פורסם 2009 במאי 2916 שנים קניתי מסך חדש (LG 2353) עם תמיכה ב-FULL HD.כרגע הוא מחובר בחיבור VGA רגיל לכרטיס מסך OB ואני רואה ברזולוציה המקסימלית - 1920*1080.השאלה היא האם יש טעם לחבר אותו לחיבור דיגיטלי (HDMI/DVI) ? הרי הרזולוציה לא תשנה ?האם לעיקר השימושים שלי (אינטרנט) אני אראה הבדל כלשהו בחיבור דיגיטלי ?תודה רבה
פורסם 2009 במאי 3016 שנים בחיבור דיגיטלי התמונה תהיה יותר חדה ופחות רגישה להפרעות.אם אין לך בעיה עם המראה של הדברים כרגע, זה לא קריטי.
פורסם 2009 במאי 3116 שנים לדעתי להעביר רזולוצית FHD על כבל VGA זה לא לעניין, הפרעות קיימות כמעט בוודאות. השאלה היא כמה אתה מצליח לראות אותן או כמה זה מפריע לך בלי שאתה רואה אותן.
פורסם 2009 במאי 3116 שנים מחבר ראשית, תודה רבה לכם על התשובה.שנית, על אלו הפרעות מדובר ?כרגע אני לא רואה שום הפרעה, מלבד אולי זמן תגובה קצת איטי.
פורסם 2009 ביוני 116 שנים זמן תגובה לא אמור להיות קשור לנושא, ההפרעות הם הפרעות גלים סטאטים שרואים אם מסתכים ממש מקרוב, קפיצות קלות, חוסר חדות מושלם של הפאנל. זה דברים שלא כל אחד מצליח לראות, אותי זה מטריף.
פורסם 2009 ביוני 116 שנים מחבר לא יודע. אני מסתכל עכשיו ממש ממש קרוב ולא רואה דבר.כנראה שהאבחנה שלי לא מי יודע מה.בכל מקרה, אם זה כל השוני, נראה לי שאני ארד מזה כרגע.זה מצריך השקעה גדולה מדי (כרטיס מסך חדש + כבל HDMI) כאשר התמורה כנראה תהיה מזערית עבורי.תודה רבה על התשובות
פורסם 2009 ביוני 116 שנים לכרטיס מסך שמופיע ב"מפרט מחשב" שלך יש יציאת DVI, לכל הפחות. אם ה-LG מציע רק כניסת HDMI, אתה רק צריך כבל DVI-to-HDMI.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.