פורסם 2009 במאי 2816 שנים אני רוצה המלצה על נעלי ריצה טובות לא חשוב של איזו חברה , מחיר לא מוגבל , מה שחשוב שתהיה מתאימה מאוד לריצה מאוד נוחה ומאווררת ..תודהה
פורסם 2009 במאי 2816 שנים הכי טוב לריצה זה סקוני (יש עוד חברה אבל שחכתי את שמה).ברמת גן יש את החנות שלהם- שם הם מתאימים לך נעל לרגל שלך.
פורסם 2009 במאי 2816 שנים מה זה הכי טוב ? כל אחד ומה שהוא אוהב אני רץ כבר כמה שנים והעדפה שלי זה NEW BALANCE פשוט נעליים פצצהוניסיתי כמה חברות סקוני ו נייקאבל יש עוד שם שכחתי גם טובות
פורסם 2009 במאי 2816 שנים Asics זאת החברה השניהאני אישית ממליץ סוקוני או ניו באלאנס מה שבאמת חשוב זה להתאים את הנעל לתנאי הריצה
פורסם 2009 במאי 2816 שנים ^^הקטע בחברות האלה כמו ברוקס וסקוני שהם מכוערות ברמה אבל עם הנוחות שלהם אין להם מתחרים, לעומת נייק ואדידס שהם משקיעים יותר בעיצוב אבל לרוץ איתן זה פשוט בלתי נסבל.
פורסם 2009 במאי 2816 שנים מחבר עזבו עיצוב אני לא יוצא למסיבות עם זה , זה רק לריצה כמעט יום יומית על הליכון . שמעתי שסקוני טובים וברוקס גם אבל יש המלצה על דגם מסוים שהוא יותר טוב מהאחרים נגיד ככה , ול The Dom מה כתובת החנות שלהם ברמת גן , זאת רק חנות של סקוני ??
פורסם 2009 במאי 2816 שנים http://lmgtfy.com/?q=%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%99+%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA+וכן זו רק חנות של סקוני, הם מתאימים לך את הנעל לרגל (אתה עולה על הליכון ובודקים יציבה, רגליים וכו').
פורסם 2009 במאי 2816 שנים NB 999 יקרות מאוד אך בין הנוחות שיצא לי להשתמש בהם.כמובן יש את הסקוני GRID SHADOW המוכרות שממש מצוינות אם אתה רץ בשטח.
פורסם 2009 במאי 2916 שנים אני מצטרף לשאלת פותח הדיון.אני רץ על מדרכת אספלט בעיקר.לעומת פותח הדיון, התקציב שלי מוגבל ל-400ש"ח עם חריגה לעד 500, אם כי ממש לא מומלץ, רק אם באמת שווה את התוספת. [אני כרגע גם יכול להזמין מחו"ל ככה שהמלצה על חנויות גם כן יהיה נפלא]
פורסם 2009 במאי 2916 שנים תקראו את ההודעה. הוא אמר שהוא רץ על הליכון. לדעתי אין טעם להשקיע יותר מידי במצב כזה...
פורסם 2009 במאי 2916 שנים לדעתי לכו לחנות .בתדר הזה קיבלתם המלצות לחברות וכל החברות טובות כאן ופשוט תתחילו למדוד מה שיהיה הכי נוח תיקנו וזהו לא צריך לשבור את הראש.בקלות אפשר להמליץ על דגם הכי יקר של החברה 1000+ שח ולא יהיה נוח... אז מה הפואנטה?קיצר לחנות לבחור ולהתחיל להתאמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.