתבר שהחנות המפגרת שקניתי ממנה התקינו אותו על PIO, נעלו את הביוס, וחיברו אותו בPRIMARY SLAVE עם ההרד דיסק על PRIMARY MASTER :-\
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים גם לי יש את ה-E616 והוא בסדר גמור!חוץ מזה שהוא מוציא את הדיסק קצת לאט אז הוא בסדר גמור! והוא כן מופיע באתר של אסוס:http://www.asus.com/products/optical/dvd-e616/overview.htm
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים מחבר לא יודע כבר מה לחשוב..עניין הפתיחה זה משהו מכני שלא ניתן לשנותו אבל בקשר למהירויות תגובה וקריאה הם פשוט נוראיות אצלי...אני אצטרך לפתוח את הביוס פיזית כי הוא נעול ולחבר כמו שצריך...איך הוא מחובר אצלך STORM? עם ההרד דיסק על אותו IDE?
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים אני לא יודע מה אתה נדבק אליו, אצלי הוא עובד בסדר גמור! ובקשר לאיך הוא מחובר, אז אני מקווה שהתמונה הזאת תעזור לך ;D:
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים טוב מסתבר שהחנות המפגרת שקניתי ממנה התקינו אותו על PIO, נעלו את הביוס, וחיברו אותו בPRIMARY SLAVE עם ההרד דיסק על PRIMARY MASTER :-\אפס את הביוס דרך הג'מפר.
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים התמונה עובדת, אני לא יודע מה אתה רוצה...בוא אני אגיד לך את זה במילים:ההארד דיסק הוא על ה-PRIRMARY והוא מאסטר לבד, וב-SECONDARY יש לי את ה-DVD-ROM שהוא MASTER,ואת הצורב שהוא סלייב,הבנת?
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים מחבר לא, לא הבנתי... והתמונה לא מופיעה, רואים סמל של NANA... : :-\ כולם מחוברים לחוד? אין דבר כזה sec master
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים לא, לא הבנתי... והתמונה לא מופיעה, רואים סמל של NANA... : :-\ כולם מחוברים לחוד? אין דבר כזה sec master אין דבר כזה? מה אתה חולם או חי באשליות???
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים על מה אתה מדבר בכלל?התמונה מופיעה!אל תגידו לי שאני היחיד שרואה אותה...?ויש Secondary Channel ויש Primary Channel, בכל אחד מהם יש PRIMARY ויש SLAVE, מה אתה לא מבין? פשוט תסתכל ב-Device Manager שלך ותראה בעצמך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.