עבור לתוכן

צריך פרטנט כדי לנקד מילים - להשאיר את השיפט לחוץ קבוע - מישהו מבין בזה?

Featured Replies

פורסם

אני צריך לעבוד על התוכנה adobe indesign ולכתוב מילים עם ניקוד

עכשיו מי שיודע איך הניקוד במחשב עובד - אז צריך שה caps lock יהיה דולק וללחוץ על שיפט ביחד עם מספר כדי לנקד את האות הקודמת. עכשיו השאלה שלי היא : יש איזשהי תוכנה או פקודה ? או משהו שגורם לכפתור shift להיות לחוץ קבוע תמיד ? שאני לא אצטרך ללחוץ עליו כל פעם ?

זה פשוט משגע אותי ללחוץ על shift כל פעם שאני רוצה לנקד מילה

יש איזשהי דרך להשאיר את ה shift לחוץ קבוע ?? בעזרת תוכנה שתקבע שהוא לחוץ קבוע או משהו ?

כי ככה זה ילך לי הרבה יותר מהר. ככה זה פשוט משגע - כל אות ללחוץ קפס לוק ושיפט ואז היא הופכת לאנגלית ושוב להפוך בחזרה...

מישהי בעבודה שמה איזה עט על השיפט אבל זה לא הולך לי זה תמיד נופל , חייבת להיות דרך ? פקודה של קוד או תוכנה או משהו ?

איך משאירים את הכפתור הזה לחוץ קבוע ?

ושאלה שניה :

זה הגיוני שבגיל 24 צמחו לי כמה שערות שיבה בודדות ? יש פה מישהו שגדל לו שיער שיבה בגיל צעיר גם ?

ומה עושים נגד זה? :nixweiss:

פורסם

לשאלה הראשונה שלך

Keyboard Express

http://www.keyboardexpress.com/

לשאלה שנייה שלך ... :lol:

רק אם תמצא דרך לעצור את הזמן. אבל אז תשאר צעיר לנצח וזה חביבי ... דבר רע !!

אל תדאג, בחורות יאהבו אותך גם עם שתיים, שלוש ואפילו ארבע שערות שיבה.

חוץ מזה, אתה יודע למה שיערות שיבה אפורות ? כי סוף סוף המוח החושב התחיל להתפתח, זאת אומרת שאתה בדרך הנכונה. :)

פורסם

לשאלתך השנייה ...

לי יש שיערות לבנות ואפורות מגיל 18 ...

זה עניין של גנים , אין לך מה לעשות נגד .

( יש , אבל אני בספק אם תתחיל לצבוע את השיער שלך :) ) .

פורסם

ואני מקריח לפני 20 :badhairday:

פורסם
  • מחבר

היי תודה על התגובות , אפשר עוד מידע על התוכנה הזו keyboard express ? איך אני קובע איתה שה shift יהיה לחוץ קבוע בלי ללחוץ עליו פיזית ?

והאם ההשפעה של התוכנה הזו תפעל גם בתוכנה adobe indesign ? שזו התוכנה שאני צריך לכתוב עליה ?

הבנתי שזו גם תוכנה שעולה כסף ? יש אולי משהו חינמי ?

בקשר לשערות שיבה - קראתי כתבה ב ynet שהפחידה אותי - אומרים שם מרגע שהופיעה שערה לבנה ראשונה - תוך 10 שנים כל השיער מלבין ?

לך שגדל לך שיער לבן מגיל 18 זה הלך וגבר עם השנים ? לא עשית שום טיפול מונע ? סה"כ לפני חודשיים תראו בתמונה ששמתי פה לא היתה לי שערת שיבה אחת אז לא יודע מאיפה זה בא לי פתאום ? ואבא שלי בן 55 ורוב השיער שלו שחור אולי 85 אחוז ? אז מה זה הדבר הזה ?

עשיתי בדיקות דם של b12 ואבץ ואני אקח גם ויטמינים לטפל בזה....סה"כ יש לי שיער ממש עבה וחזק ככה שאני יודע שבחיים לא תהיה לי נשירה וגם אני יכול לצבוע שיער או ללכת עם גלח....אבל הכתבה ההיא ממש הפחידה אותי ! מה שכן קראתי גם בפורומים של נתורופתיה איך מטפלים בזה...יש ויטמין b של חברת סולגר שנקרא פאבא PABA עולה 70 שקל 100 גלולות....נראה לי שאני אקנה את זה..חוץ מזה גם שמעתי על פטרייה סינית בשם קמבוצוין...שאנשים אמרו שזה ממש חיזק והשחיר להם את השיער....ובמקרה הכי גרוע אפשר להשתמש בחינה שחורה.....אני לא מבין מאיפה צמחו לי 5-6 שערות לבנות ככה פתאום ?

אני אקבל תוצאות של בדיקות דם ולפי זה נראה.....וגם שמעתי על תה סרפד...ואסף הרופא אמר שמרווה תחזק את השיער ותשחירהו.....

אגב גם אורי גלר אומר שהוא לקח ויטמנים מקבוצת B ובגלל זה כל השיער שלו שחור כל השנים........אני אקנה כמה ויטמנים.......

אולי אי אפשר למנוע שיער לבן...אבל אני בטוח שאפשר לעכב ולהאט את קצב הצמיחה שלו בעזרת תזונה נכונה וויטמינים

חבל שאתה אומר שמגיל 18 הופיע לך ולא עשית כלום ? זה גם קשור לבלוטת תריס וכל מיני......אולי זה גם מלחץ ? אני הייתי איזה מובטל 3 חודשים ?

סה"כ לפני חודשיים לא הייתה לי שערה לבנה אחת ! תראו את התמונה , איך המדע לא פיתוח עדיין משהו נגד הלבנת שיער ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תצבע את השיער... :nixweiss:

זה עדיף מלהכניס חומרים שונים לגוף.

