עבור לתוכן

מסך שחור והצג מכובה דרך כרטיס מסך RADEON HD4850 של SAPPHIRE

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקבל עזרה מכם בנוגע לתקלה שאירעה לי אחרי שהתקנתי כרטיס מסך חדש RADEON HD4850 על לוח של גיגה בייט

אני ביצעתי התקנה חלקה כולל דרייברים וחיבור של הכרטיס לספק כמו כן ביטלתי (כך לפחות נראה לי את הכרטיס מסך המובנה בביוס יש לי AWARD BIOS)

בנתיים אני רואה עדיין דרך הכרטיס מסך המובנה וכשחיברתי אותו לכרטיס של SAPPHIRE קיבלתי מסך שחור בצג שזאת אומרת שהוא מכובה

בנוסף לכך לאחר התקנה ראשונית של הדרייברים ואחרי הפעלה של המחשב קיבלתי הודעה:

The catalyst control center is not supported by driver version of your enabled graphics adapter/

please update your ati grapichs driver, or enable your ati adapter using displays manager/

חשוב לי לציין שההתקנה הראשונית נעשתה מהדיסק המקורי של הכרטיס מסך ולאחר מכן הורדתי את הדרייבר הכי חדש של ATI של SAPPHIRE

וזה לא הועיל לי כמו כן בCATALYST CONTROLL CENTER רק הכרטיס מסך מובנה שלי זוהה ולא הATI ובנוסף לכך הכרטיס מסך מזוהה במנהל ההתקנים ללא בעיות.

תודה מראש למי שעוזר עם תשובה תכליתית

פורסם

לא נראה לי שבעיית דרייברים זאת הסיבה כאן

007u, בהדלקת המחשב, האם מופיע bios boot screen או שהמסך שחור מההתחלה?

אם מופיע משהו, ממש על ההתחלה תלחץ על כפתור pause ותבדוק איזה כרטיס מסך הוא רשם (בין הדברים הראשונים שהוא מציג)...

חזור אם תשובה

פורסם
  • מחבר

Guardian Angel ניסיתי את מה שאמרת אך ללא הועיל

Zone Freak כשאני מחבר את הכבל של המסך לכרטיס של הרדיאון אני פשוט מקבל מסך שחור למרות שבמידה ואני מחבר אותו למובנה הצג מתעורר לחיים ומראה לי תמונה כמו כן במנהל ההתקנים הכרטיס מזוהה ללא שום בעיה אין לו סימן קריאה צהוב כלשהו

פורסם

לא ממש ענית לי על השאלה... אני חוזר,

"בהדלקת המחשב, האם מופיע bios boot screen או שהמסך שחור מההתחלה?

אם מופיע משהו, ממש על ההתחלה תלחץ על כפתור pause ותבדוק איזה כרטיס מסך הוא רשם (בין הדברים הראשונים שהוא מציג)...

פורסם

ביטלת את כרטיס המסך המובנה שלך?

אם כן, ממערכת ההפעלה או מה BIOS?

פעל כך:

Re: Disable onboard video card?

--------------------------------------------------------------------------------

Getting my two bits worth in, I've installed about three new graphics cards in the past, and the instructions always said to uninstall the onboard system then shut down.

Install the new card, change over the monitor connections then reboot, using the supplied CD to install the new drivers.

Always made sense to me.

Davec1...

פורסם
  • מחבר

>> X << לא מופיע לי BIOS BOOT SCREEN המסך אכן שחור מההתחלה

pichu7 אני כמעט בטוח שביטלתי את הכרטיס המובנה בביוס האפשרויות שנפתחו לי היו:

1.PCI

2.ONBOARD

3.PCG

4. PCG 2

ושמתי אותו על PCG2 האם ככה זה צריך להיות?

עשיתי זאת פשוט מתוך הנחה שהכרטיס שלי הוא PCI EXPRESS 2 לאחר שגם בPCI ובPCG לא קיבלתי תמונה גם

פורסם

אתה מדבר על האפשרות לבחור את התקן התצוגה שיראה את ה-BOOT.

תנסה לבטל לגמרי את ה-onboard GPU, שים אותו על Disabled. (שמה של האופציה תשתנה בתלות בסוג הביוס שלך)

המטרה היא להגיע למצב שבו הכרטיס המובנה בכלל לא יזוהה ע"י windows. אולי זה יעזור.

פורסם

מה הדגם המדויק של הלוח שלך וה BIOS (כולל עדכונים)?

כפי שציין SyndromE אתה לא הצלחת לבטל הכרטיס המובנה...

אם יש לך manual (אם אין - תוריד מאתר היצרן) של הלוח אני די בטוח שיש הסבר כיצד לבטל את הכרטיס המובנה דרך ה BIOS.

**לפני הכל - כנס למערכת ההפעלה ותסיר את ההתקנה הקודמת של ATI. תוכל לעשות זאת דרך driver cleaner, או בדרך הבאה:

THOROUGH UNINSTALL AND REINSTALL OF ATI SOFTWARE

Remove all ATI software from Programs and Features section (i.e. Catalyst Install Manager).

If a Remote Wonder is used make sure the USB receiver is plugged in and then go to the Device Manager. Uninstall any entries for the Remote under USB Devices. Unplug the USB Receiver. Restart.

Go to registry and remove any ATI entries left under HKEY_LOCAL_MACHINE\Software and HKEY_CURRENT_USER\Software

Check for any ATI entries under HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall and look at each GUIDs display name for ATI entries remove the GUID if found.

Check for any ATI entries under

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products look at each GUID and the InstallProperties key, look at the Display Name for any ATI entry, if found remove the whole GUID.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-21-61356107-1988573696-2098142674-6793\Products look at each GUID and the InstallProperties key, look at the Display Name for any ATI entry, if found remove the whole GUID

Exit Registry editor.

Go to Computer and select Organize and choose File and Folder options, Click the View tab. Make sure view hidden files and folder is checked.

Now browse to C:\Windows\INF and remove any OEM#.inf and the corresponding OEM#.pnf files that reference ATI. You look only in the OEM#.inf file.

Next remove the C:\Program Files\ATI Multimedia Center folder and C:\Program Files\ATI Technologies folders if present.

Restart

פורסם
  • מחבר

תודה מראש לכל מי שעזר בסופו של דבר הוצאתי את הכרטיס מספר פעמים והחזרתי אותו, הגדרתי בביוס על PCI את הכרטיס המובנה וקיבלתי תמונה ברדיאון

פורסם

הביוס לא אשם כאן! זה החיבור בין הלוח לכרטיס... תנקה אותו טוב ובזהירות, לא לקפל את המגעים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים