עבור לתוכן

התקנת windows 95

Featured Replies

פורסם

סליחה שאני מחזיר אתכם עידנים אחורה, אבל אשמח אם מישהו יוכל להביא לי מדריך להתקנת Windows 95.

תודה רבה מראש, אני מעריך את זה ;)

פורסם

אני לא חושב שתמצא מדריך...

באיזה מחשב מדובר?

פורסם

איזה אדם צנוע...

תתקין כבר NT זה 98...

פורסם

אם אתה לא מתקין אותו על virtual pc, או משהו בסגנון, תתחיל מלמצוא כונן דיסקטים. ברגע שמצאת כזה, תמצא כאן, איך ליצור דיסקט הפעלה: http://www.google.co.il/search?hl=iw&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=Yxk&q=boot+floppy+win95&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&meta=&aq=f&oq=

תפעיל את המחשב מדיסקט ההפעלה, תגיע לדוס, משם תנווט לקובץ ההתקנה שעל הדיסק של win95, ואז כבר לא אמורות להיות בעיות מיוחדות.

פורסם

אין שום סיבה שבעולם להתקין 95 ...

98 יתפקד על אותו המחשב בצורה לא פחות טובה .

פורסם

אין צורך בכונן דיסקטים, ניתן לשמור את "דיסקט החילוץ" (כן, ככה זה נקרא פעם) כאימג' ולצרוב אותו ל-CD.

כמובן שעל מחשבים מודרניים לא ניתן להתקין 95.

פורסם

^ לא תצטרך במקרה כזה שני כונני CD?

למיטב זכרוני הוא נקרא "דיסקט אתחול".

פורסם

לא, מוציאים את ה-CD עם ה-BOOT ומכניסים את הדיסק עם מערכת ההפעלה (זאת בהנחה שה-COMMAND.COM נטען לזיכרון העילי).

בפועל הוא דיסקט אתחול, מיקרוסופט קראו לזה "דיסקט הצלה" מפני שאם המערכת אינה עולה, ניתן להעלות את המחשב ב-DOS בעזרת הדיסקט הזה.

פורסם
  • מחבר

אשמח לשמוע איך עושים בוט ישירות מ-CD ולא מדיסקט.

למתעניינים: יש לי בבית מחשב נייד מהראשונים שיצאו בעולם, ומאד מעניין אותי להפעיל אותו. (הוא תקין לחלוטין, אך כשניסיתי להתקין עליו XP ועברתי את הפרמוט, כמו מטומטם נזכרתי שיש לו 32 MB ראם, או פחות... :silly:)

פורסם

יש עליו כונן CD?

פורסם
  • מחבר

כן :xyxthumbs:

פורסם

תתחיל בלהכנס לביוס ולראות אם הוא תומך ב-BOOT FROM CD.

עריכה:

אם עברת את שלב הפירמוט ב-XP זה אומר שהוא מוגדר כנראה ל-BOOT מ-CD.

כנס לאתר הזה ותוריד את האימג' המתאים:

http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm

פורסם

ערכתי את ההודעה האחרונה שלי, שים לב.

פורסם

כמו שאמרו כאן win98 ו 32 זיכרון עובדים מצוין

באיזה מעבד מדובר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים