פורסם 2009 במאי 3016 שנים רכשתי מחשב של חברת אפל ובמחשב אין קליק ימני של העכבר.יש קיצור דרך במיקלדת .אני רוצה לעמוד על דבר מסויים ולעשות קליק ימני לדעת מהפיינים ואני לא יכול או אני רוצה לעמוד על כול דבר ולעשות קליק ימני ואז שמירת יעד בשם ..... ואין לי אז מה עושים תודה מראש לכול העוזרים
פורסם 2009 במאי 3016 שנים חלק מהקיצורים ואיך שעושים דברים במערכת הפעלה הזאת שונים מהדברים שאתה רגיל בWIN אני מציע לך לקרוא מדריכים לקיצורים ודברים כאלו
פורסם 2009 במאי 3016 שנים כבר שנים שאין לאפל מחשבים שאין להם קליק ימני, רוב הסיכויים שאתה פשוט לא מצאת איך לעשות את זה. איזה מחשב זה נייח או נייד?[br]פורסם בתאריך: 30.05.2009 בשעה 11:26:56ראיתי בת'רד אחר שמדובר בנייד, אתה צריך פשוט ב System Preferences לבחור את האפשרות שקליק עם שתי האצבעות יהיה בעצם קליק ימני.
פורסם 2009 במאי 3016 שנים מחבר זה מחשב נייח חדש רכשתי מאורנג MacBook 2.0ואני ממש לא מבין אולי אתה יכול להסביר לי בעדינות
פורסם 2009 במאי 3016 שנים בתוך System Preferences יש לך אפשרות להגדיר את הטרקפד ושם יש לך את האופציה שקליק עם שתי האצבעות יהיה קליק ימני.ודרך אגב מקבוק זה נייד לא נייח.
פורסם 2009 ביוני 216 שנים להשתמש במקלדת לצורך קליק ימני זה מזוכיזם נוראי.חבל על הזמן, תקנה לך עכבר USB ב20שח ואתה מסודר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.