פורסם 2009 במאי 2816 שנים "בלילה שבין יום ראשון ליום שני יתייקר הדלק ומחיר ליטר 95 אוקטן יהיה 6 שקלים ו-14 אגורות. בשבוע שעבר עלה המחיר ב-30 אגורות "http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3722958,00.htmlעליה של כ 65 אגורות פחות מחודש במחירי הדלקים.מדהים.אגב לכל מי שאומר "שנה שעברה" שמחירי הדלק היו רק 7 ש"ח אחרי שחבית נפט עלתה 150 דולר, זה כי המדינה לא העלתה את המחירים של הדלק, כלומר אם כן מחיר הדלק היה גם הוא קופץ כנראה לאיזור ה 9 שקלים לליטר.
פורסם 2009 במאי 2816 שנים שוחטים אותנו במחיריםיותר מחצי המחיר זה מסיש למדינה צבא לממן, מערכת חינוך, מערכת בריאותתפסיקו להתבכייןתעברו לאופניים או לקטנועים שעושים 25 לליטר
פורסם 2009 במאי 2816 שנים יש למדינה צבא לממן, מערכת חינוך, מערכת בריאות תפסיקו להתבכיין תעברו לאופניים או לקטנועים שעושים 25 לליטר
פורסם 2009 במאי 2816 שנים יש למדינה צבא לממן, מערכת חינוך, מערכת בריאותתפסיקו להתבכייןתעברו לאופניים או לקטנועים שעושים 25 לליטראתה דורש מכות, פשוט ככה.אין לי בעיה שהעלו את מס הבלו (בתנאי שיורידו אותו קצת חזרה מתי שנמצא מהברוך), אבל העליה הנוספת הזו באה כ "הכנה מראש לצריכה מוגברת במהלך החג", לפי טענת משרד התשתיות.איזה מין בולשיט זה?מתערבים שגם אחרי החג המחיר הזה נשאר למרות שהצריכה תחזור למצב "רגיל"? ומה קטנועים עכשיו? מה? אם נעלה 2 קטנועים על הכביש במקום כל מכונית אחת (הרי קטנוע מסיע אדם אחד או שנים בלבד) איפה חסכנו דלק?
פורסם 2009 במאי 2816 שנים בתור אחד שיש לו רשיון לאופנוע כבד הדבר הכי מסוכן שיש זה קטנועכל נגיעה הכי קטנה וכל כתם שמן פיצפון מסכנים לך את החיים
פורסם 2009 במאי 2816 שנים מחבר אופנועים שמאופנועיםקל לכל אחד להגיד לעבור לקטנועמה עם משפחות מרובות ילדים שמחייבים רכבים? נמכור תרכב ונשים תילדים על הגב על הקטנוע??קיבינימאט אבל 6 ורבע שקל לליטר זה גניבה לאור יום...
פורסם 2009 במאי 2816 שנים מה עם משפחות מרובות ילדים שמחייבים רכבים? נמכור תרכב ונשים תילדים על הגב על הקטנוע??[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 2816 שנים אתה דורש מכות, פשוט ככה.אין לי בעיה שהעלו את מס הבלו (בתנאי שיורידו אותו קצת חזרה מתי שנמצא מהברוך), אבל העליה הנוספת הזו באה כ "הכנה מראש לצריכה מוגברת במהלך החג", לפי טענת משרד התשתיות.איזה מין בולשיט זה?מתערבים שגם אחרי החג המחיר הזה נשאר למרות שהצריכה תחזור למצב "רגיל"? ומה קטנועים עכשיו? מה? אם נעלה 2 קטנועים על הכביש במקום כל מכונית אחת (הרי קטנוע מסיע אדם אחד או שנים בלבד) איפה חסכנו דלק?את הדבר הזה הם עושים בגלל אנשים כמוך, שקשה להם להבין שבשביל להעביר תקציב, ולצאת מגירעון, צריך להעלות מיסים, ואם אתה שואל איפה?בדבר שיכניס הכי הרבה, אחד מהדברים = דלקאלא אם כן אתה רוצה שנעבור לשיטה ליברליתשאזי מחירי החלות ושאר מוצרי מזון לא יסובסדושלא יהיה סיבסוד על כלוםשיעלה לך לשלם ביטוח בריאות הרבה יותר, ובמידה ולא שילמת ולא ביטחת עצמך, אתה תצטרך למכור כליה כדי לממן לבן שלך אישפוז ל3 ימיםאתם צריכים להפסיק להתבכיין , זה הכל
פורסם 2009 במאי 2816 שנים קיבינימאט אבל 6 ורבע שקל לליטר זה גניבה לאור יום...אתה שוכח שמחיר חבית הנפט בעולם עלה ב-12 דולר בחודש האחרון, זה תוצאה ישירה של עליית המחיר הזאת.
פורסם 2009 במאי 2816 שנים את הדבר הזה הם עושים בגלל אנשים כמוך, שקשה להם להבין שבשביל להעביר תקציב, ולצאת מגירעון, צריך להעלות מיסים, ואם אתה שואל איפה?בדבר שיכניס הכי הרבה, אחד מהדברים = דלקאלא אם כן אתה רוצה שנעבור לשיטה ליברליתשאזי מחירי החלות ושאר מוצרי מזון לא יסובסדושלא יהיה סיבסוד על כלוםשיעלה לך לשלם ביטוח בריאות הרבה יותר, ובמידה ולא שילמת ולא ביטחת עצמך, אתה תצטרך למכור כליה כדי לממן לבן שלך אישפוז ל3 ימיםאתם צריכים להפסיק להתבכיין , זה הכלבנוסף לכל, אתה גם לא יודע לקרוא....אין לי בעיה שהעלו את מס הבלו (בתנאי שיורידו אותו קצת חזרה מתי שנמצא מהברוך), אבל העליה הנוספת הזו באה כ "הכנה מראש לצריכה מוגברת במהלך החג", לפי טענת משרד התשתיות.אין לי בעיה עם העלאת מיסים בשביל לכסות גרעונות. אין דרך אחרת.אבל פה לא מדובר על מיסים, מדובר על עליה מפגרת לא ממש מוצדקת של מחירי הדלק, כתוצאה מסיבה מופלצת.
פורסם 2009 במאי 2816 שנים בנוסף לכל, אתה גם לא יודע לקרוא....אין לי בעיה עם העלאת מיסים בשביל לכסות גרעונות. אין דרך אחרת.אבל פה לא מדובר על מיסים, מדובר על עליה מפגרת לא ממש מוצדקת של מחירי הדלק, כתוצאה מסיבה מופלצת.הסיבה המופלצת, היא בשביל שאנשים לא יפתחו את הפה, כמו שזה קורה פהזאת הייתה הכוונה שלי
פורסם 2009 במאי 2816 שנים בתור אחד שיש לו רשיון לאופנוע כבד הדבר הכי מסוכן שיש זה קטנוע כל נגיעה הכי קטנה וכל כתם שמן פיצפון מסכנים לך את החיים עצוב לשמוע את זה. בתור רוכב קטנוע זה הדבר הכי קרוע ששמעתי. ;D מסכים עם Scorn, אם הוא מעלה מיסים שיהיו מיידיים ככל האפשר, אם זה יישאר ככה הרבה זמן אנשים לא ייחזיקו מעמד. איפשהו זה צריך להסתיים... רק לא מזמן 95 היה מתחת ל-5 שקל.
פורסם 2009 במאי 2816 שנים אופנועים שמאופנועיםקל לכל אחד להגיד לעבור לקטנועמה עם משפחות מרובות ילדים שמחייבים רכבים? נמכור תרכב ונשים תילדים על הגב על הקטנוע?? תקנה רכב קטן - בינוני עם מנוע דיזל וגיר ידני. יותר חסכוני מכל הבולשיט הייבריד הזה. מיד אתן קישור... שיט. שכחתי שלא מביאים רכבים כאלה לארץ. אין ביקוש. אצלנו קונים רק פחית יפנית/קוריאנית עם גיר אוטומט. ככה זה כשחברות ליסינג והשכרה מכתיבות את שוק הרכב בארץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.