אני בן 24 ויש לי המון שיערות לבנות.

מדי פעם אני חושב על לצבוע אבל מוותר. לא סוף העולם האמת.

נ"ב:

אורי גלר הוא זיין שכל. אם אתה מקשיב לו המצב שלך קשה מאוד. ::)

פורסם
  • מחבר

חח אני לא מקשיב לו , אני בודק לבד אם באמת ויטמינים של B מאיטים את הקצב הצמיחה כמו שאומרים בנטורופתיה ורפואה סינית.

חח אני לא צריך לצבוע אף אחד לא רואה את זה כמה שערות ממש בודדות , אבל אני פשוט דואג שלא יופיעו עוד.

אז יש דרכים להאט או לעכב את זה בעזרת צמחים או ויטמינים.

ויש לך מזל שלא צבעת ולא כדאי לך גם לצבוע , אם תצבע החמצן של הצבע אחר כך יייבש לך את השיער וגם יצמחי לך עוד שער לבן.

אם כבר לצבוע , אז רק עם חינה שחורה...או צבע שער טבעי משהו כזה.

ז"א עכשיו זה לא מפריע לך נכון ? אבל אם תהיה בן 34 עם חצי ראש לבן או משהו ? אז מה אכפת לך לקחת ויטמין או משהו ?

פורסם

לרגע חשבתי שכתוב "מחפש פרטנר כדי לנקד מילים-להחזיק את השיפט לחוץ קבוע" :hat:

פורסם

זה גם פתרון :lol:

אבל האמת, הפתרון הוא אפילו יותר פשוט.

תפתח on screen keyboard

(programs->accessories->ease of access, זה בתפריט התחל של ויסטה, בXP זה אולי קצת שונה)

ושם אתה יכול פשוט ללחוץ שיפט וקאפסלוק וזה משאיר אותם לחוצים, ואז לקליד אותיות וניקוד...

למרות שזה נראה לי ממש מייגע, ועדיף למצוא תוכנה שפשוט יודעת לנקד טסקט לפי זיהוי של המילים.

(אני יודע שאופיס בגרסאות קודמות ידע לעשות את זה, בגרסאות החדשות לא בדקתי, יכול ליהיות שגם יש אופציה..)

פורסם

כבר שנתיים שיש לי כמה שערות שיבה שהלבינו בבת אחת(מגיל 16 וחצי) ובנתיים לא הלבינו שיערות נוספות.

פורסם

Control Panel->Accessibility Options->Sticky Keys

פורסם
  • מחבר

זה גם פתרון :lol:

אבל האמת, הפתרון הוא אפילו יותר פשוט.

תפתח on screen keyboard

(programs->accessories->ease of access, זה בתפריט התחל של ויסטה, בXP זה אולי קצת שונה)

ושם אתה יכול פשוט ללחוץ שיפט וקאפסלוק וזה משאיר אותם לחוצים, ואז לקליד אותיות וניקוד...

למרות שזה נראה לי ממש מייגע, ועדיף למצוא תוכנה שפשוט יודעת לנקד טסקט לפי זיהוי של המילים.

(אני יודע שאופיס בגרסאות קודמות ידע לעשות את זה, בגרסאות החדשות לא בדקתי, יכול ליהיות שגם יש אופציה..)

לא הבנתי איך זה עובד ? אתמול ניסיתי את זה בעבודה וזה לא ממש הלך.......לוחצים 5 פעמים שיפט נכון ? ואז מופיע ב tray האייקון של זה

ואז לוחצים פעמיים שיפט כדי שהוא יתפס והאייקון הזה מתמלא בשחור ? איך תופסים את ה caps lock שישאר דולק גם ? אני גם לא מצליח להכנס להגדרות של זה בעבודה -זה עושה צליל מעצבן כזה בכל מילה שזה מקליד...יש לזה אפשרות להשאיר את ה caps lock דולק גם אם לוחצים עליו בטעות ? אני שם מין כזה מתקן כזה של דבק סלוטפ על השיפט כדי שהוא ישאר לחוץ קבוע וככה אני מקליד חח...אני לא יכול להשתמש בתוכנה של ניקוד - אני עובד בעיתון עם ניקוד..ואני מקליד ישירות מהכתב יד של העורך והוא בעצמו מנקד מילה מילה - הוא לא סומך על תוכנות. וגם הם לא ישקיעו כסף בתוכנות. או שאם הם היו משקיעים הם לא היו צריכים אותי בתור מכניס תוכן ואת העורך הלשוני. [br]פורסם בתאריך: 1.06.2009 בשעה 14:35:54

כבר שנתיים שיש לי כמה שערות שיבה שהלבינו בבת אחת(מגיל 16 וחצי) ובנתיים לא הלבינו שיערות נוספות.

וואלה ? אולי אצלך זה חוסר פיגמנט זמני או חוסר זמני בייצור מנלין כי אתה ממש צעיר.
פורסם

מה שאתה מדבר עליו עם ה5 פעמים ללחוץ על שיפט זה סטיקי קיי.

אני מדבר על הפיצ'ר של הווינדוס שנקרא on screen keyboard.

זה תוכנה כזאת שבאה עם הווינדוס ואתה יכול להקליד משם עם העכבר במקום עם מקלדת,

ושם אתה יכול ללחוץ על הכפתור של השיפט והוא לא משתחרר...

פורסם
  • מחבר

הא מגניב זה רעיון טוב - על הכתבן זה עובד לפחות...לפחות את הסקרין בורד לסמן בה את השיפט והקפס לוק ולהקליד רגיל עם המקלדת שהם לחוצים..

השאלה אם זה יתפוס גם על התוכנה adobe indesing אני אנסה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים