פורסם 2009 במאי 3016 שנים קניתי מדפסת C7283 המדפסת התחברה לרשת בVISTA אני איתרתי אותה בתור מדפסת רשת והיא עובדת טוב, אבל בXP אני לא מוצא את המדפסת.עשיתי הוסף מדפסת ואז בחרתי מדפסת רשת ואז אין לי שם כלום. מה עלי לעשות?
פורסם 2009 במאי 3016 שנים מחבר התקנתי דרייברים אבל המדםסת אמורה ליהיות מזוהה זאת מדפסת שמחוברת לרשת אני נכנס לרשת וזה מראה לי רק את שני המחשבים אבל לא את המדפסת שגם מחוברת לרשת.בVISTA אני מצליח אבל בXP לא מצליח
פורסם 2009 במאי 3016 שנים מחבר נראה לי זה משתמש בUPNP השאלה שלי היא איך אני מזהה?בVISTA אין כל בעיה רק הXP גורם לבעיה בכך שהוא לא מזהה שיש התקן או מדפסת שמחוברים לרשת
פורסם 2009 במאי 3116 שנים אני יודע שבחלק ממדפסות HP עדיין יש צורך להגדיר את החיבור למדפסת רשת בדרייבר עצמו כמו עם 3055 במערכות 64 ביט למשל.
פורסם 2009 ביוני 416 שנים מחבר לקחתי ראוטר אחר ואני כן מצליח לזהות את המדפסת אבל אני צריך להשתמש בראוטר הראשון זהו ראוטר של בזק ROTAL RTA 1025W אני לא מצליח להעביר בעזרתו באופן אלחוטי את ההתקן המדפסת.עוד משהואחרי שאני מזהה את המדפסת ברשת מקומית שם היא מופיע בתור התקן איך אני מתקין אותה כי היא לא מזוהה כמדפסת אלא כהתקן.ניסיתי להפעיל את אשף הוספת המדפסות על מדפסת רשת אבל לא זיהה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.