פורסם 2009 במאי 2816 שנים שי- האתר שהבאתי גם בסדר? אני מתאר לעצמי שכן, אבל אני לא מכיר אותו, הקישור שלי בטוח בסדר. והמחשב שלך מתאים גם ל-98SE, אם יש ברשותך. ואגב, לי היה את אחד מהמחשבים הניידים הראשונים שיצאו: כן, אני כ"כ זקן...
פורסם 2009 במאי 2816 שנים מחבר האמת היא שיש לי 98 SE.האתר שלך מכריח להעתיק לדיסקט.(ייקח לי כמה ימים טובים למצוא כונן כזה...)אוקיי, אז לחלק המעשי, כיצד אני מתקין ווינדוס באמצעות בוט CD?(שי, המחשב שלך באמת משהו, עכשיו שלי נראה מודרני..)
פורסם 2009 במאי 2816 שנים תפעיל את המחשב מדיסקט ההפעלה, תגיע לדוס, משם תנווט לקובץ ההתקנה שעל הדיסק של win95, ואז כבר לא אמורות להיות בעיות מיוחדות.תתחיל מזה.
פורסם 2009 במאי 2816 שנים לא, מוציאים את ה-CD עם ה-BOOT ומכניסים את הדיסק עם מערכת ההפעלה (זאת בהנחה שה-COMMAND.COM נטען לזיכרון העילי).
פורסם 2009 במאי 2816 שנים מחבר אוקיי, תודה רבה על העזרה אני אנסה להסתדר מפה...(עם סבירות גבוהה להקפצה בימים הקרובים)
פורסם 2009 במאי 3016 שנים אדיר. יש לזה מסך של NETBOOK. Amd@Ati איזה נייד זה? תעלה תמונה שלו זה מסקרן מאוד.
פורסם 2009 במאי 3016 שנים הוא גם לא חייב דיסקט איתחולהוא יכול להשתמש ב win98 se bootCDואז לעלות ל dos בשניות יש את האופציה שם שנקראת שאתה מעלה את הBOOT של ה 98 SEאם הוא BOOTABLE כמובן אזstart with ms-dos support מישם הדרך אל האושר קצרה הדרך אל האושר נורא פשוטה.נורא פשוטה אתה מקבל מצב דוס ירוצו ךל כל מיני שטויות ואז זה יביא אותך ל d: או לא יודע מה שזה לא יהיה תוציא תדיסק תכניס דיסק 95 תריץ את הקובץ התקנה ושלום על ישראל תוודא כמובן שאתה נמצא על הדיסק כדי להריץ את הקובץ התקנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